beti,kris,mimi 25.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zbysiu gratuluję wyniku, poprostu REWELACJA!!! a garderobę to już wymieniasz czy jeszcze nie? Dziekuję. Są mrozy to trzeba sie cieplej ubierać. A tak właściwie to sie ledwo mieściłem w dotychczasowej więc teraz jest dobra. no właśnie te mrozy kolega w pracy się ze mnie smieje że gdybym miała dodatkowo 5 kg więcej to by mnie miało co grzać a tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.01.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no właśnie te mrozy kolega w pracy się ze mnie smieje że gdybym miała dodatkowo 5 kg więcej to by mnie miało co grzać a tak.... Coś w tym jest ja mam / miałem / zawsze ciepłe ręce , a małżonka lodowate Ona do łóżka pakuje sie w skarpetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no właśnie te mrozy kolega w pracy się ze mnie smieje że gdybym miała dodatkowo 5 kg więcej to by mnie miało co grzać a tak.... Coś w tym jest ja mam / miałem / zawsze ciepłe ręce , a małżonka lodowate Ona do łóżka pakuje sie w skarpetach a ja tam się nie dziwię. W tym roku tez śpię w skarpetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no właśnie te mrozy kolega w pracy się ze mnie smieje że gdybym miała dodatkowo 5 kg więcej to by mnie miało co grzać a tak.... Coś w tym jest ja mam / miałem / zawsze ciepłe ręce , a małżonka lodowate Ona do łóżka pakuje sie w skarpetach a ja tam się nie dziwię. W tym roku tez śpię w skarpetach ja cały rok śpię w skarpetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.01.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no właśnie te mrozy kolega w pracy się ze mnie smieje że gdybym miała dodatkowo 5 kg więcej to by mnie miało co grzać a tak.... Coś w tym jest ja mam / miałem / zawsze ciepłe ręce , a małżonka lodowate Ona do łóżka pakuje sie w skarpetach a ja tam się nie dziwię. W tym roku tez śpię w skarpetach ja cały rok śpię w skarpetach No coś podobnego. A ja myślałem że tylko moja Beatka tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja też śpię w skarpetach........ i to nie tylko tej zimy Pozdrawiam Beatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja też śpię w skarpetach........ i to nie tylko tej zimy Pozdrawiam Beatka ja też Beatka może wszystkie Beatki tak mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 25.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja też śpię w skarpetach........ i to nie tylko tej zimy Pozdrawiam Beatka ja też Beatka może wszystkie Beatki tak mają? ja nie Beatka a też lubię spać w skarpetach - jak mam zimne stopy to nie mogę zasnąć , a do spanka mam takie fajniutkie, milutkie i grube podkolanówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja też śpię w skarpetach........ i to nie tylko tej zimy Pozdrawiam Beatka ja też Beatka może wszystkie Beatki tak mają? ja nie Beatka a też lubię spać w skarpetach - jak mam zimne stopy to nie mogę zasnąć , a do spanka mam takie fajniutkie, milutkie i grube podkolanówy ja tez mam takie w paski mój małż ich nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 25.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja też śpię w skarpetach........ i to nie tylko tej zimy Pozdrawiam Beatka ja też Beatka może wszystkie Beatki tak mają? ja nie Beatka a też lubię spać w skarpetach - jak mam zimne stopy to nie mogę zasnąć , a do spanka mam takie fajniutkie, milutkie i grube podkolanówy ja tez mam takie w paski mój małż ich nie lubi moje też są w paski połówek nie zgłasza zażaleń z tego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.01.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja też śpię w skarpetach........ i to nie tylko tej zimy Pozdrawiam Beatka ja też Beatka może wszystkie Beatki tak mają? ja nie Beatka a też lubię spać w skarpetach - jak mam zimne stopy to nie mogę zasnąć , a do spanka mam takie fajniutkie, milutkie i grube podkolanówy ja tez mam takie w paski mój małż ich nie lubi moje też są w paski połówek nie zgłasza zażaleń z tego tytułu Pewnie nie zagląda w dolne partie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 25.01.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja też śpię w skarpetach........ i to nie tylko tej zimy Pozdrawiam Beatka ja też Beatka może wszystkie Beatki tak mają? ja nie Beatka a też lubię spać w skarpetach - jak mam zimne stopy to nie mogę zasnąć , a do spanka mam takie fajniutkie, milutkie i grube podkolanówy ja tez mam takie w paski mój małż ich nie lubi moje też są w paski połówek nie zgłasza zażaleń z tego tytułu Pewnie nie zagląda w dolne partie. ...HA... ...HA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja mam kilka par do spania na zmianę....mam mięciutkie z frotki w paski (rózowe ) mam z owczej wełny..., i inne.....i mój małżonek twierdzi, że wyglądam w nich ...sexy Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i chłopaków w skarpetkach i bez Beatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.01.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Z przeniesienia; Tak sobie myślę, że na tej diecie to mam lepiej niż bez. Teraz to jem same frykasy , a przedtem to byle czym się obeszło. czyli ci jest bardzo dobrze Ale są jeszcze ćwiczenia. jakieś konkretne masz? Ktoś , u mnie polecił A6W http://www.a6w.pl/ Ja to robię rano, ale czas x 3, czyli na 126 dni Wieczorem 1 godz orbitek , codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 27.01.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 muszę się przyznać...wczoraj...zgrzeszyłam dietetycznie zjadłam dwa ciasteczka HIT ale były pycha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.01.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 muszę się przyznać...wczoraj...zgrzeszyłam dietetycznie zjadłam dwa ciasteczka HIT ale były pycha . nie przejmuj się ja ostatniow podczas choroby zjadłam 3 czekoladki merci, hmmmmmmmmmm, normalnie myhślałam że się posikam jakie były dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 przenoszę z dziennika Uf ... Dzisiaj mamy na powrót - 8,80 kg Właśniesię dowiedziałem że Franio już ma "kaloryfer" U mnie to raczej grzejnik panetowy. Do roboty Franuś ma śliczny kaloryferek u mnie jest była dzięki Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.01.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 muszę się przyznać...wczoraj...zgrzeszyłam dietetycznie zjadłam dwa ciasteczka HIT ale były pycha . No to ja też si przyznam Pracownik przyniósł ciasto weselne syna No musiałem się skusić Doooooobreeee było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 27.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hej a można się jeszcze dołączyć? BMI=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.01.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hej a można się jeszcze dołączyć? BMI=30 Oczywiście , witamy i zapraszamy. Życzę wytrwałości Póki co http://emoty.blox.pl/resource/7_5_130.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts