Zbigniew100 01.02.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a ja dzisiaj chora jestem, zjadłam 3 kromeczki pieczywa gruboziarnistego z czosnkiem, potem zjem gorący rosół a na kolację gotowane mięso z kury. I tu MBZ na mnie nakrzyczy, ale ja jutro muszę być zdrowa. Idę zaraz do łóżeczka, tylko naszykuję sobie szklankę mleka z czosnkiem, i herbatkę z miodem i cytrynką. Zdrowie najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ania - ja juz widze, ze Ty sie mnie boisz Krzyczec moglabym tylko za chlebek, ale jak pelnoziarnisty, to nie bede Wykuruj sie i dopiero wroc do diety ( co nie oznacza, zeby tam zaraz sie na jedzenie rzucac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.02.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zbyszku - poczytalam Twoj nowy wpis w dzienniku - jest super - przez miesiac 3 punkty BMI - gratulacje!!! Tak sie tylko zastanawiam, czy to z zalecen jakiejs diety wynika - bo moim zdaniem powinienes jednak cos lekkostrawnego jesc ok. 18.00 ( czyli zachowac 5 posilkow: 3 glowne i 2 przekaski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 02.02.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a ja się miałam wczoraj zważyć u siostry i tak się zagadałyśmy, że ...zapomniałam...całą drogę powrotną sobie wyrzucałam ten błąd, eh...następna wizyta w sobotę (na urodzinowej imprezce) to się zważę...przed tortem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.02.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Zbyszku - poczytalam Twoj nowy wpis w dzienniku - jest super - przez miesiac 3 punkty BMI - gratulacje!!! Tak sie tylko zastanawiam, czy to z zalecen jakiejs diety wynika - bo moim zdaniem powinienes jednak cos lekkostrawnego jesc ok. 18.00 ( czyli zachowac 5 posilkow: 3 glowne i 2 przekaski). Dziekuję Czasami moje obiady to obiadokolacje, dlatego koacji nie jadam. / raczej / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 03.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A ja to głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A ja to głodna jestem Jak się opiję tej wody to jeść mi sie nie chcę ale mam uczucie że się uszami wylewa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 przyznaję się bo tak tzreba zeżarłam wczoraj czekoladę gorzką ------------------------> całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ile kalorii spala się przy odśnieżaniu? Otwieram ośrodek do zwalczania otyłości i nadwagi - zapraszam wszystkich!Zapewniam nocleg, zajęcia ruchowe na świeżym powietrzu pod okiem właściciela, dietetyczne wyżywienie! Na śniadanie - godzina odśnieżania, na obiad - dwie godziny, na kolację... A przy okazji - na allegro sprzedają śnieg, chyba też zacznę sprzedawać, może ktoś wie jak przetransportować go do Vancouwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jak się mieszka w bloku to nie ma takich problemów Zachciało się Kalwarii to się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 W tym roku ta zima jest pokręcona, u nas na południu nie ma dużo śniegu. Za to na zachodzie i północy mogą rzeczywiście nim handlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Oh Zbysiu! Ale ja się naprawdę cieszę z tej zimy - może jestem nieco rąbnięta... albo mocno, powiedzą niektórzy Świetnie się czuję! Nie boli mnie głowa, mam dobry nastrój. Jesień jest szara, ponura, przygnębiająca. Bardzo szybko wpadam w stany depresyjne. A zima jest cudowna! Zwłaszcza taka - z dużą ilością śniegu Sporo ruchu na świeżym powietrzu! Tony śniegu przewalamy, codziennie z podwórka wywozimy taczkami - żeby na wiosnę w błocie nie utonąć. W weekendy kulig, wojna na śnieżki (aż wstyd się przyznać - stare konie a szaleją jak dzieci), ognicho, kiełbachy, chlebek ze smalcem, grzane winko Nie siedzi człowiek z nosem przy lodówce, tylko sypie żarełko ptakom i podgląda (zapraszam do dziennika AgaJeżyk - piękne zdjęcia kobietka zrobiła ) I nie martwię się, że do pracy nie dojadę - a mam 20 km do przejechania. Co dzień łopata do bagażnika i jadę. Mój mały czołg się tak świetnie spisuje, że jeszcze nie musiałam się odkopywać - a nieraz jest bardzo ciężko Jak pierwsze 8km dam radę i do głównej dojadę - to już połowa sukcesu jest Taka zima to wspaniała jest do odchudzania - wysiłek fizyczny, pozytywne nastawienie... wiosna się zbliża, a wiadomo, nasze organizmy na wiosnę lubią gubić sadełko! P.S. Czy góry smalcu, który Delfina Ci pokazała, podziałały motywująco? Mam nadzieję! W Wątku o odchudzaniu, jedna z pań opisała przebieg odchudzania, jest kilka etapów. Tak w skrócie - gubienie sadełka, pauza, gubienie sadełka... itd Nie przejmuj się że waga stoi! Szykuj się do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jak dla mnie to najładniejszą porą roku jest wiosna. Zima może być , jeszcze tak ładnie opisana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jestem ... Wieczór dobry. Za Zbyszkiem przytuptałam, bo jakbym na siebie nie spojrzała khm khm - jestem we właściwym miejscu Jeszcze się nie przyznam ile BMI ...bo mi oczy wyszły Muszę się otrząsnąć Najlepiej z tym przespać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.02.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aguś - ja to z bieżni (tej Zbyszkowej od BMI) nie schodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aguś - ja to z bieżni (tej Zbyszkowej od BMI) nie schodzę Tu się załapałam ... http://emoty.blox.pl/resource/7_5_130.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/sport5.gif ale i tak mi szczęka opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.02.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zbigniew mam do Ciebie małe pytanko żeby dom przeszedł pozytywnie wszystkie odbiory to jakie muszą być zasady jeżeli chodzi o drzwi do kotłowni? a może nie ma to znaczenia? pomyslałam sobie że Ty jako kier. bud. będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Zbigniew mam do Ciebie małe pytanko żeby dom przeszedł pozytywnie wszystkie odbiory to jakie muszą być zasady jeżeli chodzi o drzwi do kotłowni? a może nie ma to znaczenia? pomyslałam sobie że Ty jako kier. bud. będziesz wiedział To zależy od mocy i rodzaju paliwa. http://www.ogrzewnictwo.com/?a=article&id=24 generalnie w domach jednorodzinnych to raczej spotyka się piece mniejszej mocy więc wymogi ppoż nie obowiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jestem ... Wieczór dobry. Za Zbyszkiem przytuptałam, bo jakbym na siebie nie spojrzała khm khm - jestem we właściwym miejscu Jeszcze się nie przyznam ile BMI ...bo mi oczy wyszły Muszę się otrząsnąć Najlepiej z tym przespać ... Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 04.02.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 GRATULUJĘ Ja to dziś chyba z pięć litrów wypiję wody to może mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts