Zbigniew100 04.02.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 GRATULUJĘ Ja to dziś chyba z pięć litrów wypiję wody to może mi pomoże Znawcą diet nie jestem ale to co ja teraz robię to staram się stosować elementy diety Montiego /czy jakoś tak / Czyli przerwy między posiłkami , rozgraniczenie tłuszczy , woda herbata zielona, zero podjadania i ćwiczenia co dzień. Jak na razie to daje efekty. Ja lubię mleko i pochodne tak że nie mam kłopotu z posiłkami . Tak jak pisałem w zasadzie to jem "lepiej" niż przed dietą. Wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zbigniew mam do Ciebie małe pytanko żeby dom przeszedł pozytywnie wszystkie odbiory to jakie muszą być zasady jeżeli chodzi o drzwi do kotłowni? a może nie ma to znaczenia? pomyslałam sobie że Ty jako kier. bud. będziesz wiedział To zależy od mocy i rodzaju paliwa. http://www.ogrzewnictwo.com/?a=article&id=24 generalnie w domach jednorodzinnych to raczej spotyka się piece mniejszej mocy więc wymogi ppoż nie obowiązują. dzięki Zbysiu powiedz mi tylko jeszcze czy drzwi to maja się otwierać na zewn czy do srodka? pytanie z tych głupszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zbigniew mam do Ciebie małe pytanko żeby dom przeszedł pozytywnie wszystkie odbiory to jakie muszą być zasady jeżeli chodzi o drzwi do kotłowni? a może nie ma to znaczenia? pomyslałam sobie że Ty jako kier. bud. będziesz wiedział To zależy od mocy i rodzaju paliwa. http://www.ogrzewnictwo.com/?a=article&id=24 generalnie w domach jednorodzinnych to raczej spotyka się piece mniejszej mocy więc wymogi ppoż nie obowiązują. dzięki Zbysiu powiedz mi tylko jeszcze czy drzwi to maja się otwierać na zewn czy do srodka? pytanie z tych głupszych To znowu zależy . Zawsze bezpieczniej na zewnątrz. W razie jakiegoś nieszczęśliwego zdarzenia można pod własnym ciążarem wypchać skrzydło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.02.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zbigniew mam do Ciebie małe pytanko żeby dom przeszedł pozytywnie wszystkie odbiory to jakie muszą być zasady jeżeli chodzi o drzwi do kotłowni? a może nie ma to znaczenia? pomyslałam sobie że Ty jako kier. bud. będziesz wiedział To zależy od mocy i rodzaju paliwa. http://www.ogrzewnictwo.com/?a=article&id=24 generalnie w domach jednorodzinnych to raczej spotyka się piece mniejszej mocy więc wymogi ppoż nie obowiązują. dzięki Zbysiu powiedz mi tylko jeszcze czy drzwi to maja się otwierać na zewn czy do srodka? pytanie z tych głupszych To znowu zależy . Zawsze bezpieczniej na zewnątrz. W razie jakiegoś nieszczęśliwego zdarzenia można pod własnym ciążarem wypchać skrzydło. chodzi mi przede wszystkim w kwestii odbiorów ale bezpieczniej chyba będzie zrobić na zewn. żeby nikt sie nie czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tak , na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam, spodziewalam się dziennika "budowlanego," trochę mnie zaskoczyłeś. A czy pomysl jest skuteczny? Może też założę dziennik walki z tymi moimi 5 kilogramami i łatwiej się zmobilizuję?? ...btw, chleb Mestermacher zze śliwką nie jest akceptowany w diecie Montignaca? (BMI mam 23,1, ale i tak mi się nie podoba!) pozdrawiam, dalszych sukcesów życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam, spodziewalam się dziennika "budowlanego," trochę mnie zaskoczyłeś. A czy pomysl jest skuteczny? Może też założę dziennik walki z tymi moimi 5 kilogramami i łatwiej się zmobilizuję?? ...btw, chleb Mestermacher zze śliwką nie jest akceptowany w diecie Montignaca? (BMI mam 23,1, ale i tak mi się nie podoba!) pozdrawiam, dalszych sukcesów życzę! ....nie wytrzymam nie denerwuj mnie i idź stąd natychmiast ...chudzino !!! ... bo ci napiszę moje BMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam, spodziewalam się dziennika "budowlanego," trochę mnie zaskoczyłeś. A czy pomysl jest skuteczny? Może też założę dziennik walki z tymi moimi 5 kilogramami i łatwiej się zmobilizuję?? ...btw, chleb Mestermacher zze śliwką nie jest akceptowany w diecie Montignaca? (BMI mam 23,1, ale i tak mi się nie podoba!) pozdrawiam, dalszych sukcesów życzę! ....nie wytrzymam nie denerwuj mnie i idź stąd natychmiast ...chudzino !!! ... bo ci napiszę moje BMI BMI nie mówi całej prawdy o człowieku! a Ciebie to widziałam na zdjęciach, nie zaskoczysz mnie jakims BMI! (qrcze, gospodarz wątku pisal, że trzeba podawać - a co, nabrał mnie???) ygg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 BMI nie mówi całej prawdy o człowieku! a Ciebie to widziałam na zdjęciach, nie zaskoczysz mnie jakims BMI! (qrcze, gospodarz wątku pisal, że trzeba podawać - a co, nabrał mnie???) ygg Taaa a zdjęcia mówią co ? ! ? Szczególnie te z zeszłej wiosny a jak wiadomo ...wszystkie ssaki na zimę "przybierają" no i mnie sie też "przybrało" (delikatnie mówiąc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam, spodziewalam się dziennika "budowlanego," trochę mnie zaskoczyłeś. A czy pomysl jest skuteczny? Może też założę dziennik walki z tymi moimi 5 kilogramami i łatwiej się zmobilizuję?? ...btw, chleb Mestermacher zze śliwką nie jest akceptowany w diecie Montignaca? (BMI mam 23,1, ale i tak mi się nie podoba!) pozdrawiam, dalszych sukcesów życzę! ....nie wytrzymam nie denerwuj mnie i idź stąd natychmiast ...chudzino !!! ... bo ci napiszę moje BMI BMI nie mówi całej prawdy o człowieku! a Ciebie to widziałam na zdjęciach, nie zaskoczysz mnie jakims BMI! (qrcze, gospodarz wątku pisal, że trzeba podawać - a co, nabrał mnie???) ygg No właśnie ja też widziałem Age i to jej wysokie BMI to coś podejrzane, albo zdjęcia kłamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No właśnie ja też widziałem Age i to jej wysokie BMI to coś podejrzane, albo zdjęcia kłamią. W tym roku ...tamte zdjęcia są n_i_e aktualne - zakonotować proszę I mówię prawdę - słowo jeża ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a jeżu, jeżu kolczasty! ...chyba trzeba tu jakiegoś eksperta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a jeżu, jeżu kolczasty! ...chyba trzeba tu jakiegoś eksperta! Ty sie nie nabijaj ...bo ja właśnie przywlokłam odwłok z aerobiku i myślę se ...czy mnie to nie zabije przypadkiem No mówię ci kobieto - "sprawni inaczej" lepiej sobie radzą przed tym cholernym lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a jeżu, jeżu kolczasty! ...chyba trzeba tu jakiegoś eksperta! Ty sie nie nabijaj ...bo ja właśnie przywlokłam odwłok z aerobiku i myślę se ...czy mnie to nie zabije przypadkiem No mówię ci kobieto - "sprawni inaczej" lepiej sobie radzą przed tym cholernym lustrem No nie narzekaj, jestes młoda i piękna, a do tego jeszcze chce Ci się fikać na jakims aerobiku, na pewno zaraz będą efekty. Ja własnie zmarnowałam karnet na basen (byłam raz) i pozostaje mi ćwiczyć wymachy łopatą, co średnio pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 04.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mam kilka pytań widzę,że swoje odchudzenie przewidziałeś aż na 40 tygodni i planujesz schudnąć aż 45 kilogramów to sporo jak na sam początek. Na razie prywatnie wyznaczyłem sobie dużo mniejszy cel i na dużo krótszy okres czasu od twojego i zobaczymy ja pójdzie z nim a dalej to się już zobaczy. Ale moje pytanie jest inne co po tym okresie czasu??? Czy masz zamiar wrócić do starych zwyczajów żywieniowych , ba jeść rzeczy bardziej tłuste , spożywać więcej kalorii. Interesuje mnie to bardzo pomimo mojej początkowej drogi z jednego powodu czytam i z tego co czytam to na obecnej diecie powinniśmy pozostać do końca życia , ponieważ organizm przyzwyczaja się do pewnych nawyków, ilości potrzebnych kalorii itp. Tak jak pisałem czasu na ćwiczenia za bardzo nie mam a szykuje mi się niestety kilak imprez w tym Wielkanoc (wiem ,że jeszcze daleko) i tutaj moje pytanko jak dużo zwykle przybierasz na wadze po niedzieli ( bo wiem ,że to twój slaby punkt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mam kilka pytań widzę,że swoje odchudzenie przewidziałeś aż na 40 tygodni i planujesz schudnąć aż 45 kilogramów Ze mną to wygląda tak Nigdy nie stosowałem diety. Zero wysiłku fizycznego , zero ruch Nie jestem łakomczuchem na słodycze ale ciaso lubię. Żoneczka ciągle marudziła cobym sie odchudzał, posiłki robiła zdrowe ale ja ciągle podjadałem plus wizyty . To dało 125 kg. 2 lata temu załamanie zdrowotne , stres , nadmiar pracy , waga spadła do 104 kg . W ciągu 2009 wzrosła do 120,5 kg I miałem tego dosyć. Teraz ambitny plan. Bezwzględny i zdeterminowany jestem go zrealizować. Teraz zrzucam więc muszę jeść posiłki niskokaloryczne. Mam nadzieję że aby utrzymać wagę będzie można troszkę , od czasu do czasu zjeść miłych kalorii. / np golonko z grila / Mam nadzieje ,że pewne nawyki zostaną gimnastyka poranna i wieczorowa, woda 2 l Co do niedzieli, to tak myślę że nie spada a przybywa 0,2 kg Powodzenia Łukasz. Zdopingował mnie mały Franio. Popatrz ile woli życia , ile wysiłku wkłada on sam / oczywiście mama mu pomaga / ile cierpień aby żyć , żyć zdrowo. A my sami nie jesteśmy w stanie zapanować nad tym co jemy i sami doprowadzamy sie do ruiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 05.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja teraz pije dużo mniej niż przed odchudzaniem przedtem samych napojów dziennie było 4-8 litrów!!! z tego 90% zwykle to była herbata , rzadko woda mineralna , czasem napoje wysoko słodzone itp. Herbata musiała mi smakować ( bo słodzona ) to ja dosłownie chlałem a teraz to 1,5-2l wody lub herbaty ale zero cukru w nich!!!. U mnie zaczęło się jakieś 2 tygodnie temu gdy zjadłem minimalny posiłek bo nikt w domu nie zrobił zakupów , i czułem się świetnie nie bylem głodny i pomyślałem ,że po co ja tyle jem?? dla przyjemności ?? Przecież ja się wykończę tymi schabowymi , kanapkami z duża ilością majonezu itp. Później poszedłem do hipermarketu i leżała waga do kupienia , zważyłem się na niej ( wiem ,że nie wolno) - 124kg. Prawie padłem wcześniej 3 miesiące temu ( kiedy ostatnio się ważyłem ) było 115kg .Ta wagę (115kg) utrzymywałem bardzo długo więc się nią powiem szczerze nie przejmowałem stalą w miejscu jest dobrze. Ale takie przytycie mnie powaliło na kolana no i zacząłem działać a Ty mnie jeszcze zmobilizowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 06.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Zbigniew100 -Czemu nie wywaliłeś mnie z Twojego dziennika do komentarzy Fakt że byłam nie świadoma ale pouczyć trza mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.02.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Zbigniew100 -Czemu nie wywaliłeś mnie z Twojego dziennika do komentarzy Fakt że byłam nie świadoma ale pouczyć trza mnie było Nie miałem śmiałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 06.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Zbigniew100 -Czemu nie wywaliłeś mnie z Twojego dziennika do komentarzy Fakt że byłam nie świadoma ale pouczyć trza mnie było Nie miałem śmiałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts