malka 11.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 masz racje....od jutra nowa runda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 11.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Qrde, Zbyszek - będę skarżypyta i zawołam dziewczynki Już one przywrócą cię na jedyną słuszną drogę diety i umartwiania... http://img11.imageshack.us/img11/1686/silnekobiety08.jpg http://img100.imageshack.us/img100/8192/silnekobiety05.jpg http://img4.imageshack.us/img4/6039/silnekobiety82.jpg Nie słodsze takie pączusie??? http://img515.imageshack.us/img515/2174/gotoweg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ha! Ha! Odmówiłam pączka - a to do mnie nie podobne .. Zbysiu - nie zejdziesz dziś z orbitreka A mnie orbitek nawalił i zrobiłe wolne. Jak świeto to na całego, a co . oj, lanie sie Panu nalezy Jutro obowiazkowe wazenie, a potem pokuta i szlaban na lodowke do konca lutego Lukasz, adiqq, boratom, jestescie super!!!! Wiosenna forma i super figura wynagrodzi Wam kazde "poswiecenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 O rany - okropne te 3 pierwsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 12.02.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 O rany - okropne te 3 pierwsze zdjecia szczególnie ta trzecia żylasta, aż mi się niedobrze zrobiło...i przeszła mi ochota na śniadanie...a może o to właśnie chodziło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.02.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Właśnie zawiozłem sprzęt do kowala, do naprawy Wieczorem do pracy. Motywatory są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry masakra Zbysiu ile wczoraj pączków?? ja przegiełam 3 a miał być jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 12.02.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam się, dawno mnie tu nie było bo po feriach do pracy. Ja się pochwalę że nie zjadłam ANI JEDNEGO (choć kupiłam 10dla rodzinki) i w pracy zmówili 400pączków(na 80osób) od Michalskiego. Na szczęście ciotka przysłała mi wirtualnego i się skusiłam na jednego kęsa. Ja od początku tygodnia jestem na ścisłym Protalu i jest efekt -3,5kg (więc nie mogłam sobie pozwolić). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.02.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry masakra Zbysiu ile wczoraj pączków?? ja przegiełam 3 a miał być jeden Też 3. Trudno, ale koniec laby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Zbysiu ja życze jak zawsze powodzenia, samozaparcia i konsekwencji. A z okazji dzisiejszego świeta duuuuuużo miłości http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/ciekawostki/walentynki_multikino_arkady.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 14.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Nie chce mi sie przebrnać przez wszystkie strony. Nie wiem więc czy juz była dieta bialkowa.U mojej siostry w pracy wszystkie dziewczyny (oczywiście ,które chcą ważyć mniej) są na tej diecie. Przez 2 miesiące niektóre maja na minusie 10kg.U koleżanki w pracy też wiekszośc na tej diecie i u wszystkich działa.Ja sama zaczełam kilka dni temu i przez 5 dni schudłam 2 kg. Nie mam dużo do schdnięcia maks 5 kg. Powiem tż ,ze nie przestrzegam zbyt dokładnie ,bo np. zjadam pieczywo wasa, podjem trochę obiadu jak dzieci zostawią.Bardzo ogólnie dieta polega na:przez pierwsz 5 dni jemy tylko:serek wiejski 0% Piątnickimleko 0%maks 3 łyżki owsianki na dzieńjajka gotowane, jajecznica bez tłuszczuryby na parze ,z piekarnika bez tłuszczutuńczyk w sosie własnymryby wędzonenapoje bez cukru (soków niestety nie)inyk,kurczak (mięso gotowane lub z piekarnika bez tłuszczu)To wszystko w dowolnej ilości.Ja na śnaidanie robie sobie pasty:serek + jajko na twardo + szczypiorekserek + tuńczyk +trochę soli, pieprzu Przez nastepne 5 dni to samo + warzywa gotowane, na parze, z piekarnika (nie owoce). Uwaga na marchewkę. Potem znowu przez 5 dni samo białko i tak aż do momentu uzyskania odpowiedniej wagi. Należy też potem wracać do zwykłej diety w odpowiedni spsób. dla utrzymanai wagi 1raz w tygodniu samo białko.Tytaj są książki o tej diecie: http://www.allegro.pl/item908116532_nie_potrafie_schudnac_dukan_komplet_najtaniej.html http://www.allegro.pl/item919452796_metoda_doktora_dukana_dukan_najtaniej_wysylka_0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 15.02.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja właśnie jestem na tej diecie (tylko że jeść można duuużo więcej produktów niż Ty wymieniłaś). Pozdrawiam Ps. Jakbym chciała mieć do zrzucenia tylko 5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 15.02.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Zbigniew100 nowy tydzień ... nowe wyzwania. Walczymy dalej pozdrawiam amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.02.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Zbigniew100 nowy tydzień ... nowe wyzwania. Walczymy dalej pozdrawiam amadi W minionym efekt trochę mniejszy ale to pewnie wina pączków i "ochrony mięśni ". Ale plan pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 15.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Plan+ konsekwencja działania ---->rezultaty amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.02.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Zbigniew, robaczku - - powalentynkowe życzenia składam Tobie cierpliwości ... wytrwałości ... efektywności ... Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.02.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Zbigniew, robaczku - - powalentynkowe życzenia składam Tobie cierpliwości ... wytrwałości ... efektywności ... Trzymaj się! Dziękuję. Wzajemnie najlepsze życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 15.02.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 walka z nadwagą ?a do roboty sie wziąść, fizycznej, jakiejś, przy budowie chociażbya nie przy komputerze wpierniczając chipsy przepraszam zabłądziłem ale rada chyba dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.02.2010 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 walka z nadwagą ? a do roboty sie wziąść, fizycznej, jakiejś, przy budowie chociażby a nie przy komputerze wpierniczając chipsy przepraszam zabłądziłem ale rada chyba dobra ? Dobra,dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 16.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 pędzę na basen, znowu 2 godzinki, kto ze mną (wirtualnie choćby?) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts