Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie wiem jak u mnie postępy wagowo - po ostatnich wahaniach kilka tygodni temu nie ważyłam się....ale...kupiłam dziś spodnie 2 rozmiary mniejsze niż 3 miesiące temu !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

YYYYYUUUUUPPPPIIIIIII

żeby nie było, że rozmiarówka była lipna mierzyłam 6 różnych par - wszystkie mniejsze niż te 3 miechy temu ;-).

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W fazie uderzeniowej NIESTETY WIEPRZOWINIE MÓWIMY NIE (ale nie dajmy się zwariować) kurcze trzeba uważać i sie starać

czy na pewno? :wink:

http://menforum.pl/zdrowie-i-wyglad/odzywianie-i-dieta/38-odiywianie-i-dieta/2363-miso-zabija.html

tu jest link do strony, gdzie cos na ten temat piszą, prawda to czy nie, w diecie protal wazna jest ilość tłuszczu, polędwica (nawet wieprzowa) jest chuda i nawet jesli jest to ok. 5g, to dalej jest to ilość bardzo mała, a przy diecie trwającej 2 czy 3 miesiące nie można jeść samego kurczaka :o

pozdr :wink:

Ja jestem po lekturze książki Dukana i tam jest ona zabroniona a on jest autorem tej diety :oops:

A ja to tak sie przejołem tym dbaniem o miąśnie :wink: , że prawie brak przyrostów w odchudzaniu :(

Cos za dobrze się odrzywiam. :-?

no daj spokój.

Prawie 12 kg w niecałe 2 miesiące :o

Tylko podziwiac i przykład brać :D

I nie poddawaj sie , i moze odpuść ten placek po węgiersku, co? :wink:

Wiem, zołza ze mnie :evil: :wink:

A ja to tak sie przejołem tym dbaniem o miąśnie :wink: , że prawie brak przyrostów w odchudzaniu :(

no daj spokój.

Nie było drugiego śniadania , a zreszta juz za późno.

A może nie ..... :o

no daj spokój.

Nie było drugiego śniadania , a zreszta juz za późno.

A może nie ..... :o

:o :evil:

Ja niestety nie mam żadnego obniżenia się wagi od 4dni ,l nie wiem co jest grane ale czekam dalej stosuje dietę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ja też widze że są okresy "przestoju". :(

Plan jest długofalowy , dlatego trzeba robić swoje. :wink:

No i nie podjadać !!!!! :evil:

500 kal można złapać byle gdzie , ale je zbić to już sztuka

Ja jestem po lekturze książki Dukana i tam jest ona zabroniona a on jest autorem tej diety :oops:

ja też, faktycznie jest tam, że wieprzowina nie, bo jest za tłusta, ale...

skoro polędwica wieprzowa nie jest bardziej tłusta od innych mięs dozwolonych, to tak na logikę, nie ma powodu, aby polędwicy nie jeść :wink:

dodam jeszcze, że sprawdziłam na swoim przykładzie - polędwicę jadłam, waga spadała zgodnie z przewidywaniami (1 kg na 1 tydzień) :D

mamik wiesz może ile białka ,ww, tłuszczy i kal ma polędwica wieprzowa, bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć... a bardzo jestem ciekawa?

Jem przynajmniej raz w tyg. jako odskocznia od kurzego cyca np. Strogonowa :wink:

wyżej wkleiłam jeden link, ale to tak bardzo ogólnie było,

mnie też to zastanowiło dlaczego akurat tych danych nie ma, ale chyba mozna przyjąć, że jest nie gorzej niż dla pieczonego schabu :wink:

przyznam jednak, że ja specjalnie nie szukałam takich informacji, w diecie białkowej teoretycznie kalorii się nie liczy, wiadomo, że mięso białaka ma dużo, polędwica tłuszczu malo - dla mnie ta wiedza była wystarczająca :D

Zbigniew, może nie waż się codziennie tylko co trzy-cztery dni, albo co tydzień? Huśtawki związane z tym co robisz, co jadłeś, ile wody z różnych powodów zmagazynował Twój organizm, potrafią być na tyle duże, że tylko narażasz się na gorszy nastrój, jeśli waga akurat pójdzie nie w tą stronę ;)

Zbigniew, może nie waż się codziennie tylko co trzy-cztery dni, albo co tydzień? Huśtawki związane z tym co robisz, co jadłeś, ile wody z różnych powodów zmagazynował Twój organizm, potrafią być na tyle duże, że tylko narażasz się na gorszy nastrój, jeśli waga akurat pójdzie nie w tą stronę ;)

Może tak. :-?

Ale wczoraj zapodałem placki po węgiersku na obiad i spodziewałem sie innego wyniku, a tu taka niespodzianka. To miłe. :wink:

Po pierwsze na gwałt to potrzebny chłop. :wink:

Zapraszam do ogólnego tematu;

http://forum.muratordom.pl/czy-wy-tez-musicie-sie-odchudzac,t32571-5640.htm

A ja to tak;

Elementy diety Montignac,

Rozdzielić węglowodany od tłuszczy,

3 glowne posilki plus 2pryekaski

przerwy miedzy posilkami,

woda 2 l

cwiczenia

0 podjadania

Cierpliwosc :wink: