JANINKI-AMORKI82 20.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 nie wiem jak u mnie postępy wagowo - po ostatnich wahaniach kilka tygodni temu nie ważyłam się....ale...kupiłam dziś spodnie 2 rozmiary mniejsze niż 3 miesiące temu !!!!!!!!!!!!!!!!!! YYYYYUUUUUPPPPIIIIIII żeby nie było, że rozmiarówka była lipna mierzyłam 6 różnych par - wszystkie mniejsze niż te 3 miechy temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 20.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 kupiłam dziś spodnie 2 rozmiary mniejsze niż 3 miesiące temu !!!!!!!!!!!!!!!!!! YYYYYUUUUUPPPPIIIIIII Brawo! Brawo! Gratuluję! I zazdroszczę ja też kiedyś tak napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.02.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 22.02.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 W fazie uderzeniowej NIESTETY WIEPRZOWINIE MÓWIMY NIE (ale nie dajmy się zwariować) kurcze trzeba uważać i sie starać czy na pewno? http://menforum.pl/zdrowie-i-wyglad/odzywianie-i-dieta/38-odiywianie-i-dieta/2363-miso-zabija.html tu jest link do strony, gdzie cos na ten temat piszą, prawda to czy nie, w diecie protal wazna jest ilość tłuszczu, polędwica (nawet wieprzowa) jest chuda i nawet jesli jest to ok. 5g, to dalej jest to ilość bardzo mała, a przy diecie trwającej 2 czy 3 miesiące nie można jeść samego kurczaka pozdr Ja jestem po lekturze książki Dukana i tam jest ona zabroniona a on jest autorem tej diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A ja to tak sie przejołem tym dbaniem o miąśnie , że prawie brak przyrostów w odchudzaniu Cos za dobrze się odrzywiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A ja to tak sie przejołem tym dbaniem o miąśnie , że prawie brak przyrostów w odchudzaniu Cos za dobrze się odrzywiam. no daj spokój. Prawie 12 kg w niecałe 2 miesiące Tylko podziwiac i przykład brać I nie poddawaj sie , i moze odpuść ten placek po węgiersku, co? Wiem, zołza ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A ja to tak sie przejołem tym dbaniem o miąśnie , że prawie brak przyrostów w odchudzaniu Cos za dobrze się odrzywiam. no daj spokój. Prawie 12 kg w niecałe 2 miesiące Tylko podziwiac i przykład brać I nie poddawaj sie , i moze odpuść ten placek po węgiersku, co? Wiem, zołza ze mnie Nie było drugiego śniadania , a zreszta juz za późno. A może nie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A ja to tak sie przejołem tym dbaniem o miąśnie , że prawie brak przyrostów w odchudzaniu Cos za dobrze się odrzywiam. no daj spokój. Prawie 12 kg w niecałe 2 miesiące Tylko podziwiac i przykład brać I nie poddawaj sie , i moze odpuść ten placek po węgiersku, co? Wiem, zołza ze mnie Nie było drugiego śniadania , a zreszta juz za późno. A może nie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam... Zbysiu patrzę na te kilogramy i jestem w szoku... Zaskoczona jestem! Gratulacje, aby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 22.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja niestety nie mam żadnego obniżenia się wagi od 4dni ,l nie wiem co jest grane ale czekam dalej stosuje dietę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja niestety nie mam żadnego obniżenia się wagi od 4dni ,l nie wiem co jest grane ale czekam dalej stosuje dietę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja też widze że są okresy "przestoju". Plan jest długofalowy , dlatego trzeba robić swoje. No i nie podjadać !!!!! 500 kal można złapać byle gdzie , ale je zbić to już sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja jestem po lekturze książki Dukana i tam jest ona zabroniona a on jest autorem tej diety ja też, faktycznie jest tam, że wieprzowina nie, bo jest za tłusta, ale... skoro polędwica wieprzowa nie jest bardziej tłusta od innych mięs dozwolonych, to tak na logikę, nie ma powodu, aby polędwicy nie jeść dodam jeszcze, że sprawdziłam na swoim przykładzie - polędwicę jadłam, waga spadała zgodnie z przewidywaniami (1 kg na 1 tydzień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 22.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 mamik wiesz może ile białka ,ww, tłuszczy i kal ma polędwica wieprzowa, bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć... a bardzo jestem ciekawa? Jem przynajmniej raz w tyg. jako odskocznia od kurzego cyca np. Strogonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 mamik wiesz może ile białka ,ww, tłuszczy i kal ma polędwica wieprzowa, bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć... a bardzo jestem ciekawa? Jem przynajmniej raz w tyg. jako odskocznia od kurzego cyca np. Strogonowa wyżej wkleiłam jeden link, ale to tak bardzo ogólnie było, mnie też to zastanowiło dlaczego akurat tych danych nie ma, ale chyba mozna przyjąć, że jest nie gorzej niż dla pieczonego schabu przyznam jednak, że ja specjalnie nie szukałam takich informacji, w diecie białkowej teoretycznie kalorii się nie liczy, wiadomo, że mięso białaka ma dużo, polędwica tłuszczu malo - dla mnie ta wiedza była wystarczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 23.02.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Zbigniew, może nie waż się codziennie tylko co trzy-cztery dni, albo co tydzień? Huśtawki związane z tym co robisz, co jadłeś, ile wody z różnych powodów zmagazynował Twój organizm, potrafią być na tyle duże, że tylko narażasz się na gorszy nastrój, jeśli waga akurat pójdzie nie w tą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.02.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Zbigniew, może nie waż się codziennie tylko co trzy-cztery dni, albo co tydzień? Huśtawki związane z tym co robisz, co jadłeś, ile wody z różnych powodów zmagazynował Twój organizm, potrafią być na tyle duże, że tylko narażasz się na gorszy nastrój, jeśli waga akurat pójdzie nie w tą stronę Może tak. Ale wczoraj zapodałem placki po węgiersku na obiad i spodziewałem sie innego wyniku, a tu taka niespodzianka. To miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Zbyszku........ nadszedł czas i na mnie............czas sie zabrac za siebie.......napisz mi od czego mam zacząć???? musze zwalic jakies 6 kg na gwałt!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.02.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Po pierwsze na gwałt to potrzebny chłop. Zapraszam do ogólnego tematu; http://forum.muratordom.pl/czy-wy-tez-musicie-sie-odchudzac,t32571-5640.htm A ja to tak; Elementy diety Montignac, Rozdzielić węglowodany od tłuszczy, 3 glowne posilki plus 2pryekaski przerwy miedzy posilkami, woda 2 l cwiczenia 0 podjadania Cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 24.02.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Cierpliwosc no własnie.....wszystko jest tylko tego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 24.02.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ważyłam się - znowu 0,4 kg mniej (czyli te 0,4 kg lata mi w te i z powrotem zamiast sobie pójść i już nie wracać hehe), ale babcia powiedziała, że chyba schudłam a ona zazwyczaj raczej mi dogryza odnośnie tuszy więc uznaję to za dobrą monetę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts