Osówka 01.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Poproszę o zmiane ikonki. Ludzik na steperku, albo ten co się bidak męczy ze skakanką. My tu gadu, gadu a wiosna idzie, oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Poproszę o zmiane ikonki. Ludzik na steperku, albo ten co się bidak męczy ze skakanką. My tu gadu, gadu a wiosna idzie, oj GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 amalfi To mnie też dopisz, bo od dzisiaj też zaczynam Może od brzuszków zaczne, bo przy tym sie leży. Proszę wybrać ludzika Legenda BMI <= 25 http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_dance.gif,http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/sport7.gif-http://emoty.blox.pl/resource/tancze.gif 25 < BMI < 32 http://emoty.blox.pl/resource/7_5_130.gif-http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/sport5.gif BMI > 32 http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_impossible.gif-http://emoty.blox.pl/resource/7_5_120.gif Życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 01.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zbysiu dzięki za pływającego ludka (cmok) no to nie ma to tamto, w tym tygodniu załatwiam karnecik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zbysiu - zmień ta moją smutną dziewczynkę na ludka z bieznie, przecież orbitrekuje ciężko nie wiem jak u mnie z waga bo po prostu się nie waże ale... po ubraniach czuję że jest lżej nawet teraz przy ciężkich dniach spodnie zapinają sie luźno, a jeszcze niedawno ledwo je dopinałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mnie wszystko jedno, bo i tak żadnego z tych ćwiczeń wykonywać na razie nie moge. Może być ze steperkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mnie wszystko jedno, bo i tak żadnego z tych ćwiczeń wykonywać na razie nie moge. Może być ze steperkiem. Nie , nie tak łatwo . Trzeba sprawdzić BMI. Adres na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dziękuję Zbysiu, że mnie nie pominąłeś. Dzisiaj 1 marca, poniedziałek.Zapisuję się na aerobic i siłownię.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć chudzinko widzę, że świetnie Ci idzie, gratulacje!!! Ja po pierwszym zapale w styczniu, poległam 3 tygodnie później .. ale w lutym udałam się do specjalisty (dietetyka) i wzięłam się za siebie na poważnie.. po 3 tygodniach straciłam 4 kg i 2% tłuszczu.. teraz mam nadzieję, że znów coś drgnęło.. Dietę mam bardzo fajnie ułożoną, mam wrażenie, że jem wręcz zbyt dużo.. no i przemiana materii skoczyła aż miło A ćwiczenia.. czasami ćwiczę na orbim rano, ale niezbyt systematycznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć chudzinko Dietę mam bardzo fajnie ułożoną, mam wrażenie, że jem wręcz zbyt dużo.. no i przemiana materii skoczyła aż miło A ćwiczenia.. czasami ćwiczę na orbim rano, ale niezbyt systematycznie.. Podziel się uwagami o swojej diecie . Wiesz my samouki. Co tam dietetyk zalecił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 01.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nic się nie przejmuj u mnie tez nie za wesoło .U mnie waga tak 113kg ale dzisiaj było zgrzeszenie to znaczy obiad ( a raczej obiado-kolacja) w restauracji no i trochę zrezygnowałem z diety. Ciekawe jak bardzo będą tego dotkliwe skutki. Ale dla pocieszenia spodziewałem się ,że będzie gorzej bo skończyło się na kotlecie z pieczarkami , cebulka i papryką a do tego zestaw surówek i woda mineralna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mnie wszystko jedno, bo i tak żadnego z tych ćwiczeń wykonywać na razie nie moge. Może być ze steperkiem. Nie , nie tak łatwo . Trzeba sprawdzić BMI. Adres na pierwszej stronie. Steperek pasuje jak ulał. Sprawdzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.03.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Podziel się uwagami o swojej diecie . Wiesz my samouki. Co tam dietetyk zalecił ? Przede wszystkim pięć posiłków dziennie.. co jest o tyle dla mnie trudne, że mam wrażenie, że ciągle jem.. odpowiednia ilość białka i węgli w każdym posiłku, plus warzywa.. wszystko jest dobrane do wagi, wzrostu, wieku itd.. trochę to sprzeczne z Montim, ale Monti już na mnie nie działa, niestety, więc czas spróbować czegoś innego.. Wszystkie produkty ważę przed jedzeniem, żeby dobrać odpowiednią ilość.. no i to właściwie tyle.. Przestrzegał mnie przed dietą proteinową, która podobno bardzo obciąża nerki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zbysiu naśmiałam się z ikonek Oczywiście GRATULACJE dla Ciebie i innych Co do ćwiczeń, polecam Callanetics - m.in. Wykonalne w domku i najlepiej b. powoli ćwiczyć -unosić dłonie itp. Oto jedna stronka: http://www.zadbajocialo.zafriko.pl/kat/callanetics Jest też filmik z Mariolą Bojarską Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zbysiu naśmiałam się z ikonek Pozdrawiam i trzymam kciuki Ty się nie śmiej tylko poganiaj swojego Miśka. I prosze podawać wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Zbysiu kochanie moje - ale piękny gifek, dzięki, nawet sapie jak ja teraz 40 minut od wczoraj i serio już tak nie sapię , trochę lepiej jest załozenie jest żeby z widocznymi efektami schudnąć do 25 kwietnia (komunia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.03.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Zbysiu kochanie moje - ale piękny gifek, dzięki, nawet sapie jak ja teraz 40 minut od wczoraj i serio już tak nie sapię , trochę lepiej jest załozenie jest żeby z widocznymi efektami schudnąć do 25 kwietnia (komunia) Napewno efekty będą. Dwa miesiące to sporo czasu. Tylko pamiętaj ,jeść trzeba a nie głodówka. No i jak najmniej "zgrzeszeń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Zbysiu kochanie moje - ale piękny gifek, dzięki, nawet sapie jak ja teraz 40 minut od wczoraj i serio już tak nie sapię , trochę lepiej jest załozenie jest żeby z widocznymi efektami schudnąć do 25 kwietnia (komunia) Napewno efekty będą. Dwa miesiące to sporo czasu. Tylko pamiętaj ,jeść trzeba a nie głodówka. No i jak najmniej "zgrzeszeń". jem jem a grzechy no cóż zdarzają się najlepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Przeniesione Kobietki - nie ważę się i nie mierzę (chyba czas zacząć pomiary), ale mój kochany mąż dziś o 4 rano, jak wywalił mnie z łóżka i powiedział: Oooo! Schudłaś trochę! Myślę sobie - wiem, muszę sobie stanik mniejszy kupić Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Chciałam donieść, że poszłam do gabinetu dietetycznego i mi zmierzyli jakąś maszyną procenty, czyli jaki procent mam wody i tłuszczu. Nie podam wyników, bo nawet nie chcę tego pamiętać , ale chcę zapytać, czy ktos z Was sobie to mierzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts