amalfi 04.03.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Byłam sie ważyć i mierzyć poziomy różne. Ubyło mnie kilo, ale to kilo to podobno sam tłuszcz. Czy to dobry wynik na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.03.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 schudłam następny kilogram, czyli razem -8 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Byłam sie ważyć i mierzyć poziomy różne. Ubyło mnie kilo, ale to kilo to podobno sam tłuszcz. Czy to dobry wynik na tydzień? Super wynik. Byle tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a ja dalej niewiem ile ważę chyba czas zakupić wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja to lubię sie ważyć. Od razu widać czy coś oszukiwałem w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a ja stoję w miejscu (wagowo oczywiście).ale mam już kolejny karnet na basen więc mam nadzieję, że coś mocniej ruszy waga w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a ja stoję w miejscu (wagowo oczywiście). ale mam już kolejny karnet na basen więc mam nadzieję, że coś mocniej ruszy waga w dół. Oj to posiłki za obfite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Byłam sie ważyć i mierzyć poziomy różne. Ubyło mnie kilo, ale to kilo to podobno sam tłuszcz. Czy to dobry wynik na tydzień? Super wynik. Byle tak dalej. Oby W następny czwartek sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wklejać przepisy na to, co jadacie http://forum.muratordom.pl/dietetyczna-ksiazka-kucharska,t182242.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 05.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Taaaa, jak napiszę o sushi to mnie zaraz ktoś zakrzyczy, że to biały ryż i zgroza i nie wolno. Purisy tak samo, bo smaży się je na głębokim oleju, mimo iż po zrobieniu olej obcieka i zostaje chrupki, lekki placek. Okonomiyaki - przecież to jak naleśniki tylko z kukurydzą, groszkiem, fasolą, i makaronem sojowym. Hummus - za tłusty. Halawa - za słodka. Bułka maślana - białe pieczywo, bue. Tak więc, znam wiele przepisów z różnych kuchni świata, ale nic do tego wątku się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 05.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Samuel--szkoda by się tak fajne przepisy zmarnowały, wklej je do drugie wątku...Pomysły na obiad czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 .. Co do wody to pije tyle ile piłem to znaczy ok.6 litrów płynów na dzień ( okres zimowy) w okresie letnim dojdzie jeszcze z 2-4 litrów dodatkowo. nooo, nieźle. Gdzie to się miesci? Ale jak założenie zrealizowane to ok. I pewnie lepiej się od razu czujesz, co? Łukasz, a mierzyłeś sobie poziom cukru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 05.03.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Samuel--szkoda by się tak fajne przepisy zmarnowały, wklej je do drugie wątku...Pomysły na obiad czy jakoś tak OK, zacząłem od halawy Hmm... A przy sześciu litrach płynów dziennie to przypadkiem nerki nie wysiadają?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zbigniew! Zbigniew! Gdzie jesteś? Zbysiu - mam dla Ciebie kolejny motywator!!! Forumowicze licytują fanty na rehabilitację dla Tomka Dam piątaka za każdy Twój zgubiony do końca licytacji - obiecałam już we wontku więc chudnij!!! Wystaw swoje kg na licytację, może będzie więcej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.03.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zbigniew! Zbigniew! Gdzie jesteś? Zbysiu - mam dla Ciebie kolejny motywator!!! Forumowicze licytują fanty na rehabilitację dla Tomka Dam piątaka za każdy Twój zgubiony do końca licytacji - obiecałam już we wontku więc chudnij!!! Wystaw swoje kg na licytację, może będzie więcej chętnych haha wspaniały pomysł ! no ciekawe co na to Zbysiu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 06.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Tak mierzyłem poziom cukru i wszystko jest w porządku w górnej części ale w porządeczku, na temat szkodzenia nerka przez picie też rozmawiałem i jest na odwrót bo mój mocz jest bardzo dobrze rozcieńczony i tak ma być. Choć powiedział ,że jakbym zszedł do 3-4 litrów też by było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zbyszku, i jak??? A przede wszystkim jak "ochrona miesni"? Bo my Ci tutaj moooocno kibicujemy Choć powiedział ,że jakbym zszedł do 3-4 litrów też by było dobrze. Lukasz, jesli masz nadcisnienie, to rzeczywiscie musisz pilnowac ilosc wchlanianych plynow. Ale jesli nie, pij do woli. Ja pije ok. 6 - 8 litrow dziennie Latem jakby wiecej Paradoksalnie, im wiecej regularnie pijemy, tym mamy mniejsza sklonnosc do zatrzymywania wody w organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 06.03.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Nie nie mam nadciśnienia. Właśnie u mnie jest tak ,że szybko pozbawiam się płynów i je uzupełniam. Ja nie widzę w tym nic niebezpiecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Nie nie mam nadciśnienia. Właśnie u mnie jest tak ,że szybko pozbawiam się płynów i je uzupełniam. Ja nie widzę w tym nic niebezpiecznego. I slusznie! W takim przypadku, masz same korzysci Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.03.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Zbigniew! Zbigniew! Gdzie jesteś? Zbysiu - mam dla Ciebie kolejny motywator!!! Forumowicze licytują fanty na rehabilitację dla Tomka Dam piątaka za każdy Twój zgubiony do końca licytacji - obiecałam już we wontku więc chudnij!!! Wystaw swoje kg na licytację, może będzie więcej chętnych Normalnie zaniemówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts