Zbigniew100 10.03.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dziękuję bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.03.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Zbyszku! Z okazji dnia mężczyzny - Babeczka dietetyczna http://img130.imageshack.us/img130/1496/papryka.jpg Dlaczego Dzień Mężczyzny jest obchodzony wraz z Dniem Męczennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.03.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 boratom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wpadłam Wam się pochwalić mam 7 kg i 4% tłuszczu mniej ale za to 1 kg więcej tkanki mięśniowej.. nie wiem skąd, bo ja nie ćwiczę, ale zamierzam dopiero Dietetyk mnie pochwalił znowu lekko zmodyfikował dietę Trzymam kciuki za wszystkich odchudzaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.03.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wpadłam Wam się pochwalić mam 7 kg i 4% tłuszczu mniej ale za to 1 kg więcej tkanki mięśniowej.. nie wiem skąd, bo ja nie ćwiczę, ale zamierzam dopiero Dietetyk mnie pochwalił znowu lekko zmodyfikował dietę Trzymam kciuki za wszystkich odchudzaczy Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wpadłam Wam się pochwalić mam 7 kg i 4% tłuszczu mniej ale za to 1 kg więcej tkanki mięśniowej.. nie wiem skąd, bo ja nie ćwiczę, ale zamierzam dopiero Dietetyk mnie pochwalił znowu lekko zmodyfikował dietę Trzymam kciuki za wszystkich odchudzaczy Ja również gratuluję! Myślę tez, że powinnaś się podzielić z nami namiarami na dietetyka !!! Czy ktoś zgłasza jakiś sprzeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a dziękuję za gratulacje Namiary na dietetyka to bardzo chętnie, ale to może na priv, żeby nikt mnie o reklamę nie posądził no tak jakoś mam zacięcie tym razem do dietowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 13.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Zbigniew co to za smutna minka:) raz na wozie, raz pod wozem.... będzie dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 13.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Zbigniew nie należy się przejmować tym ponieważ u mnie występuje coś dziwnego możliwe ,że Pan tez to ma a mianowicie różnica dobowa w mojej wadze to nawet 5kg .Nie wiem czym jest to spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Zbysiu, nie łam sie. ja też dzisiaj cały dzień w trasie i nie bardzo było co zjeść. W czwartek waga pokazała 0,6 kg na minusie, czyli 2 tygodnie to -1,6. Wiadomo, że by sie chciało od razu nie wiem ile, ale myślę, że tak jest rozsądnie. Wkurza mnie to jedzenie co chwile. czuje sie jak prosiak, bo 5 posiłków, to dla mnie za dużo. Nawet jak są "cienkie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 13.03.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 To nie jedz pięć razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.03.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 To nie jedz pięć razy dziennie No jak to nie. Dietetyk mi tak nakazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 To nie jedz pięć razy dziennie No jak to nie. Dietetyk mi tak nakazał. ja też jem 5 razy dziennie Na początku było ciężko, ale już się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Zbysiu, jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 14.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja jem dwa razy, śniadanie i obiad. Mój wewnętrzny dietetyk mi tak każe Nie chcę więcej właśnie z tego powodu, że wtedy nie byłbym w stanie intuicyjnie określić, czy już mi starczy tego jedzenia, czy jeszcze. A wiecie co świetnie działa? 8h pracy przy przekopywaniu ogrodu i wycinaniu dzikich jeżyn i od razu 0,8kg mniej. Sprawdziłem dokładnie przed i po - i to nie jest kwestia utraty wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.03.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja jem dwa razy, śniadanie i obiad. Mój wewnętrzny dietetyk mi tak każe Nie chcę więcej właśnie z tego powodu, że wtedy nie byłbym w stanie intuicyjnie określić, czy już mi starczy tego jedzenia, czy jeszcze. A wiecie co świetnie działa? 8h pracy przy przekopywaniu ogrodu i wycinaniu dzikich jeżyn i od razu 0,8kg mniej. Sprawdziłem dokładnie przed i po - i to nie jest kwestia utraty wody No na pewno najlepiej jest si ę odchudzać tak ,żeby przy okazji coś robić. Wtedy czas szybko leci. Ale z tymi posiłkami to nie tak. Wszędzie podkreślaja o dbaniu o metabolizm, mniej ale cżęsto i nie wszystko. Prawda jest taka ,że odchudzanie to śilna wola. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.03.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_35.gif Ale jestem naładowany pozytywną energią . Wczoraj miałem mały zjazd rodzinny, 18 tka ,bratanicy i mojej chrześnicy. Były same achy i ochy nad moją sylwetką , ipostępami w odchudaniu. Niektórzy widzieli mnie ostatnio na święta. Pełny szpan. I co zauważyłem, ogólnie poszło mniej jedzenia. Siostra martwiła się ,że nie smakuje. , bo źle przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja jem dwa razy, śniadanie i obiad. Mój wewnętrzny dietetyk mi tak każe Nie chcę więcej właśnie z tego powodu, że wtedy nie byłbym w stanie intuicyjnie określić, czy już mi starczy tego jedzenia, czy jeszcze. A wiecie co świetnie działa? 8h pracy przy przekopywaniu ogrodu i wycinaniu dzikich jeżyn i od razu 0,8kg mniej. Sprawdziłem dokładnie przed i po - i to nie jest kwestia utraty wody pewnie wiesz co chce napisac Ju po ok. 5 godzinach braku jedzenie, organizm wpada w katabolizm. Nie ma to nic wspolnego z dieta, redukcja tkanki tluszczowej, odchudzaniem, czy lepszym wygladem i samopoczuciem ... Na katabolizm miesniowy mam ulubione powiedzonko "kanibalizm miesniowy" ... i cos w tym jest ... Calkiem bez przyjemnosci jedzenia, zzerasz wlasne miesnie, czyli sile, jedrnosc, dobry-fit wyglad a pieczolowicie ochraniasz galaretkowaty facik Nie chce przez to napisac, ze w Twoim mniemaniu robisz zle ... wcale nie! W koncu sa rozne cele glodowki, nie? Zbyszku, podziw w oczach innych bezcenny, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.03.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zbyszku, podziw w oczach innych bezcenny, co? Mobilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 15.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Były same achy i ochy nad moją sylwetką , ipostępami w odchudaniu. Niektórzy widzieli mnie ostatnio na święta. Pełny szpan. brawo!!! dla takich chwil warto, prawda? No nie tylko dla takich, ale takie niesamowicie uskrzydlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts