Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpadłam Wam się pochwalić :lol:

mam 7 kg i 4% tłuszczu mniej :D ale za to 1 kg więcej tkanki mięśniowej.. nie wiem skąd, bo ja nie ćwiczę, ale zamierzam dopiero :lol:

Dietetyk mnie pochwalił znowu lekko zmodyfikował dietę :p

Trzymam kciuki za wszystkich odchudzaczy :D

Gratulacje. :p

wpadłam Wam się pochwalić :lol:

mam 7 kg i 4% tłuszczu mniej :D ale za to 1 kg więcej tkanki mięśniowej.. nie wiem skąd, bo ja nie ćwiczę, ale zamierzam dopiero :lol:

Dietetyk mnie pochwalił znowu lekko zmodyfikował dietę :p

Trzymam kciuki za wszystkich odchudzaczy :D

Ja również gratuluję!

Myślę tez, że powinnaś się podzielić z nami namiarami na dietetyka :oops: !!! Czy ktoś zgłasza jakiś sprzeciw :wink:

Zbysiu, nie łam sie. ja też dzisiaj cały dzień w trasie i nie bardzo było co zjeść.

W czwartek waga pokazała 0,6 kg na minusie, czyli 2 tygodnie to -1,6. Wiadomo, że by sie chciało od razu nie wiem ile, ale myślę, że tak jest rozsądnie. Wkurza mnie to jedzenie co chwile. czuje sie jak prosiak, bo 5 posiłków, to dla mnie za dużo. Nawet jak są "cienkie". :roll:

Ja jem dwa razy, śniadanie i obiad. Mój wewnętrzny dietetyk mi tak każe ;) Nie chcę więcej właśnie z tego powodu, że wtedy nie byłbym w stanie intuicyjnie określić, czy już mi starczy tego jedzenia, czy jeszcze.

A wiecie co świetnie działa? 8h pracy przy przekopywaniu ogrodu i wycinaniu dzikich jeżyn i od razu 0,8kg mniej. Sprawdziłem dokładnie przed i po - i to nie jest kwestia utraty wody :)

Ja jem dwa razy, śniadanie i obiad. Mój wewnętrzny dietetyk mi tak każe ;) Nie chcę więcej właśnie z tego powodu, że wtedy nie byłbym w stanie intuicyjnie określić, czy już mi starczy tego jedzenia, czy jeszcze.

A wiecie co świetnie działa? 8h pracy przy przekopywaniu ogrodu i wycinaniu dzikich jeżyn i od razu 0,8kg mniej. Sprawdziłem dokładnie przed i po - i to nie jest kwestia utraty wody :)

No na pewno najlepiej jest si ę odchudzać tak ,żeby przy okazji coś robić.

Wtedy czas szybko leci.

Ale z tymi posiłkami to nie tak.

Wszędzie podkreślaja o dbaniu o metabolizm, mniej ale cżęsto i nie wszystko.

Prawda jest taka ,że odchudzanie to śilna wola.

Powodzenia. :wink:

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_35.gif

Ale jestem naładowany pozytywną energią . :roll:

Wczoraj miałem mały zjazd rodzinny, 18 tka ,bratanicy i mojej chrześnicy.

Były same achy i ochy nad moją sylwetką 8) , ipostępami w odchudaniu.

Niektórzy widzieli mnie ostatnio na święta.

Pełny szpan. :D :D :D

I co zauważyłem, :o ogólnie poszło mniej jedzenia. :)

Siostra martwiła się ,że nie smakuje. :wink: , bo źle przygotowane. :lol:

pewnie wiesz co chce napisac ;)

Ju po ok. 5 godzinach braku jedzenie, organizm wpada w katabolizm. Nie ma to nic wspolnego z dieta, redukcja tkanki tluszczowej, odchudzaniem, czy lepszym wygladem i samopoczuciem ...

Na katabolizm miesniowy mam ulubione powiedzonko "kanibalizm miesniowy" ... i cos w tym jest ... Calkiem bez przyjemnosci jedzenia, zzerasz wlasne miesnie, czyli sile, jedrnosc, dobry-fit wyglad a pieczolowicie ochraniasz galaretkowaty facik :-)

Nie chce przez to napisac, ze w Twoim mniemaniu robisz zle ... wcale nie! W koncu sa rozne cele glodowki, nie? 8)

Zbyszku, podziw w oczach innych bezcenny, co? :D