Zbigniew100 29.03.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Zbigniew, co tak cienko? Do wyjazdu do Konstancina dorzucam ... niech będzie okrągłe 75 Zbysiu - gratuluję! Dzięki Twoim staraniom dorzucam kasiorkę do wyjazdu na turnus rehabilitacyjny do Konstancina dla Tomka Trochę zaokrągliłam, więc dawaj Przykro mi , starałem się ale dzień kobiet , dzień teściowej , imieniny Beaty , Zbigniewa , Józefa, ... Ale starałem się , Głodzić się nie głodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.03.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.sp.horyniec-zdroj.pl/wielkanoc.gif Wesołych Świąt! Wesołego Alleluja!… Z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Wam wszystkim i każdemu z osobna dużo pomyślności, radości, szczęścia, miłości i dużo, dużo zdrowia. Niech te święta będą przez Was przeżywane w gronie rodziny i przyjaciół. Życzę Wam aby niedzielne Śniadanie Wielkanocne przyniosło moc samych szczerych, gorących życzeń, które się urzeczywistnią jak najszybciej… Dodatkowo życzę smacznego jajka, samych udanych mazurów i babek, oraz bardzo mokrego Dyngusa Śmigusa… Niech te święta będą dla Was oazą chwil spokoju i refleksji… Tego wszystkiego życzę Wam z całego serca… Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Oj jak świątecznie się zrobiło Z życzeniami jeszcze wpadnę, a teraz szybciutko chciałam pochwalić się kolejnymi spadkami.. w sumie już 10 kg i od dietetyka dostałam dyspensę na Święta, co jeszcze ma mi wyjść na dobre poprzez podkręcenie metabolizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://gfx.efotek.pl/images/le16h2plywp7rxvi8pdd.jpg Serdeczne życzeniaZdrowych, spokojnych,Pełnych rodzinnego ciepłaI radosnego nastroju wiosennegoŚwiąt Wielkanocnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 31.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Gratuluję Zbigniew kolejnych kilo mniej, ja też mogę się pochwalić zeszłam już 12kg na Protalu i polecam. Teraz musimy się wspierać coby nas dużo nie przybyło na święta WESOŁEGO ALLELUJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.03.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ... ja też mogę się pochwalić zeszłam już 12kg na Protalu i polecam. Teraz musimy się wspierać coby nas dużo nie przybyło na święta Pieknie , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/c0bfbe4e-c25b-43e4-9e92-c094f955d01f_20090330041841_Wielkanoc-angielskie.jpghttp://www.familylobby.com/common/tt5208336fltt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 31.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.sukurs.edu.pl/inne/gazetki/48/42.jpg Szczęścia i radości moc, na tą świętą Wielką Noc - życzy Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt! http://i43.tinypic.com/67tclg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://i2.pinger.pl/pgr245/457900480001616349de9426/alleluja4%5B1%5D.jpgżyczy Afrodyta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 kuźwa...........a ja dwa kroki do przodu.....jeden do tyłu brak silnej woli.............. wczoraj zżarłam pizze To może ja się tu wprowadzę, dla poprawy silnej woli. Pomóżcie! Kucharza mam na etacie w domu!!! Wiecie jak ciężko dietę trzymać jak się pyszności gotuje. Na dodatek jestem z tych, co to jeść lubieją i jeszcze na dokładkę mają problemy z hormonami. Niezła mieszanka, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.04.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 kuźwa...........a ja dwa kroki do przodu.....jeden do tyłu brak silnej woli.............. wczoraj zżarłam pizze To może ja się tu wprowadzę, dla poprawy silnej woli. Pomóżcie! Kucharza mam na etacie w domu!!! Wiecie jak ciężko dietę trzymać jak się pyszności gotuje. Na dodatek jestem z tych, co to jeść lubieją i jeszcze na dokładkę mają problemy z hormonami. Niezła mieszanka, nie? Gdzieś widziałem Twoje zdjęcie i wcale nie widziałem problemów z wagą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Zbysiu, ja tu wreszcie coś napisałam, ufff i nie wywaliło neta. No qrczę, kilka razy już tu byłam i co naklepałam posta, to połączenie mi wcięło. Wreszcie się udało. Moje gratulacje! Mnie nikt prócz pracy nie wywaliłby z łóżka o 5-tej. A już na pewno nie po to żeby ćwiczyć. Jestem pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.04.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Zbysiu, ja tu wreszcie coś napisałam, ufff i nie wywaliło neta. No qrczę, kilka razy już tu byłam i co naklepałam posta, to połączenie mi wcięło. Wreszcie się udało. Moje gratulacje! Mnie nikt prócz pracy nie wywaliłby z łóżka o 5-tej. A już na pewno nie po to żeby ćwiczyć. Jestem pełna podziwu Tak po prawdzie to czasami mi B przylegnie nogi i nie wstaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 kuźwa...........a ja dwa kroki do przodu.....jeden do tyłu brak silnej woli.............. wczoraj zżarłam pizze To może ja się tu wprowadzę, dla poprawy silnej woli. Pomóżcie! Kucharza mam na etacie w domu!!! Wiecie jak ciężko dietę trzymać jak się pyszności gotuje. Na dodatek jestem z tych, co to jeść lubieją i jeszcze na dokładkę mają problemy z hormonami. Niezła mieszanka, nie? Gdzieś widziałem Twoje zdjęcie i wcale nie widziałem problemów z wagą . bardzo miły jesteś, ale problemy są, niestety Niby tylko jakieś 15kg ale zawsze. Nie wiem nawet jak to się ma do Twoich przeliczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Zbysiu, ja tu wreszcie coś napisałam, ufff i nie wywaliło neta. No qrczę, kilka razy już tu byłam i co naklepałam posta, to połączenie mi wcięło. Wreszcie się udało. Moje gratulacje! Mnie nikt prócz pracy nie wywaliłby z łóżka o 5-tej. A już na pewno nie po to żeby ćwiczyć. Jestem pełna podziwu Tak po prawdzie to czasami mi B przylegnie nogi i nie wstaję. Czasami to nie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 01.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Jej ale tu fajnie czemu wcześniej tu zaglądałam tak rzadko Trzeba to naprawić i ja niestety równiez muszę troszkę zrzucić, coś mi sie z lekka przytyło , a wiosna już za pasem. Własnie wczoraj nabyłam nowy karnecik na mojego ulubionego fitness i dziś juz lece na stepa Trzymam kciuki za Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.04.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam ponownie. Znalazłem się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dziś było oficjalne ważenie. Minus kilo tłuszczu. Czyli - 4,1Pozdrawiam wszystkich odchudzaczy przed świętami. Mam jakieś przepisy na niskokaloryczne dania świąteczne i może coś sobie z tego zrobię, bo szkoda by było wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.04.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wiele radości, wszelkiej pomyślności, radosnych i pogodnych świąt wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa oraz zdrowia pogody ducha życzliwej i pełnej ciepła atmosferze przy świątecznym stole. Niech ten wielkanocny czas zwycięstwa nad śmiercią będzie okresem zadumy i refleksem na życiem oraz na nadejście nowego jutra.Wesołego Alleluja życzy Karollinka z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts