aneta-we 03.04.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 hej, chodzę tu jak dziecko we mgle. Ale Cie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nooo! Znalazłam Zbysia! Zbigniew! Jak ja się cieszę, że Cię widzę!!!!!!!!!!! Baaaaardzo potrzebuję pomocy!? Jakiegoś psa przewodnika!? Jakiejś instrukcji obsługi!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.04.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Nooo! Znalazłam Zbysia! Zbigniew! Jak ja się cieszę, że Cię widzę!!!!!!!!!!! Baaaaardzo potrzebuję pomocy!? Jakiegoś psa przewodnika!? Jakiejś instrukcji obsługi!? A jest jakaś instrukcja ? Ostatnio podeszła najmłodsza i mówi; " o jakie fajne forum Tu masz to , tu tamto, o i to jest ." Więc może my to wapniaki a nowe forum jest dobre ? Trzeba pewnie trochę czasu i będzie dobrze. Ps. Co to za dziadki ? Stary avator budził nadzieję " na coś ":oops: Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nowe forum - nowy avatarek a dziadki to adekwatnie do Twojej wypowiedzi! Zbyszek, czy Twoja latorośl nie ma ochoty na urlop przyjechać? Zapewniam nocleg, wyżywienie, zwiedzanie okolicy - oczekuję instruktażu! Na przykład - jak dodać Zbysia do znajomych? Co z tą pocztą? Zbyszek - wesołych świąt Ci życzę! Nie grzesz dietetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://img42.imageshack.us/img42/8642/72436540.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Bosz, nareszcie moge cos napisac. Czesc Zbigniew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Zbysiuuu, Małgooooś czy ja tu kogokolwiek znajdę? Czy ja się kiedyś tego naumiem? Przeca to jest tak nieczytelne... Czy możecie mi powiedzieć, jak Wam się zrobiło to: 1 Wpisy w Dziennikach Budowy 136 skąd to się wzięło? Popełniłam kilka wpisów u siebie i licznik nie chodzi... i internet teżżżżżżżż :evil o!o!o! złapałam połączenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Kto to wie ? Małgoś to z tego co wiem przenosiła swój dziennik do nowego dziennika, przez "dodaj do Dziennika"A ja to nie wiem , moż to mój wpis do dziennika Jana ?Nie siedziałem długo na nowym forum, to na razie nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 A właśnie, że nie. Wlazłam na tą Twoją 1-kę i to wpis u mnie wyświetliło. I co dalej?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Przez "Dodaj do dziennika" można dodać cały post do siebie nie przeklejając. Kiedy ja się połapię gdzie i po co się wchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.04.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 witam po świątecznym obżarstwie Nie wiem jak Wy, ale ja się cieszę, że wreszcie wróci "normalne".. mimo dyspensy jaką dostałam, mam już dosyć jedzenia i ciężko mi na żołądku Jak dobrze, że od jutra znowu będę na diecie Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.04.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Muszę przyznać ,że też jestem zadowolony z siebie. Był rygor i myślę ,że strat nie powinno być dużych. Od jutra do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Zbyszku...jak ja Tobie zazdroszczę tych minusowych kg:)A mnie tak ciężkawo troszeczkę po tym świątecznym obżarstwie...od jutra koniec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.04.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Lekko nie jest. Widać po wykresie ,że jeszcze trochę i mnie kreska złapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 05.04.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 wpadłam sie przywitać.podglądam Twój dziennik i podziwiam Cię za silną wolę.może mi tez by się udało.będziesz moją inspiracją Zbyszku.(mam nadzieję że mogę po imieniu..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.04.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 wpadłam sie przywitać. podglądam Twój dziennik i podziwiam Cię za silną wolę. może mi tez by się udało. będziesz moją inspiracją Zbyszku.(mam nadzieję że mogę po imieniu..) Witam serdecznie. Jak widzisz nie będziesz sama. Zapraszam i życzę powodzenia. Ps proszę podać BMI to przypiszemy ludzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 06.04.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 U mnie przez Wielkanoc z dieta było bardzo krucho ( na szczęście nie przytyłem) , teraz trzeba będzie wziąć się do ostrej pracy aby nadrobić to czego przez te dni się nie straciło. Najgorsze jest to ,że przez takie ,, lekkie" odpuszczenie wybija się z rytmu i wrócenie do diety nie jest już takie proste. Niestety również pogoda za oknem nie zachęca do spacerów i do uprawiania sportów na zewnątrz domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja tak na chwile tylko, nie schudłam ani grama,ale tez nie odchudzam sie więc raczej nic dziwnego ale przyszłam powiedzieć,że chyba zacznę. Śniłes mi się dzisiaj ...z tą twarzą z avatara ...stałeś nade mna i powiedziaeś, że jak zeżre ten pasztet świateczny co w go w lodówce mam to będę taka gruba jak ten chłopak co go na discovery pokazują :oops obudziłam się zlata potem i z krzykiem na ustach, a pasztet lezy w lodówce jak leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.04.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja tak na chwile tylko, nie schudłam ani grama,ale tez nie odchudzam sie więc raczej nic dziwnego ale przyszłam powiedzieć,że chyba zacznę. Śniłes mi się dzisiaj ...z tą twarzą z avatara ...stałeś nade mna i powiedziaeś, że jak zeżre ten pasztet świateczny co w go w lodówce mam to będę taka gruba jak ten chłopak co go na discovery pokazują :oops obudziłam się zlata potem i z krzykiem na ustach, a pasztet lezy w lodówce jak leżał Jeszcze chwila i będą dzieci straszyć moją osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts