malka 07.04.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 avatarem słońce, avatarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.04.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dla mnie najgorszy sen to jakieś szkolne klasówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dla mnie najgorszy sen to jakieś szkolne klasówki . nic się nie martw. W następnym śnie będę Ci podpowiadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.04.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No strasznie wtedy jestem nie wyspany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 08.04.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzięki za życzenia świąteczne No chłopaki zazdroszczę Wam że nie przytyliście po świętach (mi przyszło dodatkowe 2kg) ale kobiety mają zawsze gorzej (tak mi się wydaje). Kurde te placki które upiekłam palce lizać, ale było minęło i trza wsiąść na rowerek i do pracy (mam ponad 10km) a tu taka pogoda. Ale zrzucę to na pewno.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 09.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dokładnie o tym samym Zbigniewie pomyślałem kiedyś. Teraz jem tylko 1500 kalorii na dzień a przedtem to u mnie jeden posiłek to było lekko 1500kalorrii. Przykład??? Dziennie zjadałem 3-4 schabowych a na śniadanie i kolacje łączenie 6-8 bułek. Dziennie pochłaniałem słoik majonezu. I naprawdę jestem w szoku ,że tak mało ważyłem. Mało tego przed ostatnim przytyciem ( powodem było chyba przesadzaniem z piciem coca coli mocno słodzonej herbaty ) waga nie zmieniała mi się chyba z rok!!! Ale przejdźmy do rezultatów od ostatniego meldunku o wadze straciłem następne 5kg czyli w sumie jestem lżejszy o 20kg!!! Brakuje 5kg i zejdę do wymarzonej wagi 100kg (szczerze nie pamiętam kiedy tyle ważyłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ale przejdźmy do rezultatów od ostatniego meldunku o wadze straciłem następne 5kg czyli w sumie jestem lżejszy o 20kg!!! Brakuje 5kg i zejdę do wymarzonej wagi 100kg (szczerze nie pamiętam kiedy tyle ważyłem). Jak ty to robisz chłopie ? Gratuluję. U mnie idzie cięszko, ale tyle samo brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 09.04.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Normalnie ,spalam tłuszcz. ostatnio tak jak radziłeś zwiększyłem ilość ruchu , zacząłem spacerować ( bo biegać mi się nie chce).Jak chcesz to rozpiszę Ci mój cały jadłospis , ale ogólnie to tak , nie słodzę, nie jem słodkiego , ani smażonego a resztę w niewielkich ilościach. Odkąd ostatnio napisałem ,że straciłem 15kg upłynęło ponad 2 tygodnie czyli wychodzi na to ,że spalałem 2,5kg na tydzień całkiem przyjemny wynik. Ale można powiedzieć ,że ten wynik jest mniejszy bo wynik -15kg towarzyszył mi wcześniej ale za chiny ludowe nie spadał. Więc na te 5kg pracowałem dłużej. Ale według mnie najgorsze przed nami , trzeba utrzymać tą wagę i to jest według mnie najtrudniejsze.Nie wiem kompletnie jak się do tego zabrać. Podobno ,żeby waga się ,, zapisała" musi upłynąć aż 2 lata , nie wiem czy w moim przypadku będzie to łatwe. Aha no i faktycznie stała się jeszcze jedna ,, pozaplanowa rzecz" a mianowicie strata ,,mocy" mięśni. Nie wiem czy to przez brak treningu czy przez to odchudzanie ale trzeba będzie nad tym popracować. Ale np. zacząłem robić ostatnio pompki , co przed odchudzaniem , co ja piszę JA NIGDY nie mogłem zrobić pompek ( nawet 1) a teraz robię spokojnie 15. Także tłuszczu też trochę spaliłem. Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Łukasz789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 .... Aha no i faktycznie stała się jeszcze jedna ,, pozaplanowa rzecz" a mianowicie strata ,,mocy" mięśni. Nie wiem czy to przez brak treningu czy przez to odchudzanie ale trzeba będzie nad tym popracować. Ale np. zacząłem robić ostatnio pompki , co przed odchudzaniem , co ja piszę JA NIGDY nie mogłem zrobić pompek ( nawet 1) a teraz robię spokojnie 15. Także tłuszczu też trochę spaliłem. Jeżeli możesz to opisz jeden dzień , bez cygaństwa. Ja o lutego , kupiłem hantelki i ćwczę mięśnie rąk. Dziewczyny mówią ,że widać efekty. Nogi od jazdy na orbiteku też są niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 09.04.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rano ( śniadanie):1 bułka( wolę bułki bo mogę określić przybliżoną jej kaloryczność) do tego trochę masła i szynka , ( czasem , bo lubię dodatki do kanapek trochę keczupu lub musztardy lub troszke zieleniny) oraz 0,5 L herbaty niesłodzonej. Popołudniu ( obiad):troszkę ziemniaczków, dużo surówek , sporo mięsa ale gotowanego lub duszonego zwykle piersi z drobiu ( wybredny jeśli chodiz o mięsa) , do tego 0,5L herbaty niesłodzonejI teraz kolacja ( najpóźniej zjedzona o 18 , czasem nawet o 16):1 bułka( wolę bułki bo mogę określić przybliżoną jej kaloryczność) do tego trochę masła i szynka , ( czasem , bo lubię dodatki do kanapek trochę keczupu lub musztardy) oraz 0,5 L herbaty niesłodzonej. ( czasem sałatka z obiadu jako dodatek).Przez cały dzień woda mineralna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 BRAWO chłopaki!!! Tzrymam kciuki za dalszy spadek wagi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ehchhh, tylko silna wola Zazdroszczę chłopaki, jestem za leniwa i za łakoma. I mam meża co o 10 w nocy robi takie żarcie, że od samego wąchania człowiek się głodny robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ehchhh, tylko silna wola Zazdroszczę chłopaki, jestem za leniwa i za łakoma. I mam meża co o 10 w nocy robi takie żarcie, że od samego wąchania człowiek się głodny robi To masz to samo co ja... Przy nim sie nie da po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.04.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 To masz to samo co ja... Przy nim sie nie da po prostu... Tak ,zwalajcie wszystko na męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Tak ,zwalajcie wszystko na męża. No na kogoś trzeba:cool: To masz to samo co ja... Przy nim sie nie da po prostu... Taaa na takiej diecie przytyłam jakiś czas temu prawie 10 kg w ciągu bodaj dwóch tygodni:x:evil: Nie było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.04.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 ..... prawie 10 kg w ciągu bodaj dwóch tygodni:x:evil: Nie było fajnie :jawdrop:no do książki rekordów się nadaje. Pewnie miałaś stresa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 :jawdrop:no do książki rekordów się nadaje. Pewnie miałaś stresa ? sadze, ze to jakis klawiszek klawiatury sie omsknal i stad ta niewiarygodna wartosc ... 10 kg przez 14 dni, oznacza ze Afrodyta przyjmowala ok. 6000 kcal dziennie (dzienne zapotrzebowanie + balast) czyli jakby nie patrzec jadla raz dziennie ... od rana do wieczora ... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c025.gif byc nie moze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Odkąd ostatnio napisałem ,że straciłem 15kg upłynęło ponad 2 tygodnie czyli wychodzi na to ,że spalałem 2,5kg na tydzień całkiem przyjemny wynik. Ale można powiedzieć ,że ten wynik jest mniejszy bo wynik -15kg towarzyszył mi wcześniej ale za chiny ludowe nie spadał. Więc na te 5kg pracowałem dłużej. 2,5 kg na tydzien to rzeczywiscie bardzo duzo. Lukasz, a jak radzisz sobie ze sprezystoscia skory po pozbyciu sie nadmiaru kilogramow. Pewnie Twoje spostrzezenia jak radzic sobie z brakiem elastycznosci i ewentualnymi obwislosciami wielu by sie przydalo ... w sumie to najwieksza zmora szybkiej utraty wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 sadze, ze to jakis klawiszek klawiatury sie omsknal i stad ta niewiarygodna wartosc ... 10 kg przez 14 dni, oznacza ze Afrodyta przyjmowala ok. 6000 kcal dziennie (dzienne zapotrzebowanie + balast) czyli jakby nie patrzec jadla raz dziennie ... od rana do wieczora ... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c025.gif byc nie moze ... Amberciu żaden klawisz się nie omsknął /aż wstyd przyznać/ Ale to nie były dokładnie 2 tyg, tylko około U mnie nie tylko jedzonko ale i hormony dają się we znaki. Dodatkowo samo jedzenie, zwłaszcza pieczywa białego, tuż przed pójściem spać, dla mnie jest zabójcze. A najzabawniejsze jest to, że jak szybko przytyłam, tak szybko zrzuciłam. Jedyny rygor jaki sobie narzuciłam, to jedzenie do 18-tej a Duży miał zakaz gotowania po 20-tej:D /żeby smakowite zapachy nie roznosiły się po domu/ Żeby teraz się tak dało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts