Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeeeeść! Ależ mnie tu dawno nie było :)

Nie, nie! To nie znaczy, że się nie odchudzam - walczę dalej! Tylko jakoś nie ma się czym chwalić (jakoś tak u mnie jak u Łukasza) :(

Z siłowni zrezygnowałam na rzecz marszu - 2 h dreptania po lesie nie przynosi może rezultatów, ale poprawia mi samopoczucie!!! No i pozwala rozwinąć zmysł orientacji w terenie :D:D:D

Zbysiu - czy ja mogę trochę prywaty pod Twoją nieobecność ?! PLEEEAS!!!

Moje drogie Panie! Skoro Zbysiu jest zajęty mistrzostwami ;) mam do Was prośbę!!!

Poszukuję kiecki na wielką galę - wesele szwagierki!

Nie cierpię kiecek! Nie cierpię wielkich gal! Nie potrafię się ładnie ubrać - a chciałabym mężowi sprawić przyjemność!

Nie znam zasad jakimi powinnam się kierować, aby strojem podkreślić bądź zatuszować swoje krągłości :confused:

W czym będę dobrze wyglądać???

http://img811.imageshack.us/img811/74/gloria.jpg

Aby Wam trochę ułatwić to zadanie - oglądałam w internecie zdjęcia pani Wellman (jakoś tak bliżej mi do niej) i Liszowskiej, ale nic nie znalazłam :( Podpowiedzcie coś!

Edytowane przez boratom