Zbigniew100 21.06.2010 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jak jest zimno i ciemno to jakoś łatwiej się było zmusić do ćwiczeń. Teraz to pewnie biegi z odpowiednią asystentką by mnie zdopingował.:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.06.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jak jest zimno i ciemno to jakoś łatwiej się było zmusić do ćwiczeń. Teraz to pewnie biegi z odpowiednią asystentką by mnie zdopingował.:oops: Zbyszku, u mnie zimno, ciemno. W sam raz na ćwiczenia. JA wolę rower. Taki zwykły nie stacjonarny. A teraz deszcze. Tez słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 21.06.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jaki z tego morał? Kto głodny nie chodzi ten głodnego nie zrozumie i nie pojmie jaki to wysiłek tak sobie wszystkiego odmawiać. I tak, i nie. Ale akurat na odchudzanie glodzenie sie jest jednym z najgorszych sposobow. Organizm przechodzi w tryb oszczedzania energii, a ty najadasz sie, jak juz wreszcie nadejdzie pora tego nieczestego posilku. Organizm wowczas magazynuje (w tkanke tluszczowa) tyle, ile sie da, a po imprezie sluzbowej z ciastem, jako danie nr 1, to ma co magazynowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.06.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Miłego dnia dla wszystkich. Gimnastyka z rana. http://img297.imageshack.us/img297/7073/b1198264740476c11a4a48e.gif Jak chcesz to dam Ci wskazanie jak osiągnąć cel wagowy. Ja schudłem z 101.9kg na 80.0kg w ciągu około 3 miesięcy=21.9kg Bez wysiłku,bez głodzenia itp. Musiałem mieć wysokie tempo utraty wagi ze względu utrzymanie motywacji. Tak szybkiego tempa nie polecam,jeżeli nie jest wskazane dla Ciebie. Jak jesteś zainteresowany daj znać. Życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.06.2010 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Zbyszku, jak z ćwiczeniami i dietką? Grzeczny jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.06.2010 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Zbyszku, jak z ćwiczeniami i dietką? Grzeczny jesteś??? Jestem grzeczny.. Ciężko idzie , ale ćwiczę.. Pewnie masz nowe osiągnięcia bo tak pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.06.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Jestem grzeczny.. Ciężko idzie , ale ćwiczę.. Pewnie masz nowe osiągnięcia bo tak pytasz ? nie Zbyszku, z dobrego serca pytam. Sama zważę sie pod koniec tygodnia Przecież wiesz, ze Ci mocno kibicuję. A ostatnio byłeś grzeszny a nie grzeczny Musze Cię pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.06.2010 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 nie Zbyszku, z dobrego serca pytam. Sama zważę sie pod koniec tygodnia Przecież wiesz, ze Ci mocno kibicuję. A ostatnio byłeś grzeszny a nie grzeczny Musze Cię pilnowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.06.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Zbychu głowa do góry.. no tak to jest niestety, waga spada, ale potem rośnie maupa jedna:mad: |Trzeba zacisnąć zęby i nie dać się.. wiem, że motywacja wtedy siada i jest wszystko jedno, ale to jest najprostsza droga do.. ponownej nadwagi.. Przerabiałam to z 10 razy już.... teraz o dziwo trzymam się już prawie pół roku no i efekty mam, ale ile w tym czasie przeżyłam dołków, to moje.. Pomocne jest, że jak mam ochotę na ciacho, to dzwonię do dietetyka i on ze mną negocjuje i kurcze bardzo dobry jest w negocjacjach Trzymam kciuki za Ciebie mocno (i pewnie połowa forum też), więc nas nie zawiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.06.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Zbychu głowa do góry.. no tak to jest niestety, waga spada, ale potem rośnie maupa jedna:mad: |Trzeba zacisnąć zęby i nie dać się.. wiem, że motywacja wtedy siada i jest wszystko jedno, ale to jest najprostsza droga do.. ponownej nadwagi.. Przerabiałam to z 10 razy już.... teraz o dziwo trzymam się już prawie pół roku no i efekty mam, ale ile w tym czasie przeżyłam dołków, to moje.. Pomocne jest, że jak mam ochotę na ciacho, to dzwonię do dietetyka i on ze mną negocjuje i kurcze bardzo dobry jest w negocjacjach Trzymam kciuki za Ciebie mocno (i pewnie połowa forum też), więc nas nie zawiedź Dzieki. Potrzebne mi wsparcie. Ale lody takie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 24.06.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Tytułem wsparcia i dalszej motywacji niniejszym informuję dyrekcję, iż w skutek pilnowania diety i regularności posiłków, mój osobisty dietetyk stwierdził 20 kilogramowy brak w mojej osobie No przecież nie mogę Cię przegonić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.06.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wielkie gratulacje . - 20 kg http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/174.gif Sprawdź , penie trzeba zmienić ludzika. Już mnie przegoniłaś. http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/132.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 24.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Nie przegoniłam, Ty już miałeś więcej na minusie a teraz masz tzw. "cofkę" Zęby zaciśnięte i nie ma zmiłuj ...goń mnie, goń.. a piwko wypij sobie tylko przy finałowym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.06.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Zbyszku, u mnie -8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.06.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Zbyszku, u mnie -8 No ciekawe ? Dopiero co pisałaś o ladach na starówce. Jak ty to robisz ? Gratulacje. 8 kg to już widać. Jak Pan Ł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.06.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 No ciekawe ? Dopiero co pisałaś o ladach na starówce. Jak ty to robisz ? Gratulacje. 8 kg to już widać. Jak Pan Ł ? Zbyszku na starówce były lody i gofry i inne cuda ale ja ich nie jadłam. Przeciez napisałam, ze byłam grzeczna a nie grzeszna Piernik zajadałam A Pan Ł żyje . Na starówce nie był- dzieci bawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.06.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 A Pan Ł żyje . Na starówce nie był- dzieci bawił Czy zauważa te - 8 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.06.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Czy zauważa te - 8 kg ? zapytam Widzi, widzi. A najbardziej mnie teściowa chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.06.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Teściowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.06.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 bbbbuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja stoję dobrze że nie przybrałam buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts