Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaki z tego morał? Kto głodny nie chodzi ten głodnego nie zrozumie i nie pojmie jaki to wysiłek tak sobie wszystkiego odmawiać.

I tak, i nie. Ale akurat na odchudzanie glodzenie sie jest jednym z najgorszych sposobow. Organizm przechodzi w tryb oszczedzania energii, a ty najadasz sie, jak juz wreszcie nadejdzie pora tego nieczestego posilku. Organizm wowczas magazynuje (w tkanke tluszczowa) tyle, ile sie da, a po imprezie sluzbowej z ciastem, jako danie nr 1, to ma co magazynowac.

Miłego dnia dla wszystkich.

Gimnastyka z rana.

http://img297.imageshack.us/img297/7073/b1198264740476c11a4a48e.gif

Jak chcesz to dam Ci wskazanie jak osiągnąć cel wagowy.

Ja schudłem z 101.9kg na 80.0kg w ciągu około 3 miesięcy=21.9kg

Bez wysiłku,bez głodzenia itp.

Musiałem mieć wysokie tempo utraty wagi ze względu utrzymanie motywacji.

Tak szybkiego tempa nie polecam,jeżeli nie jest wskazane dla Ciebie.

Jak jesteś zainteresowany daj znać.

Życzę wytrwałości.

Zbychu głowa do góry.. no tak to jest niestety, waga spada, ale potem rośnie maupa jedna:mad:

|Trzeba zacisnąć zęby i nie dać się.. wiem, że motywacja wtedy siada i jest wszystko jedno, ale to jest najprostsza droga do.. ponownej nadwagi..

Przerabiałam to z 10 razy już....

teraz o dziwo trzymam się już prawie pół roku :eek: no i efekty mam, ale ile w tym czasie przeżyłam dołków, to moje..

Pomocne jest, że jak mam ochotę na ciacho, to dzwonię do dietetyka i on ze mną negocjuje :cool: i kurcze bardzo dobry jest w negocjacjach :D

Trzymam kciuki za Ciebie mocno (i pewnie połowa forum też), więc nas nie zawiedź ;)

Zbychu głowa do góry.. no tak to jest niestety, waga spada, ale potem rośnie maupa jedna:mad:

|Trzeba zacisnąć zęby i nie dać się.. wiem, że motywacja wtedy siada i jest wszystko jedno, ale to jest najprostsza droga do.. ponownej nadwagi..

Przerabiałam to z 10 razy już....

teraz o dziwo trzymam się już prawie pół roku :eek: no i efekty mam, ale ile w tym czasie przeżyłam dołków, to moje..

Pomocne jest, że jak mam ochotę na ciacho, to dzwonię do dietetyka i on ze mną negocjuje :cool: i kurcze bardzo dobry jest w negocjacjach :D

Trzymam kciuki za Ciebie mocno (i pewnie połowa forum też), więc nas nie zawiedź ;)

Dzieki.

Potrzebne mi wsparcie.

Ale lody takie dobre.

No ciekawe ?

Dopiero co pisałaś o ladach na starówce.:mad:

Jak ty to robisz ?

Gratulacje.

8 kg to już widać.:)

Jak Pan Ł ?

Zbyszku na starówce były lody i gofry i inne cuda ale ja ich nie jadłam. Przeciez napisałam, ze byłam grzeczna a nie grzeszna :rolleyes:

Piernik zajadałam ;)

A Pan Ł żyje ;). Na starówce nie był- dzieci bawił :)