T i A 02.07.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 trzeba zrobić sobie coś słodkiego, dietetycznego. Mnie tylko chyba alkohol kusi. Ale nie dam sie, nie dam http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Przyznam,że przed dietą kompletnie mnie nie interesowało słodkie.Nawet kawę,którą pijam bardzo rzadko piłem bez cukru. A teraz takich ciast to sobie nie odmawiam,oczywiście w granicach rozsądku i bez przesady. Na alkohol nie mam presji,może czasami 1szt zimnego piwka.Dobre jest nauczyć się pić wino wytrawne,ale takie powyżej ceny 100zł. Ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić w ramach diety na takie wino i nie wypić go hejnałem całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 taki plan mi się nie podoba. Wszystko albo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Zbysiu to i ja się przyłączam do -45 Najlepszego ps, mój osobisty ślubny - 21 w 4 miesiące...nie ma sprawiedliwości na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ps, mój osobisty ślubny - 21 w 4 miesiące...nie ma sprawiedliwości na świecie to napisz chociaz jak to zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 to napisz chociaz jak to zrobił? Wredna zona i stresująca robota - dlatego nie polecam tej diety cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 cholera nie łapię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 bo ja jestem wredna a nie mąża robota hmm bywało gorzej ale tyle kilo poleciało............buuuuuuuuu szkoda że nie moich buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wredna zona i stresująca robota - dlatego nie polecam tej diety cud wredna żona i tak mi nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 to w sumie niedużo. Coś jak spacer z psem Czemu ja mam takiego lenia? Ćwiczenia to mam przy sprzątaniu Z dwójka małych dzieci i bez pomocy nikogo więcej trudno znależść więcej czasu. Wiec tak godzinę trzeba było efektywnie wykorzystać. Nie każdy lubi biegać z różnych powodów(brak kondycji,ograniczenia wagowe,kobiece problemy,itp).Ja nie mogłem biegać z powodu dużej wagi i bólów kręgosłupa.Ktoś polecił mi przeplatanie. 1 tydzień to 40min treningu- 1min do 1.5min biegu i spacer 4min Zmiany są tygodniami i małe. Najpierw powiększasz czas treningu stopniowo (np.5min-10min) do 1godz lub 1.5godz. Póżniej zwiększasz czas biegania o 30sek ,aż osiągniesz 4minuty biegu i potem zmniejszasz czas spaceru nawet do 2min. Spacer musi być intensywny.Musisz się męczyć na nim,ale też lekko odpoczywać do następnego etapu biegania.Trzeba wyczuć tą równowagę. Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 T i A gratuluję tych zgubionych 20 kg chciałabym tyle osoagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 bo ja jestem wredna a nie mąż a robota hmm bywało gorzej ale tyle kilo poleciało............buuuuuuuuu szkoda że nie moich buuuu mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Z dwójka małych dzieci i bez pomocy nikogo więcej trudno znależść więcej czasu. Wiec tak godzinę trzeba było efektywnie wykorzystać. sam wychowujesz dzieciaki? Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ja bym sobie chętnie Nordic pouprawiała, ale nie mam z kim,a sama...brak motywacji, a cuda działa cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 to napisz chociaz jak to zrobił? Samo pozbycie się wagi to mały pikuś. Takie tempo utraty wagi jest bardzo niebezpieczne i ja go osobą bez bardzo silnej motywacji nie polecam. Czas zgubionego 21 czy ja u mnie 22kg w 3-4 mieciące oznacza jedno utrata tłuszczu i tu hura,hura ,ale też nieunikniona utrata mięśni co w efekcie przynosi wcześniej lub póżniej efekt Jo-Jo. Stabilizacja wagi to największe osiągniecie!!!!A nie kilogramy na wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 T i A gratuluję tych zgubionych 20 kg chciałabym tyle osoagnąć To nic wielkiego. Teraz dopiero wyzwanie przede mną STABILIZACJA WAGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Stabilizacja wagi to największe osiągniecie!!!!A nie kilogramy na wadze. ale najpierw trzeba miec co stabilizowac Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 sam wychowujesz dzieciaki? Szacun! Nie tak sam. T i A = Tomek i Ania Czasami tęsknimy za babciami,ciociami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ale najpierw trzeba miec co stabilizowac Prawda? Prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie tak sam. T i A = Tomek i Ania Czasami tęsknimy za babciami,ciociami..... to ja mam to szczęście, ze w tygodniu pomaga babcia. Ale i tak po sztuce "dziecia" na głowe wychodzi I u mnie juz dom stoi to łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ja bym sobie chętnie Nordic pouprawiała, ale nie mam z kim,a sama...brak motywacji, a cuda działa cuda Działa bo masz ruch. Spacer intensywny +"podpieracze" wymuszają prace tułowia i efekt murowany. Który sport nie działa cuda? W odwrotną stronę,ale też działa cuda SUMO a też sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts