Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

trzeba zrobić sobie coś słodkiego, dietetycznego. ;)

Mnie tylko chyba alkohol kusi. Ale nie dam sie, nie dam http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif

:)

Przyznam,że przed dietą kompletnie mnie nie interesowało słodkie.Nawet kawę,którą pijam bardzo rzadko piłem bez cukru.

A teraz takich ciast to sobie nie odmawiam,oczywiście w granicach rozsądku i bez przesady.

Na alkohol nie mam presji,może czasami 1szt zimnego piwka.Dobre jest nauczyć się pić wino wytrawne,ale takie powyżej ceny 100zł.

Ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić w ramach diety na takie wino i nie wypić go hejnałem całego.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to w sumie niedużo. Coś jak spacer z psem ;)

Czemu ja mam takiego lenia? :rolleyes: Ćwiczenia to mam przy sprzątaniu ;)

Z dwójka małych dzieci i bez pomocy nikogo więcej trudno znależść więcej czasu.

Wiec tak godzinę trzeba było efektywnie wykorzystać.

Nie każdy lubi biegać z różnych powodów(brak kondycji,ograniczenia wagowe,kobiece problemy,itp).Ja nie mogłem biegać z powodu dużej wagi i bólów kręgosłupa.Ktoś polecił mi przeplatanie.

1 tydzień to 40min treningu- 1min do 1.5min biegu i spacer 4min

Zmiany są tygodniami i małe.

Najpierw powiększasz czas treningu stopniowo (np.5min-10min) do 1godz lub 1.5godz.

Póżniej zwiększasz czas biegania o 30sek ,aż osiągniesz 4minuty biegu i potem zmniejszasz czas spaceru nawet do 2min.

Spacer musi być intensywny.Musisz się męczyć na nim,ale też lekko odpoczywać do następnego etapu biegania.Trzeba wyczuć tą równowagę.

Działa.

to napisz chociaz jak to zrobił? ;)

Samo pozbycie się wagi to mały pikuś.

Takie tempo utraty wagi jest bardzo niebezpieczne i ja go osobą bez bardzo silnej motywacji nie polecam.

Czas zgubionego 21 czy ja u mnie 22kg w 3-4 mieciące oznacza jedno utrata tłuszczu i tu hura,hura ,ale też nieunikniona utrata mięśni co w efekcie przynosi wcześniej lub póżniej efekt Jo-Jo.

Stabilizacja wagi to największe osiągniecie!!!!A nie kilogramy na wadze.

ja bym sobie chętnie Nordic pouprawiała, ale nie mam z kim,a sama...brak motywacji, a cuda działa cuda :)

Działa bo masz ruch.

Spacer intensywny +"podpieracze" wymuszają prace tułowia i efekt murowany.

Który sport nie działa cuda?

W odwrotną stronę,ale też działa cuda SUMO a też sport.