T i A 02.07.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 to ja mam to szczęście, ze w tygodniu pomaga babcia. Ale i tak po sztuce "dziecia" na głowe wychodzi I u mnie juz dom stoi to łatwiej U nas budowa na odległość,a dzieciaki mamy po dwa na głowę,bo albo ja jestem w domu albo żona. Jedno to prawie bym nie zauważał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 U nas budowa na odległość,a dzieciaki mamy po dwa na głowę,bo albo ja jestem w domu albo żona. Jedno to prawie bym nie zauważał. to jak duże te "małe dzieci"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 2.5 roku i roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 2.5 roku i roczek tak szczerze to nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 tak szczerze to nie zazdroszczę Nie jest tak żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie jest tak żle jasne Do wszystkiego idzie się przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 T i A ale mam nadzieję, ze Cię nie uraziłam. Dzieciaki są fajne ale coś wiem o takiej "szarańczy". Mam 3-letnie bliźniaki między innymi Nie było łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.07.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mam 3-letnie bliźniaki między innymi Nie było łatwo teraz już będzie z górki Moje bliźniaki maja już prawie 11 lat i jest cuudnie Tak cudnie, że sobie 4 lata temu strzeliliśmy sobie córę a w temacie.. mój dietetyk strasznie dba o tkankę mięśniową i bardzo pilnuje, żeby mi nie spadała. To ponoć dzięki mięśniom mamy lepszy metabolizm i szybszą przemianę materii, oraz efekt jo-jo mniej zagraża Schudłam już z 20 kg samego tłuszczu, tkanka mięśniowa nie drgnęła, a nawet lekko urosła. Chciałabym mieć w sobie tyle zaparcia, żeby ćwiczyć.. bo nie robię nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Gannia, córkę juz mam A jak dietetyk dba o tkankę mięśniową, dużo białka każe jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Gannia, córkę juz mam A jak dietetyk dba o tkankę mięśniową, dużo białka każe jeść? Białko ma za zadanie pożywić mięśnie,po ich zmaltretowaniu podczas treningu. Odpowiednio zbilansowana dieta pozwoli utrzymać tkankę mięśniową na tym samym poziomie,ale nie powiększenie jej bez ćwiczeń. Edytowane 2 Lipca 2010 przez T i A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Bym zapomniał,,ale to są pod względem fizycznym ćwiczenia podczas których rosną niektóre mięśnie i traci się najwięcej kalorii a mianowicie SEX.Im więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 i ten plan to juz mi sie bardziej podoba niż ten z alko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 T i A ale mam nadzieję, ze Cię nie uraziłam. Dzieciaki są fajne ale coś wiem o takiej "szarańczy". Mam 3-letnie bliźniaki między innymi Nie było łatwo Wszystko ok. Ja było jedno dziecko to człowiek myślał ile ono czasu zajmuje,a teraz jak są obaj to myślę ile wcześniej było czasu wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ten z białkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.07.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 A jak dietetyk dba o tkankę mięśniową, dużo białka każe jeść? dobrał mi odpowiednią ilość białka i wegli do mojej wagi, wzrostu, wieku i aktywności fizycznej T i A, co fakt to fakt sex jest najmilszym sportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 02.07.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobrał mi odpowiednią ilość białka i wegli do mojej wagi, wzrostu, wieku i aktywności fizycznej Na tym polega dobra dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ten z białkiem? w sumie z białkiem Z SEX-em oczywiście , z SEX-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.07.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ale się towarzystwo rozgadało. Kiedy to przeczytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ale się towarzystwo rozgadało. Kiedy to przeczytam ? dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.07.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 a od torcika się zaczęło, no nie? Zbyszku, plany jakies urodzinowe na dziś masz ? A moze juz jakas niespodzianka Cię spotkała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts