kawika 19.07.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ufff chyba doła mam jakiegoś coś muszę wymyślić bo mój kręgoslup i kolana pomału odmawiają posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ja też mam problemy z plecami i po zmniejszeniu wagi jest o wiele lepiej.To był jeden z czynników który był na + aby rozpocząć odchudzanie.Najpierw był rower około 1godz z tempem około 35km/h co 2-3dni.Gdy waga była niższa i mniejsze bóle pleców przeszedłem na bieganie.Chętnie dołożył bym 1-2godz tygodniowo basenu,ale na to brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 19.07.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Spróbuj mojego systemu przez 3-4 m-c,ale uczciwie. Ja np mam dziś 0.6kg ziemniaków na obiad i chudnę. Ale ty duzo cwiczysz, prawda? Nie dziwne, ze cala glukoza idzie w miesnie, a nie w tluszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ufff chyba doła mam jakiegoś coś muszę wymyślić bo mój kręgoslup i kolana pomału odmawiają posłuszeństwa To może być wynik złej diety oraz brak przyjemności z ćwiczeń=brak mobilizacji,dół,podjadanie,itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.07.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 no właśnie ten czasciągle go za mało ok zobaczę ten"twój" sposóbdrogie to było??? czegoś trzeba się złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 19.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 coś muszę wymyślić bo mój kręgoslup i kolana pomału odmawiają posłuszeństwa Jak stawy bola, to z zewnetrznych aktywnosci najlepiej rower, albo plywanie, a wewnetrznych faktycznie orbitrek. Przy takim czyms nie radzilbym biegac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ale wiesz jem co lubie , warzywa owoce bez chleba i ziemniaków moge żyć zawsze bardziej nabialowa byłam sama nie wiem mętlik mam a doła mam bo NIE CHUDNE i staram się nie podjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.07.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 lece do domku dzięki za wszystko pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ale ty duzo cwiczysz, prawda? Nie dziwne, ze cala glukoza idzie w miesnie, a nie w tluszcz Dużo? 3-4godz tygodniowo. Jak widać wystarczająco dla polepszenia kondycji i utrzymywania wagi,a nawet gubienia wagi. Czasami mam ochotę na więcej,ale czas nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jak stawy bola, to z zewnetrznych aktywnosci najlepiej rower, albo plywanie, a wewnetrznych faktycznie orbitrek. Przy takim czyms nie radzilbym biegac. U mnie znałem przyczynę a to podstawa.(za ciężka praca w młodości+później nadwaga dokładała do pieca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.07.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 u mnie problemy z nogami od 13 roku życia(zbyt słabe wiązadła i tkanki miękkie- kilka złamań, skręceń, zerwanie wiązadeł ehh w nieskończoność wymieniać) więc bieganie NIE orbitrek - tak od dzisiaj biorę się za siebie jeszcze bardziej liczę na Wasze wsparcie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) ale wiesz jem co lubie , warzywa owoce bez chleba i ziemniaków moge żyć zawsze bardziej nabialowa byłam sama nie wiem mętlik mam a doła mam bo NIE CHUDNE i staram się nie podjadać Specjalnie napisałem o tych ziemniakach ponieważ wszyscy mówią "ziemniaki na diecie". A jednak są. Wszystkie produkty są wartościowe. Odpowiednio zbilansowana dieta ma za zadanie zmienić tempo przemiany materii oraz ją ustabilizować przy odpowiedniej wadze. Edytowane 19 Lipca 2010 przez T i A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.07.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 u mnie problemy z nogami od 13 roku życia (zbyt słabe wiązadła i tkanki miękkie- kilka złamań, skręceń, zerwanie wiązadeł ehh w nieskończoność wymieniać) więc bieganie NIE orbitrek - tak od dzisiaj biorę się za siebie jeszcze bardziej liczę na Wasze wsparcie pa To pomyśl o rowerze na lato. A w porze zimowej będziesz ćwiczyć w domu.Zawsze to złamanie jakieś monotonii co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.07.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) u mnie problemy z nogami od 13 roku życia (zbyt słabe wiązadła i tkanki miękkie- kilka złamań, skręceń, zerwanie wiązadeł ehh w nieskończoność wymieniać) więc bieganie NIE orbitrek - tak od dzisiaj biorę się za siebie jeszcze bardziej liczę na Wasze wsparcie pa Kawika , ty nie gadaj o wsparciu tylko bierz przykład z Anety. Natycham Cię siłą woli Edytowane 19 Lipca 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.07.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Zbysiu, ale ja posiłkuję się tą okropną dietą Dukana Mało ćwiczę, źle jem. Za Kawikę trzymam mocno kciuki i dalej twierdzę, że skoro takie ograniczenia jedzeniowe nic nie dają to trzeba sie przebadać. Przeciez KAwika ćwiczyła codziennie, swoje menu zmieniła. Przyczyna musi gdzies byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.07.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Zbysiu, ale ja posiłkuję się tą okropną dietą Dukana Mało ćwiczę, źle jem. Za Kawikę trzymam mocno kciuki i dalej twierdzę, że skoro takie ograniczenia jedzeniowe nic nie dają to trzeba sie przebadać. Przeciez KAwika ćwiczyła codziennie, swoje menu zmieniła. Przyczyna musi gdzies byc. Cierpliwość i prawdomówność Nie podjadać. Ty wierzysz ,że przy dzieciach nie podjada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.07.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 wierzę. Czemu mam nie wierzyc? Ja piekę dla rodzinki ciacho bananowe nawet 2 razy w tygodniu. Reszta mojej rodzinki je "normalnie"- wiesz- maluchy skaza białkowa. Teściowa jak jest u nas robi leniwe, racuszki drożdżowe, kopytka, zapiekanki z ziemniaków lub makaronu. Wiem, że można przezyć nie przerywając diety i nie odstępując ani na krok Wierzę ludziom Zbyszku. Za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.07.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 wierzę. Czemu mam nie wierzyc? Ja piekę dla rodzinki ciacho bananowe nawet 2 razy w tygodniu. Reszta mojej rodzinki je "normalnie"- wiesz- maluchy skaza białkowa. Teściowa jak jest u nas robi leniwe, racuszki drożdżowe, kopytka, zapiekanki z ziemniaków lub makaronu. Wiem, że można przezyć nie przerywając diety i nie odstępując ani na krok Wierzę ludziom Zbyszku. Za bardzo? Nie ma Bola , ja bym musiał spróbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.07.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 to pewnie ja jestem dziwna Za to mam dziś znów sernik i roladę ze szpinaku. Na co mi te mączne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.07.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 aha, i 11,5 kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts