Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam;)

Przybiegłam zostawić pozdrowionka z FRONTU:rotfl:

Tak w ogóle to powinnam już śmigać z kosiarką, a właśnie nie chcesz Zbysiu może poćwiczyć z moją kosiarką - ćwiczenia jak ula-la, 0,5 ha do skoszenia, z czego ciut odpadnie, bo mi zryli pod wodę i kanalizację;) Tutaj dochodzą bardziej wysiłkowe ćwiczenia aby ładnie teraz rozplantować okopy. Hm, ale to po deszczu:). Oj tak to jest trafić na uczącego się operatora koparki - zasypał, zorał, zmasakrował i pojechał...:bash:

Uciekam Zbysiu i jeszcze raz pozdrawiam;):hug:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ratujcie, bo mam nowy nalog. Chodzi o czekolade na goraco do picia. Nie dosc, ze slodkie (co najmniej 2 lyzeczki cukru), to jeszcze wysokoprzetworzone swinstwo z roznymi E... dodatkami. Moja silna wola przegrywa :(

p.s. spozylem tego swinstwa juz 10 paczek, a wczoraj kupilem w markecie taka kilogramowa...

Ja w czasie stresu tyje - zbyt duzo i zbyt smacznie wowczas jem. Za to porzadna dieta i zdrowy tryb zycia, to dopiero drenuje portfel ;)

Masz rację zdrowy styl życia nie jest tani. Ja w stresie małym tyję, natomiast jak jest taki większy stres typu choroba w rodzinie, walący się dach itp . to chudnę, bo nic przez gardło mi nie chce przejść.

No to znowu się chwalę następne kilo mniej.

Melduję, że u mnie prawie bez zmian ;) To znaczy, ostatnio zahaczyłem o 73kg i stwierdziłem, że czas wrócić trochę bardziej do sałatek i chudego białego sera. Celuję w 72kg, więc to nie będzie duży problem. Do tego bieganie zaczyna mi wchodzić w krew. Mam ustaloną trasę - niecałe 6km robię w niecałe 35 minut - po której dyszę jak lokomotywa, a koszulkę mogę wyżymać :)

Gianna: To niemożliwe, żeby te "47 na 51" o których mówisz to były kilogramy mięśni. Możliwe, że chodzi o całą masę ciała, bez tłuszczu. Ja co prawda wzrostu jestem tylko 168cm, ale jestem facetem i przy 30,5kg tkanki mięśniowej już zaczynam wyglądać trochę jak paker ;) Jeśli nie jesteś Pudzianem, to przy 51kg mięśni musiałabyś ważyć jakieś 150kg.

Gannia: To niemożliwe, żeby te "47 na 51" o których mówisz to były kilogramy mięśni. Możliwe, że chodzi o całą masę ciała, bez tłuszczu. Ja co prawda wzrostu jestem tylko 168cm, ale jestem facetem i przy 30,5kg tkanki mięśniowej już zaczynam wyglądać trochę jak paker ;) Jeśli nie jesteś Pudzianem, to przy 51kg mięśni musiałabyś ważyć jakieś 150kg.

Samuel, ale ty nie jesteś kobietą.:)

Mężczyźni mają mięsień piwny a kobiety dobrze zbudowaną klatę.;)

Widocznie Gannia ma czym oddychać .:rolleyes:

135kg - 110kg = 25kg

Od 9 czerwca 2010 do 24 sierpnia 2010 czyli 2,5 miesiąca daje 10 kilo miesięcznie.

BMI z otyłości klinicznej(3 stopień otyłości) wpadłem na granicę I i II stopnia otyłości.

Da się? DA SIĘ!

http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/87.gif