Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W stresie to się chyba chudnie?

Ja na budowie zawsze parę kilko traciłem,ale spowodowane to było wstawaniem o 6.00 i pracą do 19.00-20.00 oraz brakiem posiłków regularnych posiłków.

Nie ma co się za bardzo przejmować tą budową.Szkoda zdrowia,a to tylko dom rzecz nabyta.

Na co tak długo czekaliście z tym dachem?

Może trzeba było zakończyć budowe na poprzednim etapie i poczekać do wiosny.Budowa nie zając nie ucieknie.

Chyba,że mieszkacie z teściami to tłumaczy pośpiech.

Oki kumam o co chodzi pozwoliłem sobie zerknąć do komentarzy.

Ja też ostatnio 3 kg do przodu. :mad: Chce mi sie ciągle sosów, majonezów i takich tam. Jak to w zimie. Dodatkowo mam dużo pracy i wygląda to mniej więcej tak, ze cały dzień na kawie, a wieczorem sie trudno opamiętać. Za tydzień znowu jade w delegacje, gdzie będzie trudno o dietetyczne dania, bo je sie to, co przywiozą. Ale nic to. Od jutra znowu zaczynam dietowanie, bo do świąt te 3 kg musze stracić!!!!! Jak to mówi moja koleżanka: chćby skały sr..ły. Pozdrawiam w niedoli.

Ja też ostatnio 3 kg do przodu. :mad: Chce mi sie ciągle sosów, majonezów i takich tam. Jak to w zimie. Dodatkowo mam dużo pracy i wygląda to mniej więcej tak, ze cały dzień na kawie, a wieczorem sie trudno opamiętać. Za tydzień znowu jade w delegacje, gdzie będzie trudno o dietetyczne dania, bo je sie to, co przywiozą. Ale nic to. Od jutra znowu zaczynam dietowanie, bo do świąt te 3 kg musze stracić!!!!! Jak to mówi moja koleżanka: chćby skały sr..ły. Pozdrawiam w niedoli.

Odpowiednio przygotowane sosy,majonez nie są takie straszne.Zawsze to umiar jest najważniejszy.

Z rozmiarem z liceum to może nie przesadzać, bo łatwo sie na muzeum zrobić ;) Jak mawiała Katarzyna Dowbor: w pewnym wieku to trzeba wybierać: albo gęba albo doopa ;)

Ta Pani mało się zna.

Przy dzisiejszym tempie rozwoju techniki to z pani profesor można bezproblemowo zrobić uczennicę.

Przynajmniej z wyglądu.