Zbigniew100 11.12.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Co tam 1 kilogramik. Ale może , możeTrochę się bardziej staram. Mikołajowa czekolada jeszcze cała !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ja - 2 kg w tydzień, ale dzisiaj jechałam 200 km przez prawie 4,5 godziny (były chwile, że myślałam, że to moja ostatnia podróż ze względu na pogode) no i dojechałam i wypiłam 2 piwa i zjadłam małą pizze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 11.12.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Co tam 1 kilogramik. Ale może , może Trochę się bardziej staram. Mikołajowa czekolada jeszcze cała !!!!! Jak to mówią "ziarnko do ziarnka,a uzbiera się ...."czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 11.12.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ja - 2 kg w tydzień, ale dzisiaj jechałam 200 km przez prawie 4,5 godziny (były chwile, że myślałam, że to moja ostatnia podróż ze względu na pogode) no i dojechałam i wypiłam 2 piwa i zjadłam małą pizze. Nie załamuj się. Piwko można wybaczyć,ale pizze i to mała już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Wiesz, tej pizzy to mi sie chciało od trzech dni i chyba tak dzisiaj do mnie dotarło, że trzeba żyć tak, jakby dany dzień był ostatnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Nie jeść mało ,a tyle ile potrzebne jest organizmowi i zdrowo.Do tego przede wszystkim ruch. Świetny przepis na utrzymanie wagi PO schudnięciu. Przynajmniej w moim przypadku A dziś się nawet poruszałam. 2 godziny odśnieżania i godzina "spaceru" z psem, o ile spacerem jest przekopywanie się przez zaspy sniegu. Wróciłam głodna jak wilk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.12.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 O ja też dzisiaj odrobiłem zadanie.Pięć godzin robiłem za pomocnika na polowaniu na bażanty. Fajna przeprawa , tylko pogoda kiepska.Łowiecki wynik średni 5 szt, ale na kondycję działa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 12.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Świetny przepis na utrzymanie wagi PO schudnięciu. Przynajmniej w moim przypadku A dziś się nawet poruszałam. 2 godziny odśnieżania i godzina "spaceru" z psem, o ile spacerem jest przekopywanie się przez zaspy sniegu. Wróciłam głodna jak wilk.. I wtedy powinnaś jest odpowiednie produkty,aby zaspokoić potrzeby organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 12.12.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 O ja też dzisiaj odrobiłem zadanie. Pięć godzin robiłem za pomocnika na polowaniu na bażanty. Fajna przeprawa , tylko pogoda kiepska. Łowiecki wynik średni 5 szt, ale na kondycję działa super. Widzisz,aby więcej takich polowań.Jakby wynik łowiecki byłby wyższy to zapewne zostałby skonsumowany. A tak trochę wysiłku,nagroda mała,ale za to jak wtedy smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.12.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 O ja też dzisiaj odrobiłem zadanie. Pięć godzin robiłem za pomocnika na polowaniu na bażanty. Fajna przeprawa , tylko pogoda kiepska. Łowiecki wynik średni 5 szt, ale na kondycję działa super. O 5 za dużo. Biedne bażanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 13.12.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A nie polecanie ćwiczeń przy nie jedzeniu to już mi się w głowie nie mieści i w dodatku piszesz,że pracujesz w służbie zdrowia. Nie od dzis wiadomo, ze w sluzbie zdrowia (niestety nie tylko polskiej) nie ma zwyczaju doksztalcania sie, a przez studia sie przechodzi na sciagach Do tego dochodzi zarabianie przemyslu farmaceutycznego na leczeniu objawow, zamiast likwidowac przyczyny. Kolezanka niespelna 30letnia z wysokim cholesterolem dostala od groma tabletek, statyny na zbicie itd. A wystarczylo zmienic diete... I tak wlasnie zrobila, zamiast rozwalac sobie organizm. Znasz ten kawal o lekarzu, co to kazal amputowac sine jadro, a potem nastepne? p.s. z odchudzania poki co nici - jakies zapalenie gornych drog oddechowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 13.12.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Mało słyszałeś. to akurat opinia nie moja, lecz endokrynologa . I może dość brutalne stwierdzenie, które usłyszałam "w Oświęcimiu grubych nie było". Dieta, o której pisałam była stosowana i była skuteczna, ale była stosowana w warunkach szpitalnych, żeby nie było nieporozumień. Kurczyła zołądek na tyle, ze potem przy niewielkim wysilku przechodziło się na dietę niskokaloryczną i chudło dalej. Lecz przy diecie sporo poniżej 1000 kal nie należy ćwiczyc. Bo nie ma z czego budować mięśni. A poza tym i tak jest skonnoć do kwasicy, po co ją podnosić mleczanami? Pewnie. Mozna tez walic z armaty do pajaka w kiblu. Pajak zginie, a toalete wysadzisz w powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.12.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 ty tak, żeby sobie popisać, czy jednak coś myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 13.12.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A dziś się nawet poruszałam. 2 godziny odśnieżania i godzina "spaceru" z psem, o ile spacerem jest przekopywanie się przez zaspy sniegu. Wróciłam głodna jak wilk.. Tylko nie mów,że to na zdjęciach. http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/40898/narzekasz_na_snieg_oni_maja_gorzej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.12.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 no nie, aż tak nie jest choc jeżeli dalej bedzie padać, to niewykluczone, na dzialce mam tak z pół metra śniegu. Jedynie samochody pieczolowicie odśnieżamy i drogę do drewutni. A jutro idę pieszo (na kijkach) do pracy. Dziś tak użyłam w mieście, że wolę iść godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 13.12.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Na poprawę humoru dla odśnieżających http://www.smog.pl/wideo/40691/masz_lopate_rzadzisz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.12.2010 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Fajne :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.12.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Przedemna jeszcze 13 kg. http://oi54.tinypic.com/4rpchz.jpg magpie,ak się robi takie wypieki , to będzie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.12.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 wow! Jakie cudne pierniczki Ja w tym roku chyba nie upiekę. Zrobię półkruche ciasteczka z przyprawą do piernika. Będzie pachniało Świętami a dzieciarnia będzie miała co ozdabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Zbigniew100 zjadlam w pierwszy dzien trzy suche i potem z polewa chyba szesc ale wszystko w ramach dziennej porcji kcal, teraz mnie nie ruszaja > Gorzej bedzie z ciastem, bo juz dwa miesiace nic nie pieklam (zeby nie kusilo), wiec w swieta bedzie kusic. A tak w ogole to mam zastoj i to nie mobilizuje. Przez caly tydzien ubylo tylko 200 g, a nie zlamalam sie ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts