Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz dopiero zauwazylem, ze zaliczyles mi Zbyszku za duzy spadek wagi, ale to moja wina, ze nie informowalem o postepach i regresie ;) W kazdym razie proponuje wyzerowac mi licznik i zaczac liczyc od 1.01.2011. Dzis jest -2,9kg. Szkoda tylko, ze mam czas na 1 wizyte na silce tygodniowo :( Nawet na narty w ten weekend wyrwac sie nie moge, choc udalo mi sie z ogromnym trudem kupic buty (nietypowa duza stopa).

maqpie, faza stabilizacji jest na samym końcu ;)

Teraz zaczynam utrwalać wagę :)

Zrzucenie 30 kg trwało u mnie jakieś 7,5 miesiąca.

Musze lecieć do domku ale może zdążę jeszcze fotke wstawić.

Ja w maju i kilka dni temu ;)

Aneta - rewelacja!!! Gratuluje!

A teraz dobra rada - zrob faze utrwalania tyle czasu, ile bylo podane - bez odstepstw, a potem zachowaj ten jeden dzien proteinowy - szkoda, zeby tak ciezko zdobyte osiagniecie mialo poplynac!

Radze z doswiadczenia wlasnego - na Dukanie w 4 miesiace schudlam 10 kg (tyle chcialam), faza utrwalania poszla dobrze, niestety potem troszke sobie poluzowalam. Walcze z 4 kg, ktore powrocily i nie jest juz tak latwo.

• 2 weeks później...

Ale cisza.

Ja melduję, że zaczęłam ponowną walkę z nadwagą. Obecnie leżę w szpitalu i oczekuję na operację (niestety nie wycięcia nadmiaru tłuszczu z brzucha). W niedzielę na obiad była tylko lekka zupa a potem głodówka. W poniedziałek okazało się, że operacja przeniesiona na środę więc od dzisiaj powtórka z rozrywki - o 12:00 lekka zupa i dopiero po operacji w dobie? dostanę jakiś posiłek. Dobry początek na chudnięcie.

A teraz dobra rada - zrob faze utrwalania tyle czasu, ile bylo podane - bez odstepstw, a potem zachowaj ten jeden dzien proteinowy - szkoda, zeby tak ciezko zdobyte osiagniecie mialo poplynac!

Radze z doswiadczenia wlasnego - na Dukanie w 4 miesiace schudlam 10 kg (tyle chcialam), faza utrwalania poszla dobrze, niestety potem troszke sobie poluzowalam. Walcze z 4 kg, ktore powrocily i nie jest juz tak latwo.

mam podobnie... popuściłem pasa w III fazie i teraz mam 3kg wiecej:sick:

Ale cisza.

Ja melduję, że zaczęłam ponowną walkę z nadwagą. Obecnie leżę w szpitalu i oczekuję na operację (niestety nie wycięcia nadmiaru tłuszczu z brzucha). W niedzielę na obiad była tylko lekka zupa a potem głodówka. W poniedziałek okazało się, że operacja przeniesiona na środę więc od dzisiaj powtórka z rozrywki - o 12:00 lekka zupa i dopiero po operacji w dobie? dostanę jakiś posiłek. Dobry początek na chudnięcie.

Pozdrawiam.

Wracaj szybko do zdrowia.:bye:

Ale cisza.

Zdrowie najważniejsze.Wracaj do zdrowia,a póżniej myśl o diecie.

Anie mogę ruszyć w dół, na szczęście kręcę się koło tych - 15kg.

Dobre i tyle.:yes:

Posiłki udaje się utrzymywać w normie ale mało ćwiczeń i nic nie spalam dodatkowo. :(

A nie, trochę spaliłem , byłem na nartach przez dwa dni.:p

Anie mogę ruszyć w dół, na szczęście kręcę się koło tych - 15kg.

Dobre i tyle.:yes:

Posiłki udaje się utrzymywać w normie ale mało ćwiczeń i nic nie spalam dodatkowo. :(

A nie, trochę spaliłem , byłem na nartach przez dwa dni.:p

Ja też tak miałem fachowo nazywa się to zjawisko chyba stagnacją.Są sposoby na złamanie takiego zjawiska.

Ćwiczenia bardzo pomagają w utrzymaniu wagi,ale muszą być ściśle połączone z dietą.

Od poniedziałku zaczynam mój cel realizować i może (jak wytrwam) za 5lat będę wyglądał jak z okładki http://www.menshealth.pl/

Witam

dzisiaj wróciłam ze szpitala do domu. Już po operacji. Na szczęście nie była poważna. Dieta pooperacyjna zrobiła swoje - 4,5kg.

Pozdrawiam Wszystkich . Idę do łóżka, bo mam dużo leżeć i wietrzyć ranę - co by się szybciej wygoiła, bo szwy jeszcze są.

Lekarz kazał mi zrzucić wagę, bo oponka na brzuchu przeszkadza w leczeniu rany pooperacyjnej.