fulek 14.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja to bym chciała tylko tak -6 kg...nie więcej. Przy moim wzroście (164 cm) z wagą 55kg czułabym się super!! A tak...to wszystkie spodnie mam opięte. Nie to żeby to jakoś źle wyglądało w przypadku mojej "okrągłej",ale co za dużo to nie zdrowo!! Pozdrawiam wszystkich i trzymam mocno kciuki za postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.03.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja to bym chciała tylko tak -6 kg...nie więcej. Przy moim wzroście (164 cm) z wagą 55kg czułabym się super!! A tak...to wszystkie spodnie mam opięte. Nie to żeby to jakoś źle wyglądało w przypadku mojej "okrągłej",ale co za dużo to nie zdrowo!! Pozdrawiam wszystkich i trzymam mocno kciuki za postępy. Jakbym słyszał własna żoneczkę. Tyle ,że ona ma tylko 2 na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.03.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziś Zbigniewa... Z okazjiImienin życzę Ci:- marzeń (żeby się spełniały)- przyjaciół (żeby pamiętali)- życia (żeby było kolorowe)- miłości (żeby zawsze była)- szczęścia (żeby nie opuszczało)- okularów (żeby były różowe)- wakacji (by mogły trwać wiecznie) A do tego jeszcze Końskiego zdrowia,Szczerego uśmiechu,Zgrabnego zadu,Generalnie czadu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.03.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Bardzo , bardzo dziękuję. http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/115.gif Przydział http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrbZr8Pz2fZ01BjvPyYZiL9haD6PeugWivu3YLF10cHyfUmeNFlA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego!!!! Chuda szynka w prezencie: http://img860.imageshack.us/img860/6425/szynka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Bardzo , bardzo dziękuję. http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/115.gif Przydział http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrbZr8Pz2fZ01BjvPyYZiL9haD6PeugWivu3YLF10cHyfUmeNFlA Ogóreczek, kieliszeczek... ...no to zdrówko! Twoje zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.03.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego!!!! Chuda szynka w prezencie: http://img860.imageshack.us/img860/6425/szynka.jpg Uploaded with ImageShack.us Bardzo , bardzo dziękuję. http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/115.gif Przydział http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrbZr8Pz2fZ01BjvPyYZiL9haD6PeugWivu3YLF10cHyfUmeNFlA Zdrowie !!! http://image.ceneo.pl/data/products/1903016/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.03.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 spóźnione ale Wszystkiego NAJ Zbyszku! Niech Ci się spełniają marzenia! A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.03.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ja mam kryzys, siedzę tydzień z chorym dzieckiem w domu i przytyłam zamiast schudnąć, a zapowiada mi się jeszcze tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.03.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) Dzięki uprzejmości przyjaciół udało mi sie sportowo spędzić ostatni słoneczny wekend. Zdobyłem szczyt Hauser Kaibling 2015 m i czarną trasę na nim Pogoda Przesliczna:) Zdobyłem szczyt Hauser Kaibling 2015 m i czarną trasę na nim Zaliczyłem tylko 5 upadków ,ale kości całe . Edytowane 22 Marca 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 22.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Zazdraszczam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.03.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Zbyszku...bardzo przepraszam za spóźnienie, ale nie mogłam wcześniej.... Wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i pogody ducha:) Uśmiechu na każdy dzień Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 22.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Sezon biegowy rozpoczety - pierwsze 4km peklo Trzymajcie kciuki, zeby mi sie chcialo biegac regularnie. p.s. jest szansa na wyjazd do Janskich na narty w te sobote. Ktos chce sie zabrac z Wroclawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 26.03.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Słuchajcie u mnie DRAMAT !!! Jak tak dalej pójdzie i nie opanuje sytuacji to te 25 kg zrzucone przywrócę do czerwca z powrotem a tak się namęczyłem. Najgorsze jest to ,że przez prawie pól roku było dobrze, waga nie wzrastała a teraz jak zaczęła skakać. Teraz nie mam w domu wagi ale wiem ,ze tyje bo widać po brzuchu....Nie wiem co robić a najgorsze jest to ,że brak motywacji....A mnie się marzyło jeszcze z 10kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 27.03.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Spóźnienie, ale szczere: NAJ życzenia Zbysiu! U mnie z odchudzaniem dramat! Miałam tyle problemów różnych, że zamiast schudnąć, przytyłam jeszcze bardziej, aż wstyd Teraz BMI 29,4 Zaczynam znowu, już za 20 min. Tym razem musi się udać! Trzymajcie kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.03.2011 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 bogumil, KasioMar, dziękuję. Co ja widzę. Same dramaty. A tu wiosna. Większa mobilizacja konieczna. U mnie , powolutku do przodu, w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witajcie, u mnie wcale nieźle mimo że diety ostatnio prawie nie trzymam a rowerek kurzy się na balkonie, tyle że bardziej pilnuję co i ile jem. W każdym razie od początku marca - 3 kg. To chyba zasługa kompletnie zwariowanego tygodnia jaki mam za sobą a przede mną jeszcze trochę nerwów i emocji. Parę słów o odchudzaniu z Vitalią, może się komuś przyda. Generalnie się rozczarowałam głównie z powodów technicznych. Na samym początku gdy wpisuje się swoje parametry zapisałam złą wagę, czeski błąd, wyszło o 10 kg więcej. Chciałam to po paru dniach skorygować no i niestety żadnym sposobem się nie udawało a przez to nie mogłam wprowadzić cotygodniowego pomiaru bo wyskakiwała mi za duża różnica wag. Więc nie miałam dostępu do planu diety bo bez pomiaru nie ruszy. Dopiero po kilku dniach i coraz bardziej dosadnych mailach do serwisu z prośbą o pomoc udało się zmienić. Wprowadziłam nowy pomiar dostałam nowy plan . Ok. Dziś próbowałam wklepać aktualny pomiar i od nowa ta sama bajka bo liczy mi od tej pierwszej złej wagi i nie daje wpisać nowej. Nie chce mi się znowu z tym walczyć, vitalię odpuszczam. Wniosek taki że system nie wybacza żadnych pomyłek a pomoc techniczna jest do d..... A dieta no cóż trochę nieżyciowa , np miałam już 2 x potrawy ze szparagami świeżymi ! Oczywiście można to zmienić ale trzeba byłoby to robić cały czas. Generalnie dopasowanie diety do preferencji i możliwości osoby to fikcja. Wysyłanie maili do dietetyka z prośbą żeby czegoś nie dawał to strata czasu. Trzeba zmieniać to samemu. Poza tym dania podawane są w przeliczeniu na 1 porcję, ciekawe kto codziennie gotuje tylko jedną porcję a resztę produktów wywala. Wiadomo że jak kupię np pół kapusty to zużyje całą a nie 1/5 i reszta do śmieci. Czyli nieżyciowe to jest zwłaszcza dla osoby pracującej i zaganianej. Albo ja jestem taka niezorganizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.03.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Niedzielna wycieczka do Doliny Chochołowskiej w poszukiwaniu krokusów. Pogoda pięknie dopisała. Spacer bardzo sie udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 01.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 :)ale pieknie. ja takie krokusy to na studiach widziałam w Bańskiej. morze krokusów. za chałupami , przed chałupami a my musieliśmy po nich dojść do naszej chałupki. co to były za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zazdroszczę tego spacerku. Cześc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts