Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja to bym chciała tylko tak -6 kg...nie więcej. Przy moim wzroście (164 cm) z wagą 55kg czułabym się super!! A tak...to wszystkie spodnie mam opięte. Nie to żeby to jakoś źle wyglądało w przypadku mojej "okrągłej",ale co za dużo to nie zdrowo!! ;-) Pozdrawiam wszystkich i trzymam mocno kciuki za postępy. :-)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to bym chciała tylko tak -6 kg...nie więcej. Przy moim wzroście (164 cm) z wagą 55kg czułabym się super!! A tak...to wszystkie spodnie mam opięte. Nie to żeby to jakoś źle wyglądało w przypadku mojej "okrągłej",ale co za dużo to nie zdrowo!! ;-) Pozdrawiam wszystkich i trzymam mocno kciuki za postępy. :-)

Jakbym słyszał własna żoneczkę.:D

Tyle ,że ona ma tylko 2 na +

Dziś Zbigniewa...

Z okazji

Imienin życzę Ci:

- marzeń (żeby się spełniały)

- przyjaciół (żeby pamiętali)

- życia (żeby było kolorowe)

- miłości (żeby zawsze była)

- szczęścia (żeby nie opuszczało)

- okularów (żeby były różowe)

- wakacji (by mogły trwać wiecznie)

A do tego jeszcze

Końskiego zdrowia,

Szczerego uśmiechu,

Zgrabnego zadu,

Generalnie czadu!!!

Wszystkiego najlepszego!!!!

Chuda szynka w prezencie: ;)

http://img860.imageshack.us/img860/6425/szynka.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Bardzo , bardzo dziękuję.

http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/115.gif

Przydział ;)

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrbZr8Pz2fZ01BjvPyYZiL9haD6PeugWivu3YLF10cHyfUmeNFlA

Zdrowie !!!

http://image.ceneo.pl/data/products/1903016/product.jpg

Dzięki uprzejmości przyjaciół udało mi sie sportowo spędzić ostatni słoneczny wekend.

Zdobyłem szczyt Hauser Kaibling 2015 m i czarną trasę na nim :rolleyes::yes:

P1110914.JPG

P1110925.JPG

Pogoda Przesliczna:)

P1120056.JPG

Zdobyłem szczyt Hauser Kaibling 2015 m i czarną trasę na nim :rolleyes:

Zaliczyłem tylko 5 upadków ,ale kości całe .;)

Edytowane przez Zbigniew100

Słuchajcie u mnie DRAMAT !!! Jak tak dalej pójdzie i nie opanuje sytuacji to te 25 kg zrzucone przywrócę do czerwca z powrotem a tak się namęczyłem. Najgorsze jest to ,że przez prawie pól roku było dobrze, waga nie wzrastała a teraz jak zaczęła skakać. Teraz nie mam w domu wagi ale wiem ,ze tyje bo widać po brzuchu....

Nie wiem co robić a najgorsze jest to ,że brak motywacji....A mnie się marzyło jeszcze z 10kg mniej

Spóźnienie, ale szczere:

NAJ życzenia Zbysiu!

U mnie z odchudzaniem dramat!

Miałam tyle problemów różnych, że zamiast schudnąć, przytyłam jeszcze bardziej, aż wstyd :oops: :cry:

Teraz BMI 29,4 :o :bash:

Zaczynam znowu, już za 20 min.;)

Tym razem musi się udać!

Trzymajcie kciuki!!!:yes:

Witajcie, u mnie wcale nieźle mimo że diety ostatnio prawie nie trzymam a rowerek kurzy się na balkonie, tyle że bardziej pilnuję co i ile jem. W każdym razie od początku marca - 3 kg. To chyba zasługa kompletnie zwariowanego tygodnia jaki mam za sobą a przede mną jeszcze trochę nerwów i emocji.

Parę słów o odchudzaniu z Vitalią, może się komuś przyda. Generalnie się rozczarowałam głównie z powodów technicznych. Na samym początku gdy wpisuje się swoje parametry zapisałam złą wagę, czeski błąd, wyszło o 10 kg więcej. Chciałam to po paru dniach skorygować no i niestety żadnym sposobem się nie udawało a przez to nie mogłam wprowadzić cotygodniowego pomiaru bo wyskakiwała mi za duża różnica wag. Więc nie miałam dostępu do planu diety bo bez pomiaru nie ruszy. Dopiero po kilku dniach i coraz bardziej dosadnych mailach do serwisu z prośbą o pomoc udało się zmienić. Wprowadziłam nowy pomiar dostałam nowy plan . Ok. Dziś próbowałam wklepać aktualny pomiar i od nowa ta sama bajka bo liczy mi od tej pierwszej złej wagi i nie daje wpisać nowej. Nie chce mi się znowu z tym walczyć, vitalię odpuszczam. Wniosek taki że system nie wybacza żadnych pomyłek a pomoc techniczna jest do d..... A dieta no cóż trochę nieżyciowa , np miałam już 2 x potrawy ze szparagami świeżymi ! Oczywiście można to zmienić ale trzeba byłoby to robić cały czas. Generalnie dopasowanie diety do preferencji i możliwości osoby to fikcja. Wysyłanie maili do dietetyka z prośbą żeby czegoś nie dawał to strata czasu. Trzeba zmieniać to samemu. Poza tym dania podawane są w przeliczeniu na 1 porcję, ciekawe kto codziennie gotuje tylko jedną porcję a resztę produktów wywala. Wiadomo że jak kupię np pół kapusty to zużyje całą a nie 1/5 i reszta do śmieci. Czyli nieżyciowe to jest zwłaszcza dla osoby pracującej i zaganianej. Albo ja jestem taka niezorganizowana :)