bacanek 13.01.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Witajci dolnoslazacy.Ja jestem nowy na forum. Mam plan rozpoczac zabawe w budowanie w tym roku. Czy mi sie uda - nie wiem. Wiem natomiast, ze przede mna droga przez meke spotkan z urzednikami.Cz ktos wie:Jak reaguja jednostki odpowiedzialne za wydawanie pozwolen na budowe w gminach w nowych warunkach prawnych ? Chcialbym wiedziec o inwestycjach, w miejscu gdzie nie ma planu zagospod. (stary wygasl). Jesli ktos ma doswiadczenia chetnie poslucham. Podziele sie tez swoimi. Nie wiem co mi wyjdzie. Na razie jestem jeszcze optymista.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.01.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 hej - aby napisać cos w grupie wrocławskiej musisz wejsc do niej na ostatnia stronę i kliknąc "napisz odpowiedź" - "nowy temat" to założenie całkiem nowego wątkupowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts