tosinek 28.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Szanowni, poproszę o przepis na zrobienie studzienki. Na planie koła z kręgów czy też prostokątna wymurowana z bloczków. Sprawa pilna. Ekipa to ja i mój chłop - drzwigu nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 do czego ta studzienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.12.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Studzienka do studni, mam ledwo kasy na nową studnię więc obzmurowanie chcę zrobić sama, mam bloczki betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_c 29.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam.Zależy jak głęboka ma być ta studzienka i w jakim gruncie.Murowaną można robić o głębokości do 1,5 m w otwartym wykopie bez szalowania.Jeżeli głębsza to z kręgów.Pozdrawiam - Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.12.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam. Zależy jak głęboka ma być ta studzienka i w jakim gruncie.Murowaną można robić o głębokości do 1,5 m w otwartym wykopie bez szalowania.Jeżeli głębsza to z kręgów. Pozdrawiam - Michał. Dzięki za uświadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts