StolarzS 28.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam! Chyba za mocno się obruszyłaś - to nie żadna obraza, mieszkam na wsi i kiedyś taki układ był na porządku dziennym; prawda jest taka, że furtka między osobnymi słupkami, od której prowadzi chodnik do drzwi wejściowych prezentuje się znacznie lepiej niż wszystko razem. Jeśli tylko układ domu i wielkość działki na to pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrobela 28.12.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ależ skąd, ja się nie obruszam. Lubie po prostu rozmawiać rzeczowo, a nie epitetami. Lubie gdy dyskusja jest inteligentna i daje rezultaty w postaci wniosków. Zastanowie się nad Waszymi sugestiami, poszukam zdjęć takich ogrodzeń i przemyśle, czy u mnie to zda egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 28.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A mi się projekt podoba, taki symetryczny Wprawdzie rzadko widuję rozwiązania gdzie furtka jest zaraz obok bramy (bez oddzielenia murowanym słupkiem), ale na pewno można zrobić taki wzór żeby nie kłuło w oczy Np. tu jest ładnie: http://img137.imageshack.us/img137/4808/bramy01b.jpg Aaa.. Brama przesuwna jest usytuowana za słupkami i na nich nie wisi więc nie ma obawy że pękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrobela 28.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 super jest ten projekt, bardzo mi się podoba, postaram się go wkomponować u siebie, jes to ciekawe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts