Ewka007 28.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam! jestem tu nowa dlatego prosze o pomoc;) poszukuję solidnych wykonawców do budowy domu z bali w wersji pod klucz. znacie może jakąś firmę godną polecenia? podobno nikomu nie można tak zaufać w tej kwesti jak góralom;) co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 28.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 myślę że górale nie zbudują domu pod klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka007 28.12.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dlaczego??? piszą 'górale' miałam na myśli firmę z gór lub z południowych stron kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 to najpierw przeczytaj tytuł postu i zastanów się, kogo on zainteresuje, bo nie ma ani sowa o domach z bala, góralach i części kraju. A o domach z bali i góralach pisano tu już duuużo...http://forum.muratordom.pl/domy-z-bali,t504.htm http://forum.muratordom.pl/kto-budowal-z-ekipa-gorali,t65674-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka007 28.12.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 dziękować EZS za życzliwość... napisałam że jestem tu nowa zatem nie wiem jak pisać aby zainteresować, poza tym jak widać Ciebie zainteresowałam skoro otrzymałam odp... właśnie dlatego że na ten temat "pisano tu już duuużo" i przeczytanie tego wszystkiego zajęłoby sporo czasu chciałam pójść na skróty. liczę na uzyskanie interesujących mnie inf a nie na przepychanki słowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 05.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Polecam " Dom z Bieszczad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts