malka 04.01.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czyli kasę na szczęście odzyskasz, nerwów i straconego czasu już nie jak odzyskam, to pomyślę, co z tym fantem zrobić (komentarz na allegro) a serio,pani bardzo przepraszała i była mocno wiarygodna, no i te 1000 pozytywnych komentów i ani sztuki negatywu, mówi o czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czyli kasę na szczęście odzyskasz, nerwów i straconego czasu już nie jak odzyskam, to pomyślę, co z tym fantem zrobić (komentarz na allegro) a serio,pani bardzo przepraszała i była mocno wiarygodna, no i te 1000 pozytywnych komentów i ani sztuki negatywu, mówi o czymś. Pewnie tak było (komentarze pozytywne, negatywów brak), młodzian zamiast pilnować interesu mamusi wolał się czymś przyjemniejszym zająć Powinna mamusia mu "wynagrodzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czyli kasę na szczęście odzyskasz, nerwów i straconego czasu już nie jak odzyskam, to pomyślę, co z tym fantem zrobić (komentarz na allegro) a serio,pani bardzo przepraszała i była mocno wiarygodna, no i te 1000 pozytywnych komentów i ani sztuki negatywu, mówi o czymś. Pewnie tak było (komentarze pozytywne, negatywów brak), młodzian zamiast pilnować interesu mamusi wolał się czymś przyjemniejszym zająć Powinna mamusia mu "wynagrodzić" ponoc wynagrodzi - kaska dla mnie z jego kaski poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czyli kasę na szczęście odzyskasz, nerwów i straconego czasu już nie jak odzyskam, to pomyślę, co z tym fantem zrobić (komentarz na allegro) a serio,pani bardzo przepraszała i była mocno wiarygodna, no i te 1000 pozytywnych komentów i ani sztuki negatywu, mówi o czymś. Pewnie tak było (komentarze pozytywne, negatywów brak), młodzian zamiast pilnować interesu mamusi wolał się czymś przyjemniejszym zająć Powinna mamusia mu "wynagrodzić" ponoc wynagrodzi - kaska dla mnie z jego kaski poszła To tylko zwrot dla Ciebie, powinna od siebie jeszcze mu dołożyć jakieś "zadośćuczynienie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 pojechała tekstem "zabiję gówniarza", ale ładnie ja poprosiłam by darowała mu zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 pojechała tekstem "zabiję gówniarza", ale ładnie ja poprosiłam by darowała mu zycie Darować życie miłosierny uczynek, ale nóżki z doopy wyrwać by można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 pojechała tekstem "zabiję gówniarza", ale ładnie ja poprosiłam by darowała mu zycie Darować życie miłosierny uczynek, ale nóżki z doopy wyrwać by można i włoski z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 pojechała tekstem "zabiję gówniarza", ale ładnie ja poprosiłam by darowała mu zycie Darować życie miłosierny uczynek, ale nóżki z doopy wyrwać by można i włoski z głowy Tudzież z liścia trzasnąć, żeby szara substancja między uszami (jeśli tam jest) się zreanimowała i rozpoczęła świdaczenie usług swojemu właścicielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 znaczy by te dwie samotne szare komórki stukneły o siebie znajdując się na jednym torze i wpędzone w ruch wirowy pobudziły jakieś pojedyncze neurony do działania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 znaczy by te dwie samotne szare komórki stukneły o siebie znajdując się na jednym torze i wpędzone w ruch wirowy pobudziły jakieś pojedyncze neurony do działania ? Taki efekt miałam na myśli, jednak w tym przypadku, chyba dość ciężkim, mógłby nie wystąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jakoś nie wątpię, że mamusia przetestuje, czy zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jakoś nie wątpię, że mamusia przetestuje, czy zadziała Jeśli mamusia z allegrowego procederu generuje dochody, to wyobrażam sobie jaka była jatka, kiedy się dowiedziała o "marketingowych" działaniach synalka Chyba nawet trochę mu współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jakoś nie wątpię, że mamusia przetestuje, czy zadziała Jeśli mamusia z allegrowego procederu generuje dochody, to wyobrażam sobie jaka była jatka, kiedy się dowiedziała o "marketingowych" działaniach synalka Chyba nawet trochę mu współczuję a ja nie, bardzo cieszyłam się z tego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jakoś nie wątpię, że mamusia przetestuje, czy zadziała Jeśli mamusia z allegrowego procederu generuje dochody, to wyobrażam sobie jaka była jatka, kiedy się dowiedziała o "marketingowych" działaniach synalka Chyba nawet trochę mu współczuję a ja nie, bardzo cieszyłam się z tego zakupu Może ma jeszcze jedno takie coś, albo niedługo będzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 na to bym nie liczyła, a jeśli już to napewno nie w tej cenie cóz tam...nie te , bedą inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 na to bym nie liczyła, a jeśli już to napewno nie w tej cenie cóz tam...nie te , bedą inne Może wyjątkowo dla Ciebie, w ramach przeprosin za całą tą sytuację i w trosce o swoje dobre imię sprzedawcy (przecież będziesz wystawiać opinię do transakcji) załatwi Ci to "coś" w takiej cenie w jakiej było Może warto jej podsunąć to rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ona juz przesłała pieniądze - ja sie na taki układ zgodziłam, więc juz daruję jej i sobie a może znajde jeszcze fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ona juz przesłała pieniądze - ja sie na taki układ zgodziłam, więc juz daruję jej i sobie a może znajde jeszcze fajniejsze Nie jest to wykluczone. Czasem nie dostajemy tego, czego chcemy, bo gdzieś już czeka na nas coś lepszego, trzeba tylko mieć oczy szeroko otwarte, żeby nie przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 bedę miała oczy szeroko otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 bedę miała oczy szeroko otwarte Tylko mrugać nie zapomnij od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts