malka 04.01.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a sie zastanawiam dlaczego mnie oczy pieką mrug,mrug...juz sobie przypomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 06.01.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 malka jeżeli to nie tajemnica napisz co to było i w jakiej cenie... w sumie sam bardzo dużo sprzedaje, mam mnóstwo znajomych sprzedawców, importerów... moze coś się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 sprawa zakończona, pani pieniądze oddała i to ze sporą górką I co ważne, przeprosiła Sni - nie tajemnica, to były buty treekingowe z geoxa, ale właśnie wczoraj upolowałam fajniejsze, a róznicę w cenie "górka" pokryła więc złość mi juz całkiem przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 sprawa zakończona, pani pieniądze oddała i to ze sporą górką I co ważne, przeprosiła Sni - nie tajemnica, to były buty treekingowe z geoxa, ale właśnie wczoraj upolowałam fajniejsze, a róznicę w cenie "górka" pokryła więc złość mi juz całkiem przeszła Znaczy z opresji wyszłaś z korzyścią W przeciwieństwie do pewnego młodzieńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Cze Malka I sprawa pozytywnie zakończona A już się bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.09.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Maciej Zelent-Lipiński Alamo Jeśli ktoś może mieć kontakt z tym osobnikiem -odradzam.Na allegro miał nick "najwyższa jakość".Oszukał całą masę osób, tłumacząc się trudną sytuacją swojej firmy przeciągał moment zwrotu kasy za towar przez 2 m-ce. Oczywiście kontaktu zero.Ostatnio logował się na swoim koncie 01.09.2010 więc jest w temacie o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 03.09.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 najlepszy sposób to kupować wszystko za pobraniem, wtedy jak sprzedający nie wyśle to i kasy nie dostanieJa tylko raz kupiłam z wpłatą na konto, był to telefon dla mojego męża na prezent urodzinowy, zapłaciłam ponad 5 stów i facet mnie kiwał przez kilka dni, ale wreszcie dostałam paczkę i rozpakowując zastanawiałam się czy przypadkiem nie kupiłam cegły za tyle kasy, ale wszystko dobrze się skończyło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.09.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Tornister dla syna zapłacony 22 sierpnia otrzymałam 2 września- (kurierem)....no ręce opadają.... aaa na książki nadal czekam, ale to nie allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.09.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 najlepszy sposób to kupować wszystko za pobraniem, wtedy jak sprzedający nie wyśle to i kasy nie dostanie Ewentualnie po rozpakowaniu paczki znajdziesz torebkę z piaskiem Tornister dla syna zapłacony 22 sierpnia otrzymałam 2 września- (kurierem)....no ręce opadają.... Mam nadzieję, że rowerek dla dziecka nadejdzie nim śnieg nas zasypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.09.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ewentualnie po rozpakowaniu paczki znajdziesz torebkę z piaskiem Mam nadzieję, że rowerek dla dziecka nadejdzie nim śnieg nas zasypie zawsze można spisać protokół z kurierem albo z listonoszem albo odwiedzić super sprzedawcę w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 zawsze można spisać protokół z kurierem albo z listonoszem albo odwiedzić super sprzedawcę w domu ... Nie zawsze jest możliwy odbiór osobisty, nie każdy sprzedający dopuszcza taką możliwość. Swoją drogą to też o czymś świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 06.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Nie zawsze jest możliwy odbiór osobisty, nie każdy sprzedający dopuszcza taką możliwość. Swoją drogą to też o czymś świadczy nie chodziło mi o odbiór osobisty tylko o odwiedzenie sprzedawcy gdy zamiast zamówionego towaru listonosz przynosi cegłę lub inny niechciany towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 nie chodziło mi o odbiór osobisty tylko o odwiedzenie sprzedawcy gdy zamiast zamówionego towaru listonosz przynosi cegłę lub inny niechciany towar Wiem, tylko że możesz go "odwiedzić" jeśli podaje adres do odbioru osobistego, bo wiesz gdzie pójść. W przeciwnym wypadku szukaj wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.09.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Cieszka, adres masz zawsze, do przelewu też potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 06.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 jak to się mówi dla chcącego nic trudnego, jak mnie oszuka to ja już go odszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Cieszka, adres masz zawsze, do przelewu też potrzebny No tak, tylko, że czasem ten adres to tylko adres potrzebny do założenia konta, bez siedziby w tym miejscu, ale jak napisała AJA - dla chcącego nic trudnego. W razie potrzeby i Czeczeńca można wynająć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.09.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 wolę Ukraińców a da się fałszywy adres w banku podać ? tak z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 wolę Ukraińców a da się fałszywy adres w banku podać ? tak z ciekawości pytam W takim celu między innymi kradną dowody osobiste, fałszywe konta, kredyty zaciągane na okradzionego. Kiedyś była afera z wykorzystaniem bezdomnych, którzy za flaszkę zakładali firmę, którą potem ktoś inny kręcił i przekręty uskuteczniał. Ps. Ukraińcy naród gościnny, pięknie śpiewający. Czeczeńców nie miałam okazji poznać (może to i dobrze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.09.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 a w ten deseń,to juz rozumiem Ps. i wódkę fajnie się z nimi pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 a w ten deseń,to juz rozumiem Ps. i wódkę fajnie się z nimi pije Raczej dość niebezpiecznie, bo wytrzymałe bestyje No i te toasty, szczególnie ten trzeci w kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts