Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Allegro

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sprawa zakończona, pani pieniądze oddała i to ze sporą górką :D

I co ważne, przeprosiła :D

Sni - nie tajemnica, to były buty treekingowe z geoxa, ale właśnie wczoraj upolowałam fajniejsze, a róznicę w cenie "górka" pokryła :D więc złość mi juz całkiem przeszła :D

sprawa zakończona, pani pieniądze oddała i to ze sporą górką :D

I co ważne, przeprosiła :D

Sni - nie tajemnica, to były buty treekingowe z geoxa, ale właśnie wczoraj upolowałam fajniejsze, a róznicę w cenie "górka" pokryła :D więc złość mi juz całkiem przeszła :D

Znaczy z opresji wyszłaś z korzyścią :D :wink: :lol:

W przeciwieństwie do pewnego młodzieńca :lol:

• 7 months później...

Maciej Zelent-Lipiński Alamo

Jeśli ktoś może mieć kontakt z tym osobnikiem -odradzam.

Na allegro miał nick "najwyższa jakość".

Oszukał całą masę osób, tłumacząc się trudną sytuacją swojej firmy przeciągał moment zwrotu kasy za towar przez 2 m-ce. Oczywiście kontaktu zero.Ostatnio logował się na swoim koncie 01.09.2010 więc jest w temacie o sobie.

najlepszy sposób to kupować wszystko za pobraniem, wtedy jak sprzedający nie wyśle to i kasy nie dostanie

Ja tylko raz kupiłam z wpłatą na konto, był to telefon dla mojego męża na prezent urodzinowy, zapłaciłam ponad 5 stów i facet mnie kiwał przez kilka dni, ale wreszcie dostałam paczkę i rozpakowując zastanawiałam się czy przypadkiem nie kupiłam cegły za tyle kasy, ale wszystko dobrze się skończyło ...

najlepszy sposób to kupować wszystko za pobraniem, wtedy jak sprzedający nie wyśle to i kasy nie dostanie

Ewentualnie po rozpakowaniu paczki znajdziesz torebkę z piaskiem :p

Tornister dla syna zapłacony 22 sierpnia otrzymałam 2 września- (kurierem)....no ręce opadają....

Mam nadzieję, że rowerek dla dziecka nadejdzie nim śnieg nas zasypie :p

nie chodziło mi o odbiór osobisty tylko o odwiedzenie sprzedawcy gdy zamiast zamówionego towaru listonosz przynosi cegłę lub inny niechciany towar

Wiem, tylko że możesz go "odwiedzić" jeśli podaje adres do odbioru osobistego, bo wiesz gdzie pójść. W przeciwnym wypadku szukaj wiatru w polu.

;)

Cieszka, adres masz zawsze, do przelewu też potrzebny :)

No tak, tylko, że czasem ten adres to tylko adres potrzebny do założenia konta, bez siedziby w tym miejscu, ale jak napisała AJA - dla chcącego nic trudnego. W razie potrzeby i Czeczeńca można wynająć :yes:;);)

wolę Ukraińców :)

a da się fałszywy adres w banku podać ? tak z ciekawości pytam

W takim celu między innymi kradną dowody osobiste, fałszywe konta, kredyty zaciągane na okradzionego. Kiedyś była afera z wykorzystaniem bezdomnych, którzy za flaszkę zakładali firmę, którą potem ktoś inny kręcił i przekręty uskuteczniał.

Ps. Ukraińcy naród gościnny, pięknie śpiewający. Czeczeńców nie miałam okazji poznać (może to i dobrze ;))