bagusia 28.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam! Poszukuję osób, które mogą coś doradzić odnośnie tego domu. Jeśli ktoś już budował lub buduję proszę o podanie kosztów i mile widziane są fotki:) Domek wydaje mi się dość prosty i powinien być "tani" w budowie http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=162&sid=5 Oczywiście każdy adoptuje dom pod swoje potrzeby, ja też już mam na oku kilka zmian. Na ścianie gdzie jest kominek chcę zrobić wykusz albo duże okna, aby doświetlić salon gdyż mam działkę z wjazdem od południa. Kominek wejdzie do środka domu. Pralnie z suszarnią chciałabym wygospodarować gdzieś na dole-najprawdopodobniej pomniejszając łazienkę i gabinet. Myśl też nad garderobą na górze i powiększeniem okien ściennych w pokojach po lewej i być może dodać ścienne w pokojach po prawej. Czekam na jakieś cenne porady i uwagi, które pomogą mi w podjęciu decyzji wyboru projektu, gdyż mam kilka na oku i trudno mi się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts