sebjaw 23.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wiem, że ktoś w Polsce produkuje i nie może być drogie Witam. Myślę, że chodzi tu o takie gniazdka z wyłącznikiem serii OFFLINE. Strona produktu: http://www.offline.net.pl Można również na Alledrogo wpisać frazę: gniazdko z wyłącznikiem i też się znajdą. Polecam, bo sam używam. Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 10.07.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 hehe przeczytalem wszystkie opinie i wychodzi na to, że przewidziałem wszystko. Ciekawe, co mnie zaskoczy w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 12.07.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 hehe przeczytalem wszystkie opinie i wychodzi na to, że przewidziałem wszystko. Ciekawe, co mnie zaskoczy w trakcie To się zdziwisz, bo teraz jest ok a za parę lat zmieni ci się koncepcja i będzie źle Przerabiałem ten problem już w niejednym domu. Jak już myślałem, że przewidziałem wszystko to i tak zawsze coś mnie zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts