canoe22137 28.12.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!Wygralem przetarg na dzialke uslugowa, z mozliwoscia zabudowy mieszkalnej. Zlozylem wniosek o kredyt do mojego banku (WBK), mieli mnie poinformowac kiedy bedzie decyzja.W koncu sam zadzwonilem i okazalo sie, ze nie dadza mi kredytu (50 tys, a zarabiam 7 na reke), bo dzialka nie jest typowo budowlana.Kase mam wplacic do 31.12.09, ale teraz niestety nikt mi nie rozpatrzy wniosku w tak krotkim czasie.Mozna jakos przesunac to w gminie, czy moga byc problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 27.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witaj,przerabiałam to niedawno. Gmina przesunęła mi termin o dobre 3 tygodnie, mimo że dostałam juz od nich pismo z datą u notariusza. Zadzwoniłam, posłałam pismo, uprzejmie poprosiłam i nie było kłopotów. Gminie też zależy na sprzedaży działki a nie tylko na zgarnieciu wadium. Zadzwoń i pogadaj z kierownikiem wydziału.pozdrawiam,Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts