bobiczek 28.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Patrzę na swoje.Powiedzcie.Cieszyliśmy sie z każdego.Ale nie powinno być tak - że cały rok podpytujemy, doradzamy, a potem są.Są właśnie takie.Bo czasami są chyba takie , co to nie wiadomo czemu i po co i dla kogo.Dostaliście takie?Ja nie za bardzo mogę, bo forum czytają najbliżsi, się mogą obrazić.Ale zdarza się.I to wcale nie tanie.Ucieszyły mnie słuchawki bezprzewodowe.Ale wspominałem o nich że bym chciał.Piszcie jak to u Was było......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 trafione, trafione ! wszyscy przy stole zadowoleni niektórzy, bo otrzymali to na co liczylii, a niektórzy, bo mają to co chcieliby mieć, ale nie spodziewali się tego pod choinką a pieniądze ? - radość bliskich nagradza każdy wydatek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 U nas też się wszystkim udało trafić, przynajmniej takie mam wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja nie dostałem tego co chciałem... a chciałem szczotkę do drapania se pleców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.12.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 szczotka nietrafiona?????????????????? Ja pomarzyć moge tylko ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja nie dostałem tego co chciałem... a chciałem szczotkę do drapania se pleców Zawsze możesz pożyczyć tej z łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 znowu rózga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 U nas raczej trafione Wszyscy wydaja sie byc zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.12.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja nie dostałem tego co chciałem... a chciałem szczotkę do drapania se pleców Nie rycz,zawsze mozesz zaadaptowac inna szczotke do tego celu. Potrzeba matka wynalazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.12.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kurcze. Tymi małymi literkami - zrozumiałem że dostałes szczotke i niezadowolony. A Ty jej nie dostałeś - ojojojojjjjjjjjjjjj I słusznie. Zróbmy tak. Kupie szczotkę - a Ty oddasz cos na czym nie zależy. Może być samochód nowy W zeszłym roku obok mnie- koleś na lawecie podesłał żonie z piękną kokardą opasaną - nowego Opla. Podjechali w Wigilię. To jest bajka - no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja nie dostałem tego co chciałem... a chciałem szczotkę do drapania se pleców Nie rycz,zawsze mozesz zaadaptowac inna szczotke do tego celu. Potrzeba matka wynalazkow Własnie mu zaproponowałam "łazienkową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.12.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Jak zobaczyłem mój prezent to byłem w szoku! ....biegówki z osprzętem. Czekam na śnieg! Nigdy nie biegałem! Może przeżyję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Jak zobaczyłem mój prezent to byłem w szoku! ....biegówki z osprzętem. ... Ale szok byl pozytywny? Czy wrecz przeciwnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 I taki i taki. Kiedyś wspomniałem,że pobiegałbym. Ale obawiam się że kondycyjnie nie wydolę. (na normalnych nartach jeżdżę od zawsze,ale to inna bajka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja nie dostałem tego co chciałem... a chciałem szczotkę do drapania se pleców Nie rycz,zawsze mozesz zaadaptowac inna szczotke do tego celu. Potrzeba matka wynalazkow Oczywiście, że tak! Córka od razu rzuciła się do moich narządzi i przyniosła taką drucianą... alem odparł, że jeszcze pokuty nie zaczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja nie dostałem tego co chciałem... a chciałem szczotkę do drapania se pleców Nie rycz,zawsze mozesz zaadaptowac inna szczotke do tego celu. Potrzeba matka wynalazkow Oczywiście, że tak! Córka od razu rzuciła się do moich narządzi i przyniosła taką drucianą... alem odparł, że jeszcze pokuty nie zaczynam...[/quote] No tak, pokuta dopiero po kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 29.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Też bym się z nowej szczotki ucieszyła, ale wywalczyłam sobie, że od lat dostaję książki na większość prezentowych okazji. W tym roku była to "Marina" Zafóna. Przeczytałam w jeden dzień. Nie zawsze trafiają z wyborem, ale jako zapalony czytelnik nie wybrzydzam. Moim panom od kilku lat kupowałam perfumy pod choinkę. Jednak ostatnio ich kobiety mnie uprzedziły, a one są wyrocznia więc nie ryzykowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.12.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jak zobaczyłem mój prezent to byłem w szoku! ....biegówki z osprzętem. Czekam na śnieg! Nigdy nie biegałem! Może przeżyję! Też bym chciała, ale dostałam coś innego i mnie tez zatkało. Maszynę do szycia. Ale od jakiegoś czasu cyklicznie głośno o niej marzyłam. Zawsze jednak były ważniejsze wydatki. Inne, drobniejsze prezenty też mi podpasowały. Szczególnie, że wiem że są dane ze szczerego serca i obdarowujący choć trochę się wysilili. A w ogóle w naszej rodzinie jest zwyczaj pisania listów do świętego Mikołaja. Jak się nie ma pomysłu to zawsze można się posiłkować i wszyscy są zadowoleni. A co do kondycji. Najpierw trochę poczłapiesz, a kondycja kiedyś przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 29.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A u nas w tym roku nie bawiliśmy się w prezenty dla dorosłych ( i nie będziemy się już bawić, wszyscy byli zgodni), dostały tylko dzieci. Dla młodszych trafione, dla 13- latka chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dla bobiczka - skromny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts