EZS 29.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 jeden mój prezent był szczególnie trafiony - ramka cyfrowa Mamy setki, tysiące zdjęć, których nikt nie ogląda, bo są w komputerze. I teraz sobie migają na ścianie. I już się zaczyna - a pamiętasz... a to to skąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 31.12.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Ja w tym roku się przyznam, że powiedziałam mężowi, że nie chcę nic na urodziny, ani na święta i jak szanowny małżonek pozwoli to sobie conieco laserowo wydepiluje na zawsze. No i nie ma sprawy. Byłabym zadowolona jak ten pies co dostał kość, ale chyba ten mój małżonek nie może się pogodzić z tym, że tyle kasy na takie głupie cele i co jakiś czas to mi powie, że się dehumanizuję, albo że rozmawiał z koleżankami i to wcale nie działa. No psuje mi prezent. A sam? Dostał ode mnie nawigacje i teraz twierdzi, że żony już nie potrzebuje, że mu Kasia wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ... hmmm - dostałem coś wymarzonego - nigdy się nie psuje i działa z niewiarygodną precyzją, ... "wskaźnik pogodowy" http://www.chefpaul.net/images/barometr.jpg ... niekosztowny pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 31.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ... hmmm - dostałem coś wymarzonego - nigdy się nie psuje i działa z niewiarygodną precyzją, ... "wskaźnik pogodowy" http://www.chefpaul.net/images/barometr.jpg ... niekosztowny pozdróweczka ...pewnie dużo tańszy niż ten nasz spod samiśkich Tater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1262175444_by_lekker_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 U mnie się już nauczyli , że jak nie będzie sugestii z mojej strony , to znowu pudło . W końcu ile razy można się mylić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Tesco już sprzedaje wielkanocne jajka z czekolady http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7413156,Tesco_juz_sprzedaje_wielkanocne_jajka_z_czekolady.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Pewnie przepakowali w nowe sreberka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.01.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Tesco już sprzedaje wielkanocne jajka z czekolady http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7413156,Tesco_juz_sprzedaje_wielkanocne_jajka_z_czekolady.html "To wspaniale, że ludzie nie mogą doczekać się zmartwychwstania Zbawiciela, ale może powinni najpierw zakończyć świętowanie jego urodzin - skomentował sprawę rzecznik Kościoła anglikańskiego" chyba się z nim zgadzam - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.01.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Pewnie przepakowali w nowe sreberka . i popsikali czekoladowym sprayem - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 hmm tak sobie pomyślałam, że może by zrobić akcję forumowej wymiany nietrafionych prezentów? W formie jakiejś aukcji czy jakoś tak i będzie po kłopocie - wilk syty i wilk syty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 hmm tak sobie pomyślałam, że może by zrobić akcję forumowej wymiany nietrafionych prezentów? W formie jakiejś aukcji czy jakoś tak i będzie po kłopocie - wilk syty i wilk syty a to nie jest głupie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 02.01.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 hmm tak sobie pomyślałam, że może by zrobić akcję forumowej wymiany nietrafionych prezentów? W formie jakiejś aukcji czy jakoś tak i będzie po kłopocie - wilk syty i wilk syty Mi również ten pomysł się podoba U nas w rodzinie obowiązuje zasada, że prezenty dostają tylko wnuki i dziadkowie. My się nie kwalifikujemy do żadnej grupy Ewentualnie do grupy składkowej na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 08.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 W tym roku prezenty trafione. Wszyscy zadowoleni. Ale nie zawsze tak było. Przez wiele lat pewna osoba w rodzinie uważała, że prezent ma być niespodzianką więc nawet nie próbowała podpytywać co kto lubi i co by chciał. Decydowała sama i osiągnęła cel - były takie niespodzianki , że dech zapierało. Niektóre wiele lat przysłowiowy pawlacz zawalały. Często były to też prezenty "praktyczne" aż do bólu - również niespodzianki Po kilku latach nie wytrzymałam. Zaczęła podpytywać albo "zrzucać" kupowanie na innych. Od tamtej pory prezenty są udane i nikomu nie jest przykro. Bo w sumie człowiek sie stara, szuka, wybiera, angażuje, a sam dostaje......byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts