mtsw466 29.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam jak wyżej, jakie są zasadnicze różnice (oprócz ceny) pomiędzy tymi rodzajami pustaków w tym systemie? Dodam że ściany zewnętrzne robię z Ytonga a wewnętrzne z sylikatów. Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 a jak Ci się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 29.12.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No właśnie, na razie to mi się tylko wydaje dlatego pytam kolegów co oni o tym myślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam jak wyżej, jakie są zasadnicze różnice (oprócz ceny) .... ja dam moze mała podpowiedź jedne są robione z czarnego surowca a inne z czerwonego czyli co je rózni ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam jak wyżej, jakie są zasadnicze różnice (oprócz ceny) pomiędzy tymi rodzajami pustaków w tym systemie? Dodam że ściany zewnętrzne robię z Ytonga a wewnętrzne z sylikatów. Dzięki za podpowiedzi. Naturalność produktu - chociaż można by się spierać przenikalność cieplna keramzytowe "cieplejsze" Lekkość - gliniane kulki są lżejsze i bardziej wytrzymałe Nie wiem jak z ceną - ja wybrałem keramzytowe jakość super wygląd okaże sie podczas eksploatacji jest i już jakbym wiedział, ze będzie tyle kosztować zrobił bym monolit betonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 29.12.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 I tak zalewasz wszystko betonem. PR w budownictwie to potężna kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts