Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wypoczynek od com 40

alfa36

Recommended Posts

Widzialam wczoraj wypoczynek, ktorego producentem jest firma com 40. Uzytkownicy bardzo chwalili skorę, ktorej nie zniszczyl nawet mlody, wszystko zaciągający kot. Ktoś z Was może mial stycznośc z tymi meblami? Mają tylko kilka salonow firmowych ale wszystkie w Warszawie, więc poki co nie mam mozliwosci tych mebli zobaczyc. Producent z miejscowosci kolo Kalisza. Może ktoś z Was kupował? Właścicielka tego wypoczynku, ktory oglądalam kupila go wlasnie od producenta, kiedy wyprzedawali starą kolekcję.

Witaj alfo36 - od dwoch lat uzytkuje meble COM40 z jasnobezowej alcantary (model Cafe - meble moje sa gdzes w galerii Dandiego3 :)). Sprawuja sie swietne. Sa latwe w czyszczeniu ( mam 3 koty i psa) Koty nie zdolaly jeszcze zniszczyc zadnej sofy ni fotela (czego nie moge powiedziec o uzytkowanej od tego samego czasu innej kanapie z alcantary z firmy KLER :-? ) W moim miescie nie ma salonu COM 40, wiec zaukp wygladal tak, ze wyslalam zapytanie droga mailowa, otrzymalam poczta wiele interesujacych mnie probek obic z alcantary, wybralam wlasciwy kolor, zlozylam droga mailowa zamowienie i meble przywieziono mi do Gdańska po uprzednim dokonaniu przelewu na konto sklepu.. Koszt transportu nie byl wielki, bo polaczono moje zamowienie z innym do Gdanska, wiec rozlozyly sie po polowie :) Generalnie - baaardzo polecam :)

ja mam od ponad roku com40 narożnik model boston, ciemny fiolet, taki prawie sliwka, z alcantary, kosztowała nie mało + dwie pufy (ze schowkiem) wersja z łózkiem do spania. Ogólnie boska, wygodna, mięka, z wielkimi poduchami, łatwo sie czysci, mam psa boxera!, wiem cos o usuwaniu sliny!

Łózka do codziennego spania absolutnie nie polecam!

Ja ogólnie jestem zadowolona!