tautek3 29.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam, tak jak w temaciem mam przykręcone płyty gk i teraz należałoby je zaspoinować oraz położyć gładź na tynki wapienno - cementowe, ile to może kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 29.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 spojnowanie łączeń 8zł-12zł metr bieżący(flizelina, siatka)uzupełnienie ubytków połamanych krawędzi płytfazowanie z przetarciem i gruntowaniem płyt ciętych chodzi o krawędzie 12zł/mbpłyty całość grunt 4zł/m2 dokręcenie wkrętów i ich szpachlowanie z przetarciem dwu krotne jak to wcenisz gładz w zalężności od tynku gipsowe 12zł/m2cementowe 14-18zł/m2gruntowanie 2zł/m2malowanie jeden kolor dwa razy 8złkolor dwie warstwy 12zł/m2zabezpiczenia pomieszczeń przed zabrudzeniem do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igan 21.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A ile kosztuje zabudowanie ścianki z płyty GK ? Mam na ścianie wentylację szerokość na 14 cm, zabudowałam ściankę na wysokości 90 cm płytą, na stelażu, wyszła półeczka gdzie będzie oświetlenie. w sumie około 2 m2. Ile może kosztować taka zabudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 22.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Normalna ściana dwustronie pokryta płytą od 35złm2 a przy takiej nietypowej zabudowie ta cena uzależniona od metrów prawdo podobnie w granicy 60złm2 w twoim przypadku zależy od miejsca wykonania specjalnie na taką pracę to tylko kto by robił w pobliżu mógłby się pokusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts