KRZYSZTOF.JANCZARSKI 29.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam,w celu wyrównania ścian w mieszkaniu w starym budynku położyłem płyty gipsowo kartonowe na profilach aluminiowych, Tak, że powstała przestrzeń pomiędzy sianą z cegły i ścianką gipsowo kartonową. Jednocześnie w pokoju znajduje się kratka wentylacyjna. Pojawił się problem, którego się nie spodziewałem a mianowicie zaczęło dmuchać mi z puszek i gniazdek elektrycznych. Zastanawiam się czy możliwe jest, aby przyczyną tego była różnica temperatur pomiędzy siana a pokojem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_c 29.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam.Ja u siebie wyrównując ściany mocowałem płyty K-G na "placki" kleju gipsowego a później wzmocniłem to wbijanymi kołkami rozporowymi.Nie ma dylatacji,nie ma problemu.Pozdrawiam - Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts