paviol 29.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam. W przyszłym miesiącu remontuję kuchnie wybór padł na te mebelki:http://www.bogfran.pl/index.php?s=6&lang=Pl&KategoriaId=1&SystemId=73&AranzacjeId=284Jaki proponujecie kolor kafelków między szfkami górnymi a dolnymi i kolor scian. Myślę o delikatnym pomarańczu (taki trochę ceglasty) ale to na sciany a kafelki?Proszę o propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.12.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja bym postawiła na szarości, na pewno nie zrobiłabym ceglastej ściany do takich mebli, raczej coś w piasku lub beżu ciemnym + szarości na płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaczek2004 29.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Szary będzie wyglądał super, różne odcienie beżu. Zgadzam się z "przedmówcą", że pomarańcz nie pasuje. raczej stonowane kolory. a może brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 30.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W innym wątku niedawno "chwaliłam się" doborem koloru mebli w kuchni (jest to wizualizacja w CAD Kuchnie, a nie fotka) - właśnie zielonymi http://w848.wrzuta.pl/obraz/2n9wg4r54kt/4452 http://w133.wrzuta.pl/obraz/3t9MDYQweq2/sciana Płytki między szafkami są kremowe-przechodzące w pomarańcz (jasny), a reszta ścian jest w podobnym kolorze - zabielony pomarańczowy, chociaż jeszcze zastanawiam się nad zupełnie kremowym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 30.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ja bym dala beżowo-żółty na ściany - taki jak te jasne szafki i szare kafelki na ścianę i podłogę - tak jak korpusy szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 30.12.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ja bym na ścianie powtórzyła kolor beżowy, który jest na niektórych frontach (jeśli oczywiście będziecie też mieć ten jasny). Jeślii nie to i tak bym poszła w lekkie beże, bardzo jasne brązy, ew. z zielonymi dodatkami.. na podłogę płytki nieco ciemniejsze niż ścienne.. pozdrawiamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 30.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ja bym postawiła na szarości, na pewno nie zrobiłabym ceglastej ściany do takich mebli, raczej coś w piasku lub beżu ciemnym + szarości na płytkach. Popieram , szarosci pasuja najbardziej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wysoki połysk 30.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 JA zastanowiłabym się nad kuchnią w tym kolorze,ale jeśli to ma być kuchnia Twojego zycia i ma być właśnie taka to ja pomalowałbym ją na oliwkowo-zielony kolor.Może jedną ścianę ciemniejszą a inne jaśniejsze?I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 04.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Żółcie, beże, zielenie, oliwki - jak najbardziej. Wiem, że teraz szarości są na czasie, sama lubię je raz po raz wykorzystywać w projektach, ale czasami mam wrażenie, że stosuje się ich zbyt dużo, tylko dlatego że nie jest się pewnym co innego może pasować. Rozumiem sytuację, kiedy szarości są ważnym komponentem również w innych pomieszczeniach i definiują styl całego mieszkania. Jeśli nie jest to taki przypadek, to nie bójmy się kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts