jorg 29.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Materiały które używałem i uważam za najlepsze przy budowach. 1. Pustaki ceramiczne Max wytwórnia lokalna u mnie Biegonice Nowy Sącz2. Izolacja IZOLBET, PAPA ZWYKŁA, FOLIA CZARNA BUDOWLANA, impregnat do drewna Boramon 1703. Tynki gipsowe KNAUF4. Instalacje CO miedziane prowadzona po wierzchu5. Okna dachowe FAKRO6. Okna OKNOPLAST Kraków7. Styropian AUSTOTHERM8. Tynki akrylowe KABE9. Płytki OPOCZNO10 Ceramika i meble łazienkowe KOŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no co Ty, każdy robi z najlepszego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.12.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ... Te pustaki MAX z lokalnej wytwórni to niby czemu najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 29.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Materiały które używałem i uważam za najlepsze przy budowach. 1. Pustaki ceramiczne Max wytwórnia lokalna u mnie Biegonice Nowy Sącz 2. Izolacja IZOLBET, PAPA ZWYKŁA, FOLIA CZARNA BUDOWLANA, impregnat do drewna Boramon 170 3. Tynki gipsowe KNAUF 4. Instalacje CO miedziane prowadzona po wierzchu 5. Okna dachowe FAKRO 6. Okna OKNOPLAST Kraków 7. Styropian AUSTOTHERM 8. Tynki akrylowe KABE 9. Płytki OPOCZNO 10 Ceramika i meble łazienkowe KOŁO Przy budowach czego ? Z pewnością budując dom o niczym lepszym nie marzę tylko rurach miedzianych na każdej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 no właśnie .... i tutaj jest szkopuł ... bo o porównywalnej jakości materiałów to może się wypowiedzieć człowiek który wykonuje dużo, z wielu materiałów i ma porównanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 oj, pochwalić się chłopak chciał a Wy tu się już rozdrabniacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 29.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 najlepszy jest styropian np. ten o gr 1cm widzialem na suficie zastosowali go fachowcy zamiast plyt g/k. szydlo wylazlo dopiero jak inwestor lampe zaczal wieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ten wątek powinien być umieszczony w "Ogłoszeniach drobnych". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 29.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 7. Styropian AUSTOTHERM Zgodzę się, jeśli zmieniasz nazwę na AUSTROTHERM ! 8. Tynki akrylowe KABE Ha ha . Naprawdę tak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 29.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Najlepsze materiały : woda piasek żółty cement II cegła klinkierowa prety fi 12 gwoździe reszta to juz jak się zdarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.12.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ja taki młotek miałem (mam nadal !), kurna no niezniszczalny jest , ze trzy dyszki dałem, nie pamietam producenta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 30.12.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ja taki młotek miałem (mam nadal !), kurna no niezniszczalny jest , ze trzy dyszki dałem, nie pamietam producenta .... to se wewątek o najlepszych narzędziach załóż a nie zaśmiecaj... BTW i dopisz mieszadło do kleju też ze 3 dyszki kosztowało. Kupiłem w LM do mieszania dysperbitu i mieszam nim 3ci rok wszystko co się da - głównie klej do płytek ale i cały klej przy ocieplaniu budynku. Raz tylko coś się tam oderwało więc pospawałem. Jestem super z tego "firlejka" zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A ja gwoździa miałem co go z pięć razy prostowałem! Dobry był bo inne się tak nie dały. No to pozostańcie z dobrym samopoczuciem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 30.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 nie no nie mogę nawet pisać to dopiero gwóźdź, skurczybyk. daj namiary gdzie go kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Gwóźdź był z odzysku (pewno przedwojenny) a więc niewiadomego pochodzenia . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Materiały które ..... 1. Pustaki 2. Izolacja 3. Tynki 4. Instalacje CO 5. Okna dachowe 6. Okna 7. Styropian 8. Tynki akrylowe 9. Płytki 10 Ceramika i meble łazienkowe Kolega się chwali, a wystarczyło tylko tak się zastanawiam wydaje się, ze każdy z Nas buduje z najlepszych materiałów, ktoś kiedyś napisał, ze po otynkowaniu i ociepleniu jeśli się nie pamięta to nikt nie wie z czego są ściany zbudowane, po prostu nie ma wskaźnika który by dał odczucie co do zastosowanego materiału Prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts