pawełwr 30.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam Serdecznie wszystkich a zwłaszcza posiadaczy projektu -Marysia III.Kilka dni temu nabyłem projekt. Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania się w udostępnianiu swoich doświadczeń- Andrea!!! Wielki szacunek dla niego za życzliwość i czas poświęcony forumowiczom!!!Mam pytanie. Czy jest ktoś z okolic Wrocka kto buduje bądź juz zakończył budowę marysiIII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 30.12.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam Serdecznie wszystkich a zwłaszcza posiadaczy projektu -Marysia III. Kilka dni temu nabyłem projekt. Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania się w udostępnianiu swoich doświadczeń- Andrea!!! Wielki szacunek dla niego za życzliwość i czas poświęcony forumowiczom!!! Dzięki i witamy w kubie budowniczych Marysi Trzeciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts