Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

beciaw2

Recommended Posts

A mnie się wydaje że córka jest za mała na pięterko.

Moje blizniaki maja pietrowe lozko,od kiedy skonczyly 3 lata.Synek spi u gory,corka na dole i nigdy nic sie nie stalo :) Ale nigdy nie zgadzalam sie zeby moja corka spala u gory,a to dlatego ze spi bardzo niespokojnie , jest bardzo roztrzepana i nieprzewidywalna,synek to jej przeciwienstwo.Mysle ze to zalezy nie tyle od wieku dziecka jak od jego zachowania podczas snu i przytomnosci po przebudzeniu,bo czasem dziecko budzi sie w nocy bo musi na toalete :wink:

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pisałam podobny post półtora roku temu:)

Dziewczyny na forum poleciły mi łóżko Marta firmy Klupś.

Po roku użytkowania stwierdzam ze jest super. Trzeba tylko kołki przy składaniu posmarować klejem. Polecam obejrzyj w necie.

Beata

Ps. czasami , jak córa ma zle sny, śpię razem z nimi i łóżko daje radę.

Moim zdaniem wszystko zależy od dziecka. Mój syn dostał łóżko na antresoli jak miał niespełna 3 lata. Najpierw spał na wysokości ok. 1m nad ziemią, potem podwyższyliśmy na 160cm. Nigdy nie było problemów, czy wypadków.

To łózko było jego azylem jak pojawiła się wszędobylska siostra - demontowaliśmy szczeble, żeby mała nie wchodziła do góry.

Do dzisiaj je uwielbia i w domu musieliśmy nawet ścianę przestawiać, żeby to łózko weszło, bo słyszeć nie chciał o parterowym:).

Z minusów widzę:

- zmiana pościeli, ścielenie (chociaz w sumie niewiele widać, byle kołdra nie wisiała:)

- pielęgnowanie chorego dziecka, podawanie lekarstw - ale z czasem to co raz mniej dokuczliwe

• 1 month później...
  • 11 months później...

Witajcie,

Poszukuję podwójkego łóżka piętrowego ( dł. ok. 200 ), ale jakiegoś niekonwencjonalnego rozwiązania - co by nie było takie po prostu, że kilka desek zbitych jedna nad drugą i tyle. Nie chodzi mi też o łóżka w postaci różnego rodzaju samochodów i innych. Po prostu eleganckie łóżko, w którym pośpi 10 i 4 latek.

Macie może jakieś zdjęcia, namiary...

Michał

• 4 months później...