gabieliasz 30.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam i jak nakazuje tradycja przedstawiam się w kilku słowach . Od roku jesteśmy inwestorami domu w konstrukcji bali świerkowych na forum szukałam wielu podpowiedzi i nadszedł czas by sie po prostu zapisać. Po przejsciach z niejedna ekipa i niejednym problemem a zapewniam ze fachowców od domów z bala jest wielu , nabrałam doświadczenia i chętnie sie z nim podzielę. obecnie jesteśmy na etapie wyposażenia i na wiosnę przeprowadzka Pozdrawiam wszystkich fachowców i dobrych ludzi szczególnie tych mądrzejszych. Garysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 witam serdecznie bardzo podoba mi się to pozdrowienie: Pozdrawiam wszystkich fachowców i dobrych ludzi szczególnie tych mądrzejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam "balowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam.Ja tez lubie drewniane chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabieliasz 04.01.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dziękuje za miłe słowa powitania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts