MalaDi 30.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam, chcę wkrótce pomalować ściany w swoim pokoju. Obecnie są one zielone (ale nie jest to ciemny kolor), sufit biały. Co powinnam najpierw zrobić? Spotkałam się z różnymi opiniami, jedni mówią, że powinnam najpierw pomalować ściany na biało a dopiero potem na nowy kolor (ma być niebieski), inni, że mogę malować od razu na niebiesko... Dodam, że ściany są równe i raczej dobrze pomalowane. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesław1978 30.12.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witaj.Przy użyciu dobrych markowych farb maluj od razu kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wysoki połysk 30.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Na biało bym nie malowała ale użyłabym gruntu.I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek63 30.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Zależy jak wysycone są to kolory. Mocne czy pastelowe. Z pastelowymi to pikuś. Maluj od razu na kolor. Biała farba nie jest za darmo, tez kosztuje coś tam.Jak dobierzesz dobrą farbę to 2 malowania stykną (może). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek63 30.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Zależy jak wysycone są to kolory. Mocne czy pastelowe. Z pastelowymi to pikuś. Maluj od razu na kolor. Biała farba nie jest za darmo, tez kosztuje coś tam.Jak dobierzesz dobrą farbę to 2 malowania stykną (może). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts