ekmir 30.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Proszę o opinię, sugestie, uwagi i doświadczenia dotyczące zastosowania w domu alarmu i systemu inteligentnego sterowania urządzenia INTEGRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 30.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 opinię, sugestie, uwagi i doświadczenia Kompendium jest tutaj http://forum.muratordom.pl/instalacja-alarmowa-raz-jeszcze,t13001.htm i tutaj http://forum.muratordom.pl/programowalne-instalacje-elektryczne-watek-dla-entuzjastow,t20421.htm A coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 30.12.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Chodzi mi o to czy ktoś z forumowiczów ma INTEGRE i jakie wykorzystuje funkcje?Czy sam sobie ją instalował i co może w tym zakresie podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 30.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Przecież w tamtych wątkach te sprawy są poruszane, ludzie piszą co zrobili, są głosy za i przeciw. Po co tworzyć kolejny temat o tym samym? Przejrzałeś te wątki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 30.12.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Właśnie je przeglądam - i robi się coraz ciekawiej. Dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
H. Kolman 01.09.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja korzystam z systemu Fibaro i mogę szczerze go polecić. Ważnym argumentem, który przemówił do mnie akurat za tą instalacją była cecha bezprzewodowości. Nie musiałem kuć ścian i instalować dodatkowych metrów kabli. Jeżeli chodzi o sterowanie systemem, to nie mamy dedykowanego panelu, tylko wszystko obsługujemy za pomocą oprogramowania instalowanego w telefonie lub laptopie, co jest bardzo wygodnym wyjściem. System ma również wiele ciekawych patentów jak np. mierzenie zużycia wody i gazu, ostrzeganie podczas ogrzewania domu o otwartym oknie, zapobiega jednoczesnemu działaniu ogrzewania i klimatyzacji, co niestety czasem przez niedopatrzenie może się zdarzyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 01.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja korzystam z systemu Fibaro i mogę szczerze go polecić. Ważnym argumentem, który przemówił do mnie akurat za tą instalacją była cecha bezprzewodowości. Nie musiałem kuć ścian i instalować dodatkowych metrów kabli. Jeżeli chodzi o sterowanie systemem, to nie mamy dedykowanego panelu, tylko wszystko obsługujemy za pomocą oprogramowania instalowanego w telefonie lub laptopie, co jest bardzo wygodnym wyjściem. System ma również wiele ciekawych patentów jak np. mierzenie zużycia wody i gazu, ostrzeganie podczas ogrzewania domu o otwartym oknie, zapobiega jednoczesnemu działaniu ogrzewania i klimatyzacji, co niestety czasem przez niedopatrzenie może się zdarzyć. Pozdrawiam. Znowu handlowiec/dyrektor marketingu, podający się za szczęśliwego posiadacza FIBARO. Kiedy się wam znudzi ta TANDETNA, PROSTACKA, CHAMSKA I TANIA REKLAMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtea 01.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Systemy oparte na radiu to nic dobrego. Szczególnie te Z-Wave podatne są na zakłócanie i nie mają żadnych mechanizmów bezpieczeństwa transmisji. Złodzieje sami sobie otworzą, ukradną i zamkną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 09.09.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 wg mnie to doby pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts