MM2008 09.01.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam! U nas jakoś leci Za oknem zima, brrr... śnieg, silny wiatr, ślizgawka. Od wczoraj mamy problemy z zasięgiem (korzystamy z interneu przez tel. kom.) oraz z przerwami w dostawie prądu. Dzięki daggulka za przekazywanie moich namiarów Na konto wpłyneło niespodziewanie 250 zł Dziękujemy! Psiaki leżą do góry brzuchami, koty nie wystawiają nóg na dwór, a konie rżą z zadowolenia, wszystko to dzieki Wam... Jeśli ktoś miałby jeszcze chęć nam pomóc, bylibyśmy bardzo wdzięczni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 09.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 MM2008-podziwiam takich LUDZI jak Wy.Wlaśnie dostałam parę złotych zwrotu za wodę -wysyłam na sianko.Chyba mało sie kąpałam,bo i na jutro na Orkiestrę wystarczy Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 MM2008 ... właśnie dzwonił do mnie kurier ze ma problemy z dotarciem do Ciebie i dowiezieniem paczki .... mam nadzieję, ze jednak dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 12.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja tak o nich dzisiaj myślałam W radio cały czas - a w świętokrzyskiem od trzech dni nie ma prądu, itd ... Ciężko im musi być przy takiej pogodzie! Bez prądu, wody, samochodu... Teraz znowu mrozy mają być, a od poniedziałku intensywne opady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kurcze .... mam nadzieję, ze jakoś sobie radzą .... choć lekko nie mają - bez prądu, bez neta , bez auta , zasypani .... masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 12.01.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Makaron dotarł fakt, że po wiekich trudach- na sankach, z jednego końca wsi na drugi. U nas wszystko w porządku, brak prądu, wody dotyczy płn. części świętokrzyskiego , nam dokucza tylko nadmiar śniegu. Problem z netem pojawia się podczas silnych wiatrów, kiedy ginie zasięg (co tutaj zdarza się często) Poza tym u nas wreszcie coś drgnęło ,mamy nadzieję,że na dobre. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy za wsparcie, bardzo nam pomogliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 12.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 powodzenia pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Makaron dotarł fakt, że po wiekich trudach- na sankach, z jednego końca wsi na drugi. U nas wszystko w porządku, brak prądu, wody dotyczy płn. części świętokrzyskiego , nam dokucza tylko nadmiar śniegu. Problem z netem pojawia się podczas silnych wiatrów, kiedy ginie zasięg (co tutaj zdarza się często) Poza tym u nas wreszcie coś drgnęło ,mamy nadzieję,że na dobre. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy za wsparcie, bardzo nam pomogliście. ok, już jestem spokojniejsza po wiadomości, że Was nie zasypało na ament i bardzo się ciesze, ze jest perspektywa poprawy sytuacji - to bardzo dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 13.01.2010 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ojej! Cieszę się, że jest lepiej! Niewiele lepiej, ale... lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Koty zabezpieczone? Jaka sucha karme jedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 13.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Autorka wątku pisała, że jej zwierzęta nie są wybredne i jedzą wszystko i z każdego jedzonka będą zadowolone.Wiadomo, że najgorszy jest pusty brzuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 też mi się tak zdo ..... jeśli ktoś chce pomóc , a autorka wątku nie odpisuje - czasowo .... udostępnię na priv adres do wysyłki .... proszę tylko o info ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to i ja dorzuciłam do owsa , mam nadzieję że zdążyłam przed zamawianiem, a nawet jak nie to będzie na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 MM2008 wysłałam Ci makaron z allegro. Jak dojdzie, daj znać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 15.01.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Amalfi właśnie przed chwilą dotarł makaron wielkie dzięki ,wpłynęły też pieniążki od KamyG i od Serwis24 niespodziewaliśmy się dzięki. Bardzo , bardzo dziękujemy. Najgorsze chyba za nami zwierzaki mają zapas . Jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemy ,nawet nie Wiecie jak jesteśmy wdzięczni za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ciesze się , że sytuacja opanowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No to gitara, że dotarło, a zwierzaki mają zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 A ja prosze o pomoc dla dziewczyny z Radomska, ktora ma pod swoja opieka 30 kotow i wlasnie zmaga sie ze straszliwa choroba. http://forum.muratordom.pl/post3952536.htm#3952536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.03.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Hej! Co tam u Was? Żyjecie? Wszystko w porządku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 09.03.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzięki za pozdrowienia u nas wszystko się wyklarowało .Najgorsze poza nami. Pozbieraliśmy się , zwierzaki nie ucierpiały dzięki Waszej pomocy . Nigdy nie wiadomo jak potoczy się życie.Teraz mogę potwierdzić słowa nigdy nie mów nigdy. Życie jest pełne niespodzianek i potrafi zaskoczyć. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts