tufus 30.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam, Mam problem , który wyszedł podczas montażu rusztowania pod płyty kartonowo gipsowe na poddaszu. Problem polega na tym że ściany przy których będą płyty są nierówne na wysokości i nie wiem czy opuścić płyty, czy dziury, które powstaną między ścianą a sufitem czymś wypełnić. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 30.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A jaka jest różnica w wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tufus 30.12.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Różnica wynosi 2 cm. I tak już opuściłem rusztowanie od krokwi o 5,5 cm na dodatkowe ocieplenie, jak zamontuję płytę to zostanie szpara około 7 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzo93 30.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A może domurować brakującą wysokość i zatynkować. Koszt niewielki i jedyna okazja przed wykończeniówką. Szkoda obniżać sufity.Jak jest tylko 7 mm to chlapnąć tynkiem i nie ma dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 30.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wlacz jakies swiatlo(wrzuc fotki) albo napisz dokladnie w czym rzecz.zrobiles sufit bez mierzenia i trasowania pulapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts