kala67 30.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 mam pytanie do tych, którzy mają już zrobiony odbiór domu....i nie tylko do tych ...czy do odbioru domu musi być wykonane wszystko co obejmował projekt domu??? np. jeśli w projekcie mam na dachu dachówke to czy moge zrobić odbiór domu mając narazie tylko papę na dachu?? czy do odbioru musza być kafelki w łazience, wanna itd??? właściwie napiszcie co musi być niezbędnie zrobione aby zrobić odbiór!!! .....szukałam informacji w necie na ten temat....ale znalazłam jedynie spis dokumentów potrzebnych do odbioru domu:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 30.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 najważniejsze są barierki na balkonach i schodach , płytki i panele itp nie obchodzą ich , zresztą wystarczy zadzwonić do konkretnego nadzoru budowlanego i zapytać czego wymagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ty najpierw pogadaj ze swoim kierbudem, on jest od tego, zeby Ci wszystko wyjaśnić. W różnych urzedach jest to troche odmiennie, ale bez przesady, nikt Ci kafelków sprawdzał nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ... co musi być niezbędnie zrobione aby zrobić odbiór!!! .....szukałam informacji w necie na ten temat....ale znalazłam jedynie spis dokumentów potrzebnych do odbioru domu:(( tak jak napisał retrofood w sprawie odbioru rozmawiaj ze swoim kierownikiem jesli uzna, ze dom nadaje sie do zamieszkania wystawi Ci swistek papieru z mniej więcej taką formułką "na podstawie dostarczonych protokołów, atestów, dokumentacji itd. stwierdzam, ze dom został zbudowany zgodnie z projektem i nadaje sie do zamieszkania" nie wierz w to, ze krasnoludki czy mityczny "nazdór" odbiorą Ci dom .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.12.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts