marhos 30.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Mam sterownik expert frmy elster sterujący kotłem galmet 17kw. Myslę, ze jest jakiś problem z ustwieniami. Nie dość,że przy każdym wyłączeniu z prądu resetuje mi się prgram tygodniowy ( producent może mi to naprawić ale tylko jak przyślę stareonik, co potrwa 3 dni) , to jeszcze wydaje mi się,ze kocioł pożera duże ilości ekogroszku. Dom 130m w porothermu, 15cm styropian, poddasze 15+5cm wełny. Teraz na zewnątrz - 7 i spala mi 120 kg ekogroszku w 5 dni. 70 m podłogówki ustawienie temperatury na sterowniku 17 stopni a faktyczna w domu jest 22Jak ustawić sterownik optymalnie? Gdzie robię błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomus6 11.02.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam czy masz jakies informacje dotyczace ustawien?jest walki z tym by dobrze to gralo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts