blazejj 04.01.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 centymetrowej grubosci plytki na sciane... no no. z przygotowaniem raz dales ciala teraz myslisz, ze sobie poradzisz No właśnie może się okazać, że płyty są jednak za grube Czy dałem ciała to nie wiem, może gdybym dał inną farbę pęknięć by nie było. Poradzę sobie, albo i nie, człowiek uczy się na błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 04.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 centymetrowej grubosci plytki na sciane... no no. z przygotowaniem raz dales ciala teraz myslisz, ze sobie poradzisz No właśnie może się okazać, że płyty są jednak za grube Czy dałem ciała to nie wiem, może gdybym dał inną farbę pęknięć by nie było. Poradzę sobie, albo i nie, człowiek uczy się na błędach. uczyc nie skakac z produktu na produkt. uwazaj liczba dostepnych producentow jest ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts