KarolSz 27.08.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Powoli zabieram się za ogarnianie tematu budowy. W tej chwili jestem na etapie ratowania się przed zawałem serca w związku z kosztami Upatrzyłem sobie już projekt i jestem ciekaw ile zdaniem bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek z forum może kosztować SSZ domu wg tego projektu: SZ5 Zx35 CE (DOM OZ4-96). Nie chce wklejać linku bo nie jestem pewny czy to legalne, google znajdzie. System oczywiście gospodarczy. Pozdrawiam serdecznie, każda wskazówka będzie pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 08.10.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 http://kb.pl/budowa Sprawdzasz wymiary domu z projektu, podajesz je na tym kalkulatorze, dodajesz kolejne etapy i w 5 minut masz obliczony koszt budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts