ludwik.mech 31.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 witam wszystkich, na wiosnę jak dobrze pójdzie zamierzam zacząć budowę domu, oczywiście samemu bo koszty mnie do tego zmuszają ,kupiłem działkę na szkodach górniczych, zresztą tutaj na śląsku są wszędzie, chciałem się dowiedzieć dokładnie jak kopalnie wyliczają zwrot za różnicę w konstrukcji budynku, jeśli ktoś, jeśli ktoś zna temat za info będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 31.12.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Kopalnie tego nie wyliczają.Kosztorys różnicowy robisz Ty tzn. z pomocą kogoś ,kto ma o tym pojęcie.Mi to robił kierbud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 01.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Z uwagi na szkody dostaniesz w PnB obowiązek powołania inspektora nadzoru inwestorskiego i to on zajmuje się tym tematem (kosztorys). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts